Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Gondok a hüvelykujjal

Testünk működésében a legtöbb dolog annyira magától értetődő és természetes, hogy bele sem gondolunk sokszor, mi lenne, ha valami nem stimmelne. Viszont, ha baj van egyes részekkel, az olyan hirtelen változtathatja meg az addigi mindennapos mozdulatokat, hogy akkor vesszük észre, mennyire bonyolult részletek működtetnek minket.

Amikor fáj valamink, az már magában kellemetlen és rossz érzés, viszont, ha ez a fájdalom megakadályoz minket olyan nem csak mindennapi, hanem szinte minden percbeli mozgásfolyamatban, mint például a stabil fogás vagy a kulcs elfordítása a zárban, az bizony dühítő is. A korlátozottságot senki nem viseli jól, főleg, ha tényleg olyan apró mozdulatokról van szó, amit eddig nap, mint nap megtettünk anélkül, hogy belegondoltunk volna.

Amennyiben a hüvelykujj szabad mozgásáért felelős ízület kopni kezd, bizony egyre gyakrabban találjuk magunkat ilyen nehézségekkel szemben.  Először csak akkor kíséri fájdalom, amikor épp egy tevékenységet akarunk végrehajtani a segítségével, például le szeretnénk csavarni egy kupakot, vagy a telefonunkat nyomkodnánk. Később viszont, ha az ízület nem csak kopik, hanem már deformálódik is, akkor sajnos nyugalmi állapotban is utolér minket a fájdalom.

Ahhoz, hogy ez az állapot megálljon, illetve vissza tudjuk fordítani, sok esetben műtét szükséges. Persze a pontos diagnózishoz elengedhetetlen a röntgenes vizsgálat. A műtét során részben eltávolítják a fájdalmas ízületet, majd a környező inak segítségével, egy plasztikai felfüggesztéssel teszik stabillá hüvelykujjunk állapotát.

Természetesen számolnunk kell azzal is, hogy a műtét gyógyulási idővel is jár, ami azt jelenti, hogy a következő négy hetet gipszes rögzítésben kell majd eltöltenünk, ezen felül pedig gyógytorna is szükséges lesz a teljes gyógyuláshoz. Viszont valljuk be, mindez megéri, hiszen, ha időben sor kerül a műtétre, akkor bizony ténylegesen számíthatunk a teljes gyógyulásra, és hamarosan újra terhelhető lesz majd kezünk ugyanúgy, mint azelőtt, hogy a nyeregízületi kopás elindult volna.

Keresse fel az EstheticHungary Klinika honlapját, hogy többet megtudhasson a kézsebészeti eljárásokról, és jelentkezzen ingyenes konzultációnkra:

http://esthetichungary.hu/

Szájharapdálás

Érzelmeink egyik leginkább leplezhetetlen kifejezője maga a szánk. Amikor izgulunk vagy éppen zavarban vagyunk valami miatt, akkor nagyon sok esetben észre sem vesszük, és harapdáljuk a szánkat. Ez egy természetes reakció, viszont normális esetben nem gyakori. Azonban, ha valaki szinte folyamatosan harapdálja száját, akkor komolyabb gond is húzódhat a háttérben.

Legjobb esetben csak egy rossz szokásról beszélünk, de előfordulhat, hogy lelki bajok okozzák. A túl sok stressz, a szorongás és a lelki problémák olyan szintű ajakharapdálást is eredményezhetnek, melyet akár álmunkban is csinálunk anélkül, hogy felébrednénk rá. Másik oka, amikor a szájüregen belül nem stimmel valami. Ez lehet egy hiányzó fog, egy szabálytalanul álló bölcsességfog vagy éppen egy túl éles fogcsücsök. Sajnos, ha ilyesmi probléma akad fogsorunkban, akkor bizony önkéntelenül is rágcsálni kezdjük ajkainkat akár belül, de lehet kívül is.

Utóbbi gondokat könnyebben orvosolhatjuk, hiszen elég elmennünk fogorvoshoz, aki megoldást adhat problémáinkra. A lelki gondokat azonban nehezebb kezelni, de természetesen erre is van lehetőség, akár jógával, zenével, sporttal, vagy ha kell, akkor terápiával.

A szájharapdálás velejáróiról sem szabad megfeledkeznünk, hiszen a kialakult, rossz szokás sajnos ajkainkat is megviseli. A szövetek sérülni fognak és hámfosztott területek alakulnak ki, melyekkel ha nem törődünk, akkor bizony nagyon csúnya következményei lehetnek. A száraz és akár egyre sebesebb száj igencsak visszataszítóan tud hatni.

