Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kiskanál a fagyasztóból?

A mindennapok árnyai bizony szemeinken látszódnak meg a legjobban, és elég egy álmatlan éjszaka is ahhoz, hogy a sötét karikák sokáig megmaradjanak. Emellett számos oka lehet annak, ha reggel duzzadt, kialvatlan a szemünk, legyen szó akár stresszről, valamilyen gyulladásról, másnaposságról vagy éppen arról, hogy előző nap sírtunk.

Ezek a dolgok pedig egyszerűen kizárhatatlanok életünből, valami mindig van, ami nyomot hagy rajtunk. Furcsa, de egyszerű megoldás lehet egyes esetekben a fagyasztóból kikapott kiskanál, amit mindenkinek tartania kellene otthon.

Nem kell mást tennünk, mint 4 vagy 6 db kiskanalat a fagyasztónkba tennünk, és amikor szükség van rájuk, csak elő kell vennünk őket. Amennyiben nem tartós puffadásról van szó, egyszerűen sminkelés előtt vegyünk ki két kiskanalat, és addig tartsuk alső szemhéjunkon, amíg a kanalak át nem melegszenek. Ezt ismételjük el a többi kiskanállal is, amíg el nem fogynak, vagy úgy nem érezzük, hogy most már jobb a helyzet.

A sötét, mély karikák ezzel kicsit eltűnnek, a duzzadtság pedig visszahúzódik. Ez azonban csak olyan esetekben jelenthet megoldást, amikor átmeneti problémáról beszélünk, szemünk környékét illetően. Sajnos azt a fajta állapotot ez már nem tudja orvosolni, amikor az életmódunk és az idősödés miatt a táskák folyamatos jelenlétéről beszélünk.

Mivel ez nagyon zavaró, hiszen akár évekkel öregebbnek és folyton nyúzottnak nézhetünk ki miattuk, inkább olyan megoldást kell keresnünk, mely után aztán úgy érezhetjük magunkat, mint akit kicseréltek. Az alsó szemhéjplasztika segítségével ezt átélhetjük, hiszen az eljárás során nem csak a zavaró, duzzadt táskáktól szabadulunk meg, hanem a szemkörnyéki szarkalábak is eltűnnek majd.

Az EstheticHungary Klinikán mindenki személyre szabott megoldást kap. Az alsó szemhéjplasztikát sokszor végzik el a felső szemhéjplasztika mellett is, amely pedig a csüngő szemhéjtól szabadít meg minket. A lényeg, hogy a végeredmény egy fiatalos, üde tekintet lesz, melynek segítségével akár éveket letagadhatunk majd.

 

> A szemhéjplasztikáról bővebben

> Előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Ártalmas szemránckrém?

Mindenki tudja, hogy egy bizonyos kor felett szinte elengedhetetlené válik néhány kozmetikum alkalmazása, ha kondiban akarjuk tartani bőrünket. Azzal viszont kevesen vannak tisztában, hogy néha hiába akarunk jót csinálni, pont az ellenkezőjét érjük el, hiszen, ha nem használjuk az egyes termékeket megfelelően, az inkább káros, mint jótékony.

A szemünk környéke talán a legérzékenyebb olyan szempontból, hogy minden apróság könnyen nyomot tud hagyni rajta. Az öregedés első jelei is itt jelennek meg, és bizony hiába próbáljuk eltűntetni alapozóval egy kialvatlan éjszaka nyomait, akkor is feltűnőek lesznek a nagy karikák.

Éppen ezért nagyon fontos, hogy kiemelt figyelmet fektessünk szemünk környékének ápolására. A legtöbben ehhez azt a módszert választják, hogy szemránckrémekkel próbálják regenerálni a bőrüket, de sajnos sok esetben nem figyelnek oda rá, hogyan is kell alkalmazni ezeket a készítményeket. Ugyanis sajnálatos módon lehet őket rosszul használni.

Ha valaki túl sok szemránckrémet visz fel, az bizony puffaszthatja a bőrt, így az ellentétét érjük el a kívánt hatásnak. Emellet a túlzásba vitt krémadag nem is tud teljesen és gyorsan felszívódni, ami azt eredményezi, hogy regenerálás helyett inkább szárítja a bőrünket, és mint tudjuk, a száraz bőr még több ránchoz vezethet.

