Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kiskanál a fagyasztóból?

A mindennapok árnyai bizony szemeinken látszódnak meg a legjobban, és elég egy álmatlan éjszaka is ahhoz, hogy a sötét karikák sokáig megmaradjanak. Emellett számos oka lehet annak, ha reggel duzzadt, kialvatlan a szemünk, legyen szó akár stresszről, valamilyen gyulladásról, másnaposságról vagy éppen arról, hogy előző nap sírtunk.

Ezek a dolgok pedig egyszerűen kizárhatatlanok életünből, valami mindig van, ami nyomot hagy rajtunk. Furcsa, de egyszerű megoldás lehet egyes esetekben a fagyasztóból kikapott kiskanál, amit mindenkinek tartania kellene otthon.

Nem kell mást tennünk, mint 4 vagy 6 db kiskanalat a fagyasztónkba tennünk, és amikor szükség van rájuk, csak elő kell vennünk őket. Amennyiben nem tartós puffadásról van szó, egyszerűen sminkelés előtt vegyünk ki két kiskanalat, és addig tartsuk alső szemhéjunkon, amíg a kanalak át nem melegszenek. Ezt ismételjük el a többi kiskanállal is, amíg el nem fogynak, vagy úgy nem érezzük, hogy most már jobb a helyzet.

A sötét, mély karikák ezzel kicsit eltűnnek, a duzzadtság pedig visszahúzódik. Ez azonban csak olyan esetekben jelenthet megoldást, amikor átmeneti problémáról beszélünk, szemünk környékét illetően. Sajnos azt a fajta állapotot ez már nem tudja orvosolni, amikor az életmódunk és az idősödés miatt a táskák folyamatos jelenlétéről beszélünk.

Mivel ez nagyon zavaró, hiszen akár évekkel öregebbnek és folyton nyúzottnak nézhetünk ki miattuk, inkább olyan megoldást kell keresnünk, mely után aztán úgy érezhetjük magunkat, mint akit kicseréltek. Az alsó szemhéjplasztika segítségével ezt átélhetjük, hiszen az eljárás során nem csak a zavaró, duzzadt táskáktól szabadulunk meg, hanem a szemkörnyéki szarkalábak is eltűnnek majd.

Az EstheticHungary Klinikán mindenki személyre szabott megoldást kap. Az alsó szemhéjplasztikát sokszor végzik el a felső szemhéjplasztika mellett is, amely pedig a csüngő szemhéjtól szabadít meg minket. A lényeg, hogy a végeredmény egy fiatalos, üde tekintet lesz, melynek segítségével akár éveket letagadhatunk majd.

 

> A szemhéjplasztikáról bővebben

> Előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Egyedülálló ajánlat

A plasztika szó hallatán a legtöbben egyből arra gondolnak, hogy rengeteg pénzbe kerül. Ez nem csak azért van így, mert tökéletes és bevizsgált anyagokkal kell dolgozni, hanem azért is, mert egy ember kinézetének átalakítása bizony hatalmas felelősség, ezért precízitást, kifogásolhatatlan munkát igényel.

A mellnagyobbításra sokan legyintenek, mert túl mű dolgnak tartják, és persze szívesen nyomnak bélyeget azokra, akik ezt a beavatkozást választották. Pedig itt általában nem is csak arról van szó, hogy valaki nagyobb melleket szeretne. Sokkal komplexebb problémáról beszélünk akkor, ha valaki nincs megelégedve dekoltázsával.

mellek dekoltázs mellplasztika mellnagyobbítás kedvezmény blog 10% ajánlat kedvezményprogram estehtichungary önbizalomhiány

Nagyon sok esetben persze a keblek méretével van a gond. Ez viszont nem csupán esztétikai kérdés. Ha valaki nem érzi jól magát úgy, ahogy alapból kinéz, az sajnos komoly lelki traumához is vezethet. Emellett egy sérülékeny önkép alakul ki, ez pedig hozza magával azt is, hogy kapcsolati téren is gondjaink lesznek. Ez egy nagyon mélyen gyökerező probléma tehát, és nem szabad félvállról vennünk.

Más esetben nem biztos, hogy kifejezetten a mellek méretével van bajunk. Az idő múlása során megereszkedő keblek, esetleges szülés utáni állapot sajnos szintén sokszor eredményezi azt, hogy egyszerűen nem tudjuk szépnek látni magunkat. És nincs az a kényelmes melltartó, ami segítene ezen a problémán. A mellnagyobbítás sok esetben megoldást jelenthet ilyenkor is, akár mellfelvarással kiegészítve.