Ezt nem lenne szabad elfelejtenie azoknak sem, akik se nem rossz szokásként, sem pedig valamilyen komolyabb gond miatt kezdik rágcsálni ajkaikat. Sokan vannak ugyanis, akik mindezt azért teszik, mert szexinek és csábítónak gondolják ezt a cselekvéssorozatot. Ráadásul a rágcsálás kisebb duzzadtságot is eredményezhet, amiről szintén azt hiszik, hogy szép. A szájharapdálás persze lehet erotikus, de ha folyton ezt csináljuk, az már inkább nevetséges. És persze itt sem marad el az ajkakra mért csapás eredménye.

Ha valóban szép és szexi, csábító ajkakat szeretnénk – és sajátunkat egyáltalán nem érezzük annak -, akkor harapdálás helyett válasszuk inkább a PermaLip ajakimplantátum által kínált lehetőséget, hogy tökéletes, esztétikus és varázslatos szánk lehessen. Az ajakplasztika után eszünkbe sem fog jutni a szájharapdálás, hiszen ajkaink maguk jelentik majd a csábítást.  

 

Tudjon meg többet a PermaLip ajakimplantátumról és az EstheticHungary Klinikáról:

http://esthetichungary.hu/

Mézédes délutánok

Ahogy egyre jobban hűvösödnek a nappalok, és hosszabbodnak a sötét órák, mindenkinek előkerülnek otthon azok a kellékek, melyek melegebbé, szebbé és persze meghittebbé varázsolják a hideg mindennapokat. Egy forró tea, egy kis fahéjillat vagy a méz csábítása mindenkit feldobhat egy hosszú, átfázós nap után.

A méz azonban túlságosan is sokoldalú ahhoz, hogy csak a teánkat tegyük vele édesebbé! Persze a fogyasztása is rendkívül egészséges, ennek ellenére most olyan külső alkalmazását ismerhetjük meg, mely előnyös lehet mindazok számára, akik szeretik kényeztetni arcbőrüket.

Attól függően, hogy éppen zsírosabb vagy szárazabb a bőrünk, más-más összetevőkkel kell kiegészíteni a méz csodás hatását. Ha a zsírosabb típushoz tartozunk, akkor egy mokkáskanálnyi élesztővel és pici tejszínnel összekeverve varázsol nekünk ápolt arcbőrt, ha viszont inkább szárazabb a kelleténél bőrünk, akkor magas zsírtartalmú tejfölt adjunk a mézhez, és azt vigyük fel arcunkra.

A leggyorsabb használathoz azonban nem kell tennünk semmi mást, csak magát a mézet felvinnünk vékonyan bőrünkre. Mint az összes többi lehetőségnél, ennél is langyos vízzel kell leöblíteni arcunkat. Ne ijedjünk meg, serkentő hatása miatt okozhat egy kis pirosodást, de ez hamar el fog tűnni. Helyében puha, bársonyos bőr marad majd.

De mit érnek az ilyen csodaszerek, ha már elkezdtek uralkodni rajtunk a makacsabbnál makacsabb ráncok? Sajnos az idősödés jeleit maximum hátráltatni tudjuk, de amint átveszik a hatalmat, akkor már hiába kenegetjük bármivel arcunkat.

Az arc ráncosodásának eltűntetésére a szálbehúzásos arcfiatalítás a legjobb és legeredményesebb megoldás. Nem csak éveket fogunk fiatalodni hatására, hanem mindezt teljesen természetes módon kaphatjuk meg, hiszen a behúzott szálak folyamatos felszívódásukkal saját bőrregenerációs folyamatokat indítanak el. Ráadásul az eredmény tartós, és hosszú időn keresztül tényleg csak kedvtelésből kell majd törődnünk azzal, hogy mivel kényeztessük arcbőrünket.  

 

Bővebben az arcfiatalításról és az EstheticHungary Klinikáról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Utolsó lehetőség dönteni!

Már csak ezen a héten tudnak jelentkezni a mellnagyobbítási kedvezmény keretein belül arra, hogy csodás kebleket varázsoltassanak maguknak! Akiket csak az anyagiak tántorítottak el eddig a mellplasztikától - annak ellenére, hogy mindig is mutatósabb dekoltázsra vágytak -, azok számára itt az idő, hogy megvalósítsák álmaikat!

Az EstheticHungary Klinikán ugyanis október végével kifut az a fantasztikus kedvezményprogram, mely mindenki számára tökéletes megoldást jelent a mellnagyobbítás finanszírozását illetően. Nem szabad tehát késlekedni, hiszen ez egy olyan alkalom, melyet mindenkinek meg kell ragadnia, aki nagyobb és szebb kebleket szeretne.

