Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ismét a piros az úr!

Sokan imádják, többen viszont tartanak tőle, mert valljuk be, a piros rúzst muszáj tökéletesen felvinni ajkainkra ahhoz, hogy szépen mutasson. Éppen ezért jól tesszük, ha gyakorolunk kicsit otthon a tükör előtt, így kifogástalan lesz megjelenésünk vörösben rikító ajkainkkal, hiszen idén a sminktrendben újra a piros vette át a vezető szerepet.

Természetesen a vörös rúzs egy olyan klasszikus, amely soha nem is ment ki a divatból igazán, de most azok is bátrabban alkalmazhatják, akik eddig kicsit idegenkedtek tőle, hiszen bármilyen sminket megkoronázhatunk ilyen színű ajkakkal.

Persze, mint mindig, most is fedezhetünk fel némi újítást, hiszen most minél csillogóbb, annál jobb, minél inkább odavonzza a szemeket, annál nagyobb lehet megelégedettségünk. A vörös ajkak amúgy is érzékiséget, nőiességet és szenvedélyességet sugároznak, így ki ne szeretné viselni őket?

Sajnos vannak olyanok, akik bizony nem szeretnék hangsúlyozni ajkaikat, mert nincsenek megelégedve velük. Akiknek túl keskeny vagy vékony a szájuk, azoknak általában nem is áll annyira jól a piros rúzs, mint a vastag, telt ajkúaknak. Néha lehet kicsit csalni, és van néhány praktika, melyek segítségével kicsit nagyobbra tudjuk varázsolni szánkat a rúzsozás során, azonban ha egy piciny baki is becsúszik a szájfestésünkbe, az inkább sajnos nevetséges eredményt szül, nem pedig csábító ajkakat.

Akinek gondja van szája formájával vagy méretével, annak inkább más megoldás után kell néznie az effajta csalások helyett. Létezik ugyanis már olyan segítség, mely a nélkül oldja meg ezeket a problémákat, hogy természetellenes, esetleg túl mű lenne a végeredmény.

A PermaLip ajakimplantátum segítségével gyönyörűek, esztétikusak és természetesen szépek lesznek ajkaink, hiszen az implantátum méretét és alakját az határozza meg, kinek milyen adottságai vannak. Így mindenki személyre szabottan kap megoldást eddigi problémájára, és ezután már nem kell félnünk, a piros rúzs csábosan, vadítóan fog hatni, és bármikor feldobhatjuk sminkünket egy kis merész vörössel!

 

Tudjon meg többet a PermaLip ajakimplantátumról és az EstheticHungary Klinikáról:

http://esthetichungary.hu/

Bikini nézőben

Ahogy minden másnak, a fürdőruhának is megvan a saját divatja. Míg régen a konzervatívabb egyrészesek, valamint a nagyobbnál nagyobb bugyik uralkodtak, mára már nem csak a bikinik, de az úszódresszek is egyre szexisebbek. Azonban ha megtetszik a kirakatban egy-egy darab, az sajnos nem jelenti még azt, hogy jól is áll majd nekünk.

A fürdőruha divatja leginkább abban változik évről-évre, hogy még több variációt enged meg magának, kiszélesítve ezzel a választékok tárházát. Már szinte nem is létezik olyan szín, melyet ne vetnének be, és természetesen a fazonok száma is közelít a végtelenhez. Éppen ezért ha okosan választunk, akkor biztosak lehetünk abban, hogy jól fogunk kinézni majd a strandokon.

A bikiniket nézve az egyik legfontosabb elem a pánt. Ugyanis ez a részlet nagyban befolyásolja azt, milyen alakunk van a fürdőruhában, mit hangsúlyozunk ki. Pici mellekhez például semmi esetre sem ajánlott nyakba akasztós bikinit választani, nagyobb melleknél pedig figyelni kell arra, hogy a vállpánt széthúzza azokat, a közép nyakpánt pedig középen emeli meg őket. Idén hódít a pántnélküli felsőrész, amit szintén nem viselhet mindenki, csak akinek feszes, szép tartásúak a mellei. Semmiképp sem szabad hazavinni tehát anélkül egy fürdőrucit, hogy előtte ne próbálnánk fel.