Nagyon körültekintőnek kell tehát lennünk, ha tényleg jót akarunk szemkörnyékünknek, és ha olyan nagy a változás, ami már zavar minket, inkább ne a drága kencéket alkalmazzuk rosszul, hanem válasszunk egy olyan megoldást, mely több gondot is kiiktathat egyszerre.

A szemhéjplasztika tökéletes segítség lehet olyan esetekben, amikor már hiába kennénk magunkra bármit. A felső szemhéjplasztika a megereszkedett, csüngő feleslegtől szabadít meg minket, melynek következtében nem csak fiatalosabb lesz tekintetünk, hanem akár a látásunkat is pozitívan segítheti ez a beavatkozás. Az alsó szemhéjplasztika pedig megszünteti a szemek alatti táskákat, ezzel együtt pedig a szarkalábak többségének is búcsút intehtünk. 

 

> A szemhéjplasztikáról bővebben

> Előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Szemgimnasztika

Ki gondolta volna, hogy a szemünk számára is létezik olyan torna, mely kisebb gondokra igencsak egyszerű megoldást jelenthet. Ha sokat ülünk a számítógép előtt, vagy egyszerűen keveset tudtunk aludni, emiatt fáradtak és táskásak szemeink, akkor lehetséges, hogy egy kis szemgimnasztika képes elmulasztani ezeket a problémákat.

Nem kell mást tennünk, mint nap végén kicsit átmozgatni szemgolyónkat. Először balra, aztán lassan jobbra, majd felfelé és utána lefelé. Ezt még többször ismételjük meg, közben rövid szüneteket tartva. Az egész szemünk környékét illetően fokozódik a vérkeringés, így ezzel a fajta kondicionálással nem csak a szem fáradtságérzetét csökkenthetjük, hanem az apróbb szépséghibákat is enyhíthetjük.  

Természetesen léteznek olyan szemkörnyéki gondok, melyekre ez a fajta praktika már nem elegendő, hiszen az öregedés jelei elsőként célozzák meg ezt a terültet. És itt nem csak az egyre teret nyerő, és mélyülő szarkalábakra kell gondolnunk, hanem például a felső szemhéj csüngésére, mely idővel sajnos nem csak esztétikai problémát jelent.

Ráadásul a szemhéj lógásának nem csak az idősödés lehet az oka, hanem akár születési rendellenesség, vagy örökölt probléma is lehet. Amellett, hogy egyre inkább öregebb lesz tekintetünk tőle, sok esetben a látást is zavarja, és ezzel együtt akár látásromlást is eredményezhet. Így muszáj minél előbb foglalkoznunk a problémával, és olyan segítséget kérnünk, mely megszünteti a felső szemhéj csüngését.

A szemhéjplasztikai eljárás során eltávolítják a felesleget, és a műtétet követően gyönyörű, fiatalos lesz újra tekintetünk, könnyebb lesz a sminkelés is, és a látásunkat sem fogja semmi zavarni. Ez a fajta beavatkozás tehát nem csak a gondunkat oldja meg, hanem mindezt úgy teszi, hogy közben a páciens fiatalodik is.

Az EstheticHungary Klinika szolgáltatásai között megtalálható a szemhéjplasztika is, melynek köszönhetően rengetegen tudhatnak szép és üde szempárt magukénak. Legyen szó csak felső-, vagy alsó-, vagy akár a kettőt együtt elvégzendő szemhéjplasztikai műtétről, a Klinika minden egyes beavatkozás előtt személyes konzultáció során méri fel, hogy mi a legjobb a pácienseknek.

 

 > A szemhéjplasztikáról bővebben

> Előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Feszes arcbőr

Korábban már beszéltünk arról az új és tökéletes eljárásról, mellyel olyan feszes és fiatal lehet újra az arcunk, amilyenről mindenki, minden korban álmodik. Most ennek a szálbehúzásos módszernek az előnyeit fogjuk részletesebben megismerni.

A Fine Thread Contouring, vagyis a finomszálas arcfiatalítás elsősorban azért is lehet szimpatikus, mert kevés fájdalommal jár, és nem maradnak nyomai. A hegektől eleve fél mindenki, főként, ha olyan területről van szó, mint az arc, amit mindenki, mindig lát. Itt tehát nem kell tartanunk attól, hogy bármilyen seb maradna a beavatkozás után.