A nőiességünk legfontosabb szereplői tehát kiugró hatással lehetnek egész kisugárzásunkra. Éppen ezért, ha valaki nincs megelégedve kebleivel, jobban teszi, ha olyan döntést hoz, mely nem csak átmenetileg oldja meg a problémát.

Pontosan amiatt, mert sokan még mindig előítéletekkel és félve gondolnak a mellplasztikára, az EsheticHungary Klinika azt is bevette kedvezményprogramjába, hogy 10%-kal csökken majd a végösszeg, ha valaki egy nyilvános blogon keresztül írja meg, milyen érzelmeket élt át, míg meghozta a döntést, milyen volt a műtét előtt és után, mennyire elégedett az eredménnyel, és miben változtatta meg mindez életét.

Az ajánlatban továbbá egyedülálló ár és részletfizetési lehetőség is szerepel, mely még inkább megkönnyíti a beavatkozás anyagi részét. Jelentkezzen most július 31.-ig, és Ön is részesülhet a kihagyhatatlan kedvezményben!

Keressen fel minket a további részletekért:

> A kedvezményprogram részletei

> Nézze meg eredményeinket! - Mellnagyobbítás előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Ártalmas szemránckrém?

Mindenki tudja, hogy egy bizonyos kor felett szinte elengedhetetlené válik néhány kozmetikum alkalmazása, ha kondiban akarjuk tartani bőrünket. Azzal viszont kevesen vannak tisztában, hogy néha hiába akarunk jót csinálni, pont az ellenkezőjét érjük el, hiszen, ha nem használjuk az egyes termékeket megfelelően, az inkább káros, mint jótékony.

A szemünk környéke talán a legérzékenyebb olyan szempontból, hogy minden apróság könnyen nyomot tud hagyni rajta. Az öregedés első jelei is itt jelennek meg, és bizony hiába próbáljuk eltűntetni alapozóval egy kialvatlan éjszaka nyomait, akkor is feltűnőek lesznek a nagy karikák.

Éppen ezért nagyon fontos, hogy kiemelt figyelmet fektessünk szemünk környékének ápolására. A legtöbben ehhez azt a módszert választják, hogy szemránckrémekkel próbálják regenerálni a bőrüket, de sajnos sok esetben nem figyelnek oda rá, hogyan is kell alkalmazni ezeket a készítményeket. Ugyanis sajnálatos módon lehet őket rosszul használni.

Ha valaki túl sok szemránckrémet visz fel, az bizony puffaszthatja a bőrt, így az ellentétét érjük el a kívánt hatásnak. Emellet a túlzásba vitt krémadag nem is tud teljesen és gyorsan felszívódni, ami azt eredményezi, hogy regenerálás helyett inkább szárítja a bőrünket, és mint tudjuk, a száraz bőr még több ránchoz vezethet.

Nagyon körültekintőnek kell tehát lennünk, ha tényleg jót akarunk szemkörnyékünknek, és ha olyan nagy a változás, ami már zavar minket, inkább ne a drága kencéket alkalmazzuk rosszul, hanem válasszunk egy olyan megoldást, mely több gondot is kiiktathat egyszerre.

A szemhéjplasztika tökéletes segítség lehet olyan esetekben, amikor már hiába kennénk magunkra bármit. A felső szemhéjplasztika a megereszkedett, csüngő feleslegtől szabadít meg minket, melynek következtében nem csak fiatalosabb lesz tekintetünk, hanem akár a látásunkat is pozitívan segítheti ez a beavatkozás. Az alsó szemhéjplasztika pedig megszünteti a szemek alatti táskákat, ezzel együtt pedig a szarkalábak többségének is búcsút intehtünk. 

 

> A szemhéjplasztikáról bővebben

> Előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Ismét a piros az úr!

Sokan imádják, többen viszont tartanak tőle, mert valljuk be, a piros rúzst muszáj tökéletesen felvinni ajkainkra ahhoz, hogy szépen mutasson. Éppen ezért jól tesszük, ha gyakorolunk kicsit otthon a tükör előtt, így kifogástalan lesz megjelenésünk vörösben rikító ajkainkkal, hiszen idén a sminktrendben újra a piros vette át a vezető szerepet.

Természetesen a vörös rúzs egy olyan klasszikus, amely soha nem is ment ki a divatból igazán, de most azok is bátrabban alkalmazhatják, akik eddig kicsit idegenkedtek tőle, hiszen bármilyen sminket megkoronázhatunk ilyen színű ajkakkal.

