Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ismét a piros az úr!

Sokan imádják, többen viszont tartanak tőle, mert valljuk be, a piros rúzst muszáj tökéletesen felvinni ajkainkra ahhoz, hogy szépen mutasson. Éppen ezért jól tesszük, ha gyakorolunk kicsit otthon a tükör előtt, így kifogástalan lesz megjelenésünk vörösben rikító ajkainkkal, hiszen idén a sminktrendben újra a piros vette át a vezető szerepet.

Természetesen a vörös rúzs egy olyan klasszikus, amely soha nem is ment ki a divatból igazán, de most azok is bátrabban alkalmazhatják, akik eddig kicsit idegenkedtek tőle, hiszen bármilyen sminket megkoronázhatunk ilyen színű ajkakkal.

Persze, mint mindig, most is fedezhetünk fel némi újítást, hiszen most minél csillogóbb, annál jobb, minél inkább odavonzza a szemeket, annál nagyobb lehet megelégedettségünk. A vörös ajkak amúgy is érzékiséget, nőiességet és szenvedélyességet sugároznak, így ki ne szeretné viselni őket?

Sajnos vannak olyanok, akik bizony nem szeretnék hangsúlyozni ajkaikat, mert nincsenek megelégedve velük. Akiknek túl keskeny vagy vékony a szájuk, azoknak általában nem is áll annyira jól a piros rúzs, mint a vastag, telt ajkúaknak. Néha lehet kicsit csalni, és van néhány praktika, melyek segítségével kicsit nagyobbra tudjuk varázsolni szánkat a rúzsozás során, azonban ha egy piciny baki is becsúszik a szájfestésünkbe, az inkább sajnos nevetséges eredményt szül, nem pedig csábító ajkakat.

Akinek gondja van szája formájával vagy méretével, annak inkább más megoldás után kell néznie az effajta csalások helyett. Létezik ugyanis már olyan segítség, mely a nélkül oldja meg ezeket a problémákat, hogy természetellenes, esetleg túl mű lenne a végeredmény.

A PermaLip ajakimplantátum segítségével gyönyörűek, esztétikusak és természetesen szépek lesznek ajkaink, hiszen az implantátum méretét és alakját az határozza meg, kinek milyen adottságai vannak. Így mindenki személyre szabottan kap megoldást eddigi problémájára, és ezután már nem kell félnünk, a piros rúzs csábosan, vadítóan fog hatni, és bármikor feldobhatjuk sminkünket egy kis merész vörössel!

 

Tudjon meg többet a PermaLip ajakimplantátumról és az EstheticHungary Klinikáról:

http://esthetichungary.hu/

Igéző ajkak

Biztosan mindenki ismeri azt, amikor valakinek olyan szépek, különlegesek vagy éppen vonzóak az ajkai, hogy amikor beszél, nem vagyunk képesek végig a szemébe nézni, mert a szája szinte mágnesként vonzza magához tekintetünket. Rengeteg kapcsolat kezdődik az effajta igézéssel, de sok esetben akár egy idegen ajkait is megcsodáljuk így, ha ad rá okot szája szépsége.

Ilyenkor ugyan mi próbálunk arra koncentrálni, hogy mégiscsak beszélőtársuk szemeit tiszteljük meg tekintetünkkel, nehogy tolakodónak, vagy éppen udvariatlannak tűnjünk, de higgyük el, a szép ajkak tulajdonosa inkább büszke lesz arra, hogy felkeltette figyelmünket. Sőt, sokszor még rá is játszik ilyenkor az élelmes személy, és egy-két fintorral még inkább leveheti a beszélőpartnert a lábáról.

A csábításnak nem véletlenül fontos eszköze a száj. Természetesen nem mindenki születik őrjítően szexi ajkakkal. Ez pedig bizony sokszor okoz önbizalomhiányt, visszahúzódottságot, zárkózottságot. Mint minden olyan apró részlet, amivel nem vagyunk elégedettek magunkon, sajnos az ajkakkal való elégedetlenségünk is nagymértékben kihat az összképre és a kisugárzásunkra is.

A PermaLip ajakimplantátum egy tökéletes megoldást jelenthet mindazoknak, akik keskeny és vékony ajkaik miatt nem képesek arra, hogy igazán önmaguk lehessenek. A frusztráció érzése borzasztó, éppen ezért lépnünk kell annak érdekében, hogy ez megváltozzon, és bizony, ha ehhez az kell, hogy valamilyen nagyobb változást hajtassunk végre külsőnk bármely részén, akkor bele kell vágni, és véghez kell vinni vágyaink megvalósítását.

Az ajakplasztika segítségével végre olyan szánk lehet, amire büszkék lehetünk, és ami növelni fogja önbizalmunkat, illetve amit igen szívesen mutogathatunk, kiemelhetünk, csábíthatunk vele. A vastagabb, dús ajkak amellett, hogy a gondosan kifejlesztett beavatkozásnak köszönhetően még természetes hatást is keltenek, nagyon igézőek lehetnek, és végre átélhetjük azt az élményt, milyen, amikor nem képesek levenni ajkainkról mások a tekintetüket.