Persze előfordulhat, hogy azért nem találjuk meg a megfelelő bikinit, mert saját dekoltázsunkkal vagyunk elégedetlenek, és hiába tetszene egy-egy darab, felvéve látjuk, hogy nem hozzánk való. Aki elégedetlen mellei méretével és alakjával, annak sajnos a fürdőruhaszezon maga a rémálom.

Ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, és fürdődresszünkben, bizony meg kell hozni néha olyan döntéseket, melyek orvosolhatják addigi elégedetlenségünket. Hiszen ha nem vagyunk kibékülve magunkkal, akkor bizony másoknak sem fog tetszeni az, amit látnak. A mellplasztika lehetővé teszi valamennyiünknek, hogy olyan dekoltázsunk lehessen, amelyet szeretnénk majd inkább mutogatni, mint eltakarni.

Mivel mindenkinek más adottságai vannak, ezért az EstheticHungary Klinikán ingyenes, személyes konzultációk során választhatjuk ki - természetesen szakértő segítséggel -, hogy milyen méretű és alakú implantátumot szeretnénk. Az eredmény pedig magáért beszél majd. Nem csak magabiztosságot, hanem elismerő tekinteteket is érezni fogunk magunkon.

 

Bővebben a Klinikáról és a mellplasztikáról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Tavaszi rúzs trend

Mint mindennek, a rúzsnak is megvan a saját divatja, és a változás most tavasszal is szembetűnő a sminkelés terén. Míg sok esetben szeretünk csak sima, alig látható szájfényt vagy ajakápolót használni, addig most tavasszal a berobbanó színek fognak hódítani. Legyünk hát divatosak, és vegyük fel a hömpölygő tavasziasodás iramát!

A szürke telet hátrahagyva nem is lehet annál jobb, mint ruhatárunkkal és természetesen sminkünkkel is meghozni a változást. Idén tavasszal főként a pink, a piros és a narancs különböző színvilágai fognak hódítani, de persze nem minden áll jól mindenkinek.

Akik világosabb bőrrel rendelkeznek, azok választhatnak a természetesség és a nagy kontraszt között. Hétköznapokra mindenképpen az első a nyerő, amit halvány rózsaszínnel, málnás pirossal érhetünk el. A buja vörös csak akkor jöhet szóba, ha nagyobb eseményre megyünk, vagy direkt szeretnénk kihangsúlyozni fehér porcelánbőrünket. Akiknek kreolosabb bőrük van, nyugodtan válogathatnak az élénk paradicsom piros, illetve a neonos színű narancs árnyalatok között.  

Természetesen rúzsozáskor az sem mindegy, mire kenjük fel a színeket. Az ajkak szempontjából nagyon fontos, hogy ápoltak legyenek, és persze az adottságok is húznak némi korlátot a színek használatához. A vékonyabb ajkakat általában nem szeretik annyira kiemelni, inkább a visszafogottabb stílust választják ilyenkor.

Pedig nem kellene beletörődni ebbe sem, hiszen mindenki számára adott a lehetőség, hogy vad, buja, dús ajkai lehessenek. A PermaLip ajakimplantátum segítségével ugyanis nem csak vastagabb szánk lehet, hanem mindezt a természetesség legnagyobb megtartásával érhetjük el.

Az implantátum mindenkinek a saját adottságaihoz mérten kerül kiválasztásra mind formában, mind pedig méretben, éppen ezért leendő viselője tényleg esztétikus látványt fog nyújtani vele. A rúzsozás terén pedig még inkább kinyílik a világ, és nyugodtan bátorkodhatunk kiemelni gyönyörű szánkat igéző, vörös színekkel is.

 

Ismerje meg jobban a PermaLip ajakimplantátumot és az EstheticHungary Klinikát:

http://esthetichungary.hu/

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.