Az eljárás helyi érzéstelenítéssel végezhető, vagyis nem kell hozzá altatás. Ezen felül gyors, és az eredmény ugyan csak 3-6 hónap múlva teljesedik ki, viszont már egyből látszódni fog a változás. Nagy előny az is, hogy a hajszálvékony szálak sterilek és bőrbarát anyagból készülnek, valamint idővel teljesen felszívódnak.

A legnagyobb pozitívum pedig a hatásában rejlik ennek a szépészeti eljárásnak. Ugyanis ahogy a szálak szívódnak fel, egy regenerációs folyamat indul be. Nem csak ránctalanít – eltűntethetjük vele a homlok redőit, a szarkalábakat és a nevetőráncokat is -, hanem formázásra is alkalmas, például a szemöldökök területén, vagy az arcél kontúrjánál.

A finomszálas arcfiatalítás után akár 2 éven keresztül élvezhetjük a ránctalan életet, hiszen hatását körülbelül addig tartja meg. Az eredménnyel biztosan elégedettek leszünk, hiszen arcunk kisimult, és akár évekkel fiatalabb lesz, mint a kezelés előtt.

Ez a mindenki számára tökéletes megoldás már az EstheticHungary Klinikán is elérhető, ahol, mint minden szépészeti beavatkozást, ezt is személyre szabottan kezelik és végzik el. Így biztosak lehetünk abban, hogy mind az elvárásainknak, mind pedig a személyes adottságainknak és a természetesség esztétikumának megfelelő eredményt fogunk majd kapni.

 

> Bővebben az FTC eljárásról, és az EstheticHungary Klinikáról:

http://esthetichungary.hu/

Morcos tekintet

Bizonyára sokak számára ismerős a probléma, hogy akármennyire is jó kedvük van, mégsem tudják ezt annyira mutatni szemeikkel, mint amennyire szeretnék. Pedig a szem mosolygásánál nincs is szebb, és a legzavaróbb az, ha azt hiszik rólunk, rosszkedvűek vagyunk, pedig ez nem így van.

A morcos szempár sajnos olyan karaktert tud adni arcunknak, melyet nem szeretnénk, és a legnagyobb baj az, hogy igazán küzdeni ellene nem tudunk. Ha valakinek a felső szemhéjánál kialakul a csüngés, az alsónál a mély táskák, már nagyon más képet ad sajnos arckifejezése. Ha emellé társul még a két szemöldök közti mély árok, akkor pedig már senki sem mossa le rólunk, hogy morcosak vagyunk.

Ha arckifejezésünk már nem a régi attól, hogy ezek a változások végbe kezdenek menni rajtunk, akkor az ellen már nem nagyon nyújt segítséget a sok kence és kozmetikum alkalmazása. Ilyen esetekben a biztos megoldást a szemhéjplasztika jelentheti. Ne ijedjünk meg a plasztika szótól, hiszen ez a beavatkozás nem természetellenessé tesz minket, hanem egyszerűen megoldja mindazon problémát, amit a fentiekben ecseteltünk, és visszakaphatjuk régi, mosolygós, fiatal arcunkat.

A felső szemhéjplasztika segítségével megszűntethető a csüggés, ami szinte már eltakarva nagy részét, lógott rá a szemünkre. Az alsó szemhéjplasztika után köddé válnak a szem alatti táskák, és a szarkalábak. A botox injekciós kezelés pedig eltűnteti a két szemöldök közti, haragos arckifejezést eredményező árkot, illetve a homlok többi ráncát is, melyek kialakulhatnak azáltal is, hogy a csüggő felső szemhéj miatt felhúzzuk homlokunkat.

Ezek az eljárások nem csak fiatalítanak bennünket, hanem például látásunk is javulhat, és mindenképpen jobban fogjuk érezni magunkat, ha tükörbe nézünk. Nem kell többé hallgatnunk, hogy mi a bajunk, miért vagyunk morcosak, hiszen ha mosolygunk, akkor nem csak szánk húzódik szélesre, hanem szemeink is ragyoghatnak újból.

 

Ismerje meg jobban a szemhéjplasztikát és a többi szépészeti eljárást az EstheticHungary Klinikán:

http://esthetichungary.hu/

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.