Mindenki tudja, hogy egy bizonyos kor felett szinte elengedhetetlené válik néhány kozmetikum alkalmazása, ha kondiban akarjuk tartani bőrünket. Azzal viszont kevesen vannak tisztában, hogy néha hiába akarunk jót csinálni, pont az ellenkezőjét érjük el, hiszen, ha nem használjuk az egyes termékeket megfelelően, az inkább káros, mint jótékony.

A szemünk környéke talán a legérzékenyebb olyan szempontból, hogy minden apróság könnyen nyomot tud hagyni rajta. Az öregedés első jelei is itt jelennek meg, és bizony hiába próbáljuk eltűntetni alapozóval egy kialvatlan éjszaka nyomait, akkor is feltűnőek lesznek a nagy karikák.

Éppen ezért nagyon fontos, hogy kiemelt figyelmet fektessünk szemünk környékének ápolására. A legtöbben ehhez azt a módszert választják, hogy szemránckrémekkel próbálják regenerálni a bőrüket, de sajnos sok esetben nem figyelnek oda rá, hogyan is kell alkalmazni ezeket a készítményeket. Ugyanis sajnálatos módon lehet őket rosszul használni.

Ha valaki túl sok szemránckrémet visz fel, az bizony puffaszthatja a bőrt, így az ellentétét érjük el a kívánt hatásnak. Emellet a túlzásba vitt krémadag nem is tud teljesen és gyorsan felszívódni, ami azt eredményezi, hogy regenerálás helyett inkább szárítja a bőrünket, és mint tudjuk, a száraz bőr még több ránchoz vezethet.

Nagyon körültekintőnek kell tehát lennünk, ha tényleg jót akarunk szemkörnyékünknek, és ha olyan nagy a változás, ami már zavar minket, inkább ne a drága kencéket alkalmazzuk rosszul, hanem válasszunk egy olyan megoldást, mely több gondot is kiiktathat egyszerre.

A szemhéjplasztika tökéletes segítség lehet olyan esetekben, amikor már hiába kennénk magunkra bármit. A felső szemhéjplasztika a megereszkedett, csüngő feleslegtől szabadít meg minket, melynek következtében nem csak fiatalosabb lesz tekintetünk, hanem akár a látásunkat is pozitívan segítheti ez a beavatkozás. Az alsó szemhéjplasztika pedig megszünteti a szemek alatti táskákat, ezzel együtt pedig a szarkalábak többségének is búcsút intehtünk. 

 

> A szemhéjplasztikáról bővebben

> Előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940