Persze, mint mindig, most is fedezhetünk fel némi újítást, hiszen most minél csillogóbb, annál jobb, minél inkább odavonzza a szemeket, annál nagyobb lehet megelégedettségünk. A vörös ajkak amúgy is érzékiséget, nőiességet és szenvedélyességet sugároznak, így ki ne szeretné viselni őket?

Sajnos vannak olyanok, akik bizony nem szeretnék hangsúlyozni ajkaikat, mert nincsenek megelégedve velük. Akiknek túl keskeny vagy vékony a szájuk, azoknak általában nem is áll annyira jól a piros rúzs, mint a vastag, telt ajkúaknak. Néha lehet kicsit csalni, és van néhány praktika, melyek segítségével kicsit nagyobbra tudjuk varázsolni szánkat a rúzsozás során, azonban ha egy piciny baki is becsúszik a szájfestésünkbe, az inkább sajnos nevetséges eredményt szül, nem pedig csábító ajkakat.

Akinek gondja van szája formájával vagy méretével, annak inkább más megoldás után kell néznie az effajta csalások helyett. Létezik ugyanis már olyan segítség, mely a nélkül oldja meg ezeket a problémákat, hogy természetellenes, esetleg túl mű lenne a végeredmény.

A PermaLip ajakimplantátum segítségével gyönyörűek, esztétikusak és természetesen szépek lesznek ajkaink, hiszen az implantátum méretét és alakját az határozza meg, kinek milyen adottságai vannak. Így mindenki személyre szabottan kap megoldást eddigi problémájára, és ezután már nem kell félnünk, a piros rúzs csábosan, vadítóan fog hatni, és bármikor feldobhatjuk sminkünket egy kis merész vörössel!

 

Tudjon meg többet a PermaLip ajakimplantátumról és az EstheticHungary Klinikáról:

http://esthetichungary.hu/

Tartós vastagság

A legtöbb nő nincs megelégedve teljesen magával, és beszélhetünk akár a legapróbb részletről is, a tökéletességet nagyon nehéz elérni saját mércénkkel. Így van ez a szánk tekintetében is, hiszen melyik hölgy nem szeretne igazán vastag, dús, szexi ajkakat. Sokan azonban nem merik bevállalni a változtatást, hiszen attól tartanak, hogy ez kimeríti majd őket – anyagilag is.

Míg más testrészünkön a vékonyság a cél, ebben az esetben szeretnénk vastagságot, méghozzá tartósan. A PermaLip ajakimplantátum segítségével azok előtt is kitárult egy új ajtó a változtatás lehetősége felé, akik eddig attól tartottak, hogy nem fogják bírni anyagilag. Ez az eljárás ugyanis – szemben az ajakfeltöltéssel, ahol ténylegesen akár félévente is költenünk kell arra, hogy szánk mindig számunkra megfelelő legyen –igencsak tartós eredményt ad, hiszen az implantátum soha nem szívódik fel, így korlátlan ideig megmarad.

Ezzel együtt pedig attól sem kell félnünk, hogy túl mű vagy akár nevetséges lesz az új szánk kinézete. A PermaLip ajakimplantátum ugyanis tökéletesen illik majd hozzánk, hiszen a beavatkozást megelőzően, a plasztikai sebész segítségével kerül kiválasztásra az, hogy milyen méretű, illetve formájú legyen, saját adottságainknak megfelelően. A végeredmény ezért nem csak vastag ajak lesz, hanem esztétikus és természetes hatású is.

Nem kell tehát tartanunk attól, hogy félévente muszáj lesz feltöltésre vagy korrigálásra járnunk, így nem lesz szükséges majd költenünk sem újra és újra vagyonokat arra, hogy olyan szánk lehessen, amilyenre eddig vágytunk. Ráadásul valljuk be, mindenkiben vagy egy kis félsz, bármilyen beavatkozás előtt áll, ezért persze az sem mindegy, mennyire gyakran kell befeküdnünk a sebész kezei alá. A PermaLip ajakimplantátum beültetése körülbelül 30 percet vesz igénybe, és egyszeri alkalom az egész. Ne féljünk hát meghozni a döntést, merjünk változtatni, és ha már ezt megtesszük, válasszuk a számunkra legkedvezőbb megoldást!

 

Tudjon meg többet a PermaLip ajakimplantátumról és az EstheticHungary Klinikáról:

http://esthetichungary.hu/

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.