És valljuk be, a legtöbb hölgy listáján az első helyek között szerepel a saját melleinek mérete vagy formája, ha az elégedetlenséget nézzük. Sokan már a saját adottságaikat sem szeretik ebben a tekintetben, jó páran pedig attól szenvednek, hogy az idősödés vagy éppen a gyermekvállalás után már nem tudnak kibékülni megváltozott melleikkel. A mellnagyobbítás mindenkinek személyre szabva oldja meg problémáját, hiszen nem csak több méret, hanem több forma között lehet választani.

A választásban pedig segít az EstheticHungary Klinika plasztikai sebésze még a beavatkozást megelőző, ingyenes és személyes konzultációk során, hogy a lehető legtökéletesebb és persze legtermészetesebb eredményt érhessük aztán el. A műtét után biztosak lehetünk abban, hogy olyan keblekkel büszkélkedhetünk majd, amilyenekről mindig is álmodtunk.

Mindezt pedig most olyan anyagi segítséggel kaphatjuk meg, ami mindenki számára elérhetővé teszi ezt a plasztikai eljárást. Nem csak az árak kecsegtetőek, ráadásul rejtett költségek nélkül, hanem emellett választhatunk kamatmentes részletfizetést, illetve dönthetünk hosszabb lejáratú, kedvező egészséghitel mellett is. Így mindenki ki tudja választani azt a konstrukciót, mely számra a legkedvezőbb.

Mindehhez nem kell mást tennünk, mint október 30.-ig jelentkeznünk a Klinika bármely elérhetőségén, és kérni egy időpontot az ingyenes konzultációnkra. Természetesen csak a jelentkezés kell, hogy megtörténjen októberben, a műtét időpontja mindenképp későbbre kerül majd.   

EstheticHungary – Hivatásunk a szépség!
www.esthetichungary.hu

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Őszi sminktrend

Minden évszaknak megvannak a maga jellegzetességei, és természetesen ezt a divat is követi mind öltözködésben, mind pedig a smink terén. Ugyan vannak alapkövek, melyeket nagyon megmozgatni nem tudunk és nem is akarunk, egy-két újítás azért mindig belefér. Nézzük most meg, milyen is az idei, őszi trend!

Ahogy lekerülnek a merészebb és főleg színesebb nyári ruhadarabok, úgy kerülnek elő az őszhöz igazán illő színek is. Mivel a természet ilyenkor a sárgában, barnában, bíborban pompázik, mi is játszhatunk ezekkel a színekkel. Ugyan főként a száj kapja a nagyobb hangsúlyt, feldobhatjuk sminkünket idén egy kis arannyal is, és a sötétebb, kissé hidegebb árnyalatok, mint például a mély türkiz is megengedettek, főleg később a tél elején. A füstös szem sem ment ki a divatból, sőt! A fekete körsatír nem csak hódító, hanem egyben elegáns megjelenést is biztosít.

Ne féljünk tehát használni a mélyebb színeket! Persze minden sminkelés alapja maga az arc és a szemek környékének ápolása. Nem csak a smink felvitelekor, hanem a lemosásakor is körültekintőnek kell lennünk, és megfelelő módon gondoskodnunk kell bőrünkről. A sminkelésnek csak egyetlen gond tud akadályt építeni még akkor is, ha a szépérzékünkkel és színválasztásunkkal minden a legnagyobb rendben lenne, méghozzá a szemhéjak csüngése.

Ez a kellemetlen, egyrészt esztétikai, másrészt pedig sokszor egészségügyinek is mondható probléma ugyanis nagymértékben gátat vethet sminkes elképzeléseinknek. Az EstheticHungary Klinika azonban azok számára is megoldást nyújt, akik ilyen gonddal küzdenek, hogy ne kelljen lemondaniuk örökre a gyönyörű sminkekről.

A lógó szemhéj megszüntetésére tökéletes beavatkozás a felső szemhéjplasztika, mely eljárás során megszabadítanak minket a csüngő és oly sok bosszúságot okozó szemhéjfeleslegtől. A gyógyulás után nem csak a sminkelés megy majd könnyebben, de még sokkal fiatalosabb is lesz tekintetünk. Ezt követően pedig végre tényleg csak azzal törődhetünk, hogy milyen színekkel dobjuk fel trendi, őszi sminkünket!

 

 > A szemhéjplasztikáról bővebben

> Előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.