Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ismét a piros az úr!

Sokan imádják, többen viszont tartanak tőle, mert valljuk be, a piros rúzst muszáj tökéletesen felvinni ajkainkra ahhoz, hogy szépen mutasson. Éppen ezért jól tesszük, ha gyakorolunk kicsit otthon a tükör előtt, így kifogástalan lesz megjelenésünk vörösben rikító ajkainkkal, hiszen idén a sminktrendben újra a piros vette át a vezető szerepet.

Természetesen a vörös rúzs egy olyan klasszikus, amely soha nem is ment ki a divatból igazán, de most azok is bátrabban alkalmazhatják, akik eddig kicsit idegenkedtek tőle, hiszen bármilyen sminket megkoronázhatunk ilyen színű ajkakkal.

Persze, mint mindig, most is fedezhetünk fel némi újítást, hiszen most minél csillogóbb, annál jobb, minél inkább odavonzza a szemeket, annál nagyobb lehet megelégedettségünk. A vörös ajkak amúgy is érzékiséget, nőiességet és szenvedélyességet sugároznak, így ki ne szeretné viselni őket?

Sajnos vannak olyanok, akik bizony nem szeretnék hangsúlyozni ajkaikat, mert nincsenek megelégedve velük. Akiknek túl keskeny vagy vékony a szájuk, azoknak általában nem is áll annyira jól a piros rúzs, mint a vastag, telt ajkúaknak. Néha lehet kicsit csalni, és van néhány praktika, melyek segítségével kicsit nagyobbra tudjuk varázsolni szánkat a rúzsozás során, azonban ha egy piciny baki is becsúszik a szájfestésünkbe, az inkább sajnos nevetséges eredményt szül, nem pedig csábító ajkakat.

Akinek gondja van szája formájával vagy méretével, annak inkább más megoldás után kell néznie az effajta csalások helyett. Létezik ugyanis már olyan segítség, mely a nélkül oldja meg ezeket a problémákat, hogy természetellenes, esetleg túl mű lenne a végeredmény.

A PermaLip ajakimplantátum segítségével gyönyörűek, esztétikusak és természetesen szépek lesznek ajkaink, hiszen az implantátum méretét és alakját az határozza meg, kinek milyen adottságai vannak. Így mindenki személyre szabottan kap megoldást eddigi problémájára, és ezután már nem kell félnünk, a piros rúzs csábosan, vadítóan fog hatni, és bármikor feldobhatjuk sminkünket egy kis merész vörössel!

 

Tudjon meg többet a PermaLip ajakimplantátumról és az EstheticHungary Klinikáról:

http://esthetichungary.hu/

Őszi sminktrend

Minden évszaknak megvannak a maga jellegzetességei, és természetesen ezt a divat is követi mind öltözködésben, mind pedig a smink terén. Ugyan vannak alapkövek, melyeket nagyon megmozgatni nem tudunk és nem is akarunk, egy-két újítás azért mindig belefér. Nézzük most meg, milyen is az idei, őszi trend!

Ahogy lekerülnek a merészebb és főleg színesebb nyári ruhadarabok, úgy kerülnek elő az őszhöz igazán illő színek is. Mivel a természet ilyenkor a sárgában, barnában, bíborban pompázik, mi is játszhatunk ezekkel a színekkel. Ugyan főként a száj kapja a nagyobb hangsúlyt, feldobhatjuk sminkünket idén egy kis arannyal is, és a sötétebb, kissé hidegebb árnyalatok, mint például a mély türkiz is megengedettek, főleg később a tél elején. A füstös szem sem ment ki a divatból, sőt! A fekete körsatír nem csak hódító, hanem egyben elegáns megjelenést is biztosít.

Ne féljünk tehát használni a mélyebb színeket! Persze minden sminkelés alapja maga az arc és a szemek környékének ápolása. Nem csak a smink felvitelekor, hanem a lemosásakor is körültekintőnek kell lennünk, és megfelelő módon gondoskodnunk kell bőrünkről. A sminkelésnek csak egyetlen gond tud akadályt építeni még akkor is, ha a szépérzékünkkel és színválasztásunkkal minden a legnagyobb rendben lenne, méghozzá a szemhéjak csüngése.

Ez a kellemetlen, egyrészt esztétikai, másrészt pedig sokszor egészségügyinek is mondható probléma ugyanis nagymértékben gátat vethet sminkes elképzeléseinknek. Az EstheticHungary Klinika azonban azok számára is megoldást nyújt, akik ilyen gonddal küzdenek, hogy ne kelljen lemondaniuk örökre a gyönyörű sminkekről.

A lógó szemhéj megszüntetésére tökéletes beavatkozás a felső szemhéjplasztika, mely eljárás során megszabadítanak minket a csüngő és oly sok bosszúságot okozó szemhéjfeleslegtől. A gyógyulás után nem csak a sminkelés megy majd könnyebben, de még sokkal fiatalosabb is lesz tekintetünk. Ezt követően pedig végre tényleg csak azzal törődhetünk, hogy milyen színekkel dobjuk fel trendi, őszi sminkünket!

 

 > A szemhéjplasztikáról bővebben

> Előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.