 

Tudjon meg többet a PermaLip ajakimplantátumról és az EstheticHungary Klinikáról:

http://esthetichungary.hu/

A vastag ajak sem mindig szexi

Szinte minden nő arról álmodik, hogy külseje tökéletes és vonzó legyen. Nem kis szerepe van a nőiességben az ajkaknak sem, így természetes, hogy a nők többsége azt szeretné, ha kívánatos, dús ajkai lennének. Nem mindegy azonban, hogy milyen formában szeretnénk ezt elérni, hiszen sajnos ma már rengeteg irány létezik az ajkak nagyobbításában.

Sok olyan otthoni praktika is terjeng – főként a fiatalok körében -, melyeket jobb lenne messze elkerülni vagy el is felejteni. Ilyen például az ajkak csipkedése, vagy ízléstelen rúzsozása, mellyel inkább rossz irányba visszük szánk kiemelését.

A legtöbben még mindig az ajakfeltöltésre esküsznek, amennyiben plasztikázás kerül szóba az ajkak megnagyobbításához. Ugyan szép eredményt érhetünk el ebben a műfajban is, de sajnos sokan túlzásba esnek, és ha valaki átbillen a ló túloldalára, akkor abból bizony előbb lesz nevetséges, mint szép száj.

A PermaLip ajakimplantátum segítségével azonban olyan esztétikus és természetes eredményt érhetünk el, mely a külvilág elismerését is vonzani fogja, nem csak a férfiak, hanem bizony nőtársaink körében is. Mivel az implantátumok több méretben és alakban is rendelkezésünkre állnak, ezért a plasztikai sebész segítségével tökéletesen hozzánk illőt tudunk kiválasztani. A behelyezés után olyan gyönyörű, telt ajkaink lesznek, melyekre mindig is vágytunk. Ráadásul ez egy tartós megoldás, és nem kell sűrű időközönként újra és újra azzal foglalkozni, hogy megint ráférne szánkra a „tatarozás”.

A szép ajkak elérése tehát nem lehetetlen, és nem kell félnünk attól sem, hogy műnek látszik majd. Ha emellett valakinek ápolt is a szája, akkor teljesen nyert ügye van. A mosolya nem csak esztétikus lesz, hanem csábos is, és ahhoz, hogy szexi legyen, elég akár egy halvány ajakfény is, hiszen nem szorul majd rá az élénk kiemelésre, mivel így is magára vonzza majd a szemeket.

 

Tudjon meg többet a PermaLip ajakimplantátumról és az EstheticHungary Klinikáról:

http://esthetichungary.hu/

Szexi ajkak

Minden nő arról álmodik, hogy ajkai gyönyörűen teltek, és duzzadtak legyenek, hiszen ez lehet az egyik legcsábosabb testrész, ha ténylegesen szép a formája és a teltsége is. Viszont nem mindenkinek adatik meg, hogy ilyen szájjal szülessen, ezért elég sokféle praktikát találtak ki arra, hogyan is legyen a női ajak duzzadtabb.

Az egyik ilyen megoldás a rúzzsal való cselezés, de sajnos ez csak ideig-óráig tart, és ha valaki nem készíti el ügyesen a mesterművet, akkor inkább nevetségesen néz majd ki a végeredmény. Ilyenkor a kontúrt egy kicsit a száj vonalán túl helyezik el, és kívül sötétebb, befelé haladva pedig világosabb rúzzsal próbálják azt a látszatot kelteni, hogy az ajkak nagyobbak és teltebbek.

Egy másik megoldás, amikor valaki különböző duzzasztó kozmetikumokat alkalmaz. Ezek olyan speciális összetevőket tartalmaznak, melyek a száj ideiglenes gyulladását eredményezik. Éppen ezért használatukat követően kellemetlen, fájdalmas, szúró érzés lesz majd ajkunkon. Valljuk be, ez sem tökéletes megoldás tehát, és szintén csak egy ideig tart.

Ha valaki tényleg nincs megelégedve ajkaival, akkor jobban teszi, ha inkább egy végleges, és főleg esztétikus eredményt hozó beavatkozást választ. A PermaLip ajakimplantátum gyönyörű és természethű szájakat varázsol ránk, igényeinknek és adottságainknak megfelelően. Az implantátum mérete és formája választható, így olyan ajkakat kapunk, amelyek nem csak duzzadtak és teltek, hanem szépek, formásak és a lehető legjobban illenek hozzánk.

Felesleges tehát kínozni magunkat, és olyan csodaszerekhez nyúlnunk, amelyek ráadásul csak pár órára fejtik ki hatásukat, ehelyett inkább válasszuk a tartós és ténylegesen esztétikus megoldást arra, hogy olyan szexi szánk lehessen, melyről mindig is álmodtunk.

 

Keresse fel az EstheticHungary Klinikát, hogy többet megtudhasson a PermaLip-ről:

http://esthetichungary.hu/

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.