Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ne csak irigykedjünk

Nagyon rossz, de talán minden emberben fellelhető szokás az irigykedés. Szinte természetes, hogy valakinek olyan adatik meg, ami nekünk nem, és az ezt az érzést szüli. De sokkal jobban tennénk, ha ehelyett lépnénk álmaink megvalósítása felé, minden téren.

Így van ez a kinézettel kapcsolatban is. Hölgyeket tekintve főleg alig akad olyan, aki teljesen meg lenne elégedve magával. Vagy ez, vagy az nem tetszik magunkon, pedig hány olyan szembejövőt látunk, akin ez is vagy az is sokkal szebb.

A strandszezon pedig az egyik legbővelkedőbb időszak abban, hogy még az is látszik, ami máskor nem. A nők többsége vagy a fenekével, vagy a melleivel nincs megelégedve, és talán ezek azok a testrészek is, melyeket megnézünk a másikon. Ilyenkor vagy megbékélünk kicsit, hogy sok a hasonlóság, vagy irigykedni kezdünk, hogy a másiknak mi és mennyivel szebb.

A keblek tekintetében legtöbbször a mérettel van problémánk, majd ezt a tényt követi néha a forma is. Ahhoz azonban, hogy jobban érezzük magunkat bikininkben, bizony döntést kell hoznunk. Saját, természet adta adottságainkon ugyanis mi magunk nem fogunk tudni változtatni, de ha szeretnénk, akkor más segíthet abban, hogy változzunk.

Az EstheticHungary Klinikán ráadásul most egy olyan kedvezményprogram részesei lehetünk, melyet kár lenne kihagyni. A mellnagyobbítás nem csak árban verhetetlen most, hanem további segítséget nyújthat a részletfizetés, vagy a hosszabb lejáratú egészséghitel lehetősége. Illetve továbi 10% kedvezményt kap, aki nyilvános blogon meséli el a beavatkozás előtti és utáni tapasztalatait, segítve ezzel másoknak, akik még a döntés előtt állnak.

A mellnagyobbítás szótól még mindig sokan félnek, pedig egy tökéletes megoldást jelent mind a méreti, mind a formai gondokra. Mivel a Klinikán a pácienseknek saját adottságaikhoz mérten választják ki az implantátumokat, ezért szép, esztétikus eredményt kapunk, és nem kell félnünk attól, hogy mű lesz majd kinézetünk. Jelentkezzen most, július 31.-ig, és az elégedettség nem csak dekoltázsa miatt garantált, hanem pénztárcája is jobban jár!

 

Keresse fel honlapunkat a további részletekért:

> A kedvezményprogram részletei

> Nézze meg eredményeinket! - Mellnagyobbítás előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Elő a bikinikkel!

Ugyan még csak pár napig érezhettük, hogy lassan melegszik az idő, hamarosan tényleg beköszönt az igazi bikini szezon. Normális, hogy a tél folyamán szinte mindenkire feljön pár plusz kiló, és általában csak ilyenkor kapunk észbe, hogy mi is az, ami nem tetszik testünkön, mint kellene változtatnunk.

A legtöbben aztán kemény diétába kezdenek, és még jobb, ha a sportot és a mozgást is beiktatjuk napjainkba ahhoz, hogy jól érezzük majd magunkat lengébb ruházatban is. De mi van akkor, ha nem a zsírpárnákkal, a narancsbőrrel vagy éppen a behúzhatatlan zipzárakkal van bajunk? Mit tegyünk, ha azért nem tudunk könnyedén hordani nyári ruhákat - főleg bikinit -, mert teljesen más részlettel nem vagyunk megelégedve, és saját magunk nem is tudunk tenni ez ellen?

Sokan szenvednek ugyanis a nyár közeledtével attól, hogy túl kicsi melleik vannak, vagy éppen a kebleik formájával van problémájuk, és ezért inkább kerülik a strandokat, és próbálják a lehető leginkább elrejteni testük ezen részét. Sajnos ez azonban nem csak az öltözködésben fog egyfajta gátat húzni, hanem bizony önbizalmunkban is kemény csorbák eshetnek.

Ahelyett, hogy eldugjuk magunkat a világ elől, és ezzel együtt zárkózottabbak is leszünk, inkább nézzünk szembe a problémákkal, és ha valóban lelki gondokat is eredményez az elégedetlenségünk, akkor forduljunk szakértő segítséghez.

Ugyan még mindig nagyon sokan előítélettel fordulnak a plasztikai sebészethez, nem is gondolnánk, hogy hányan kapták már vissza egészséges önbizalmukat annak köszönhetően, hogy végre jól érezték magukat testükben. A mellnagyobbítás ráadásul nem csak a méretet, hanem a keblek alakját is szebbé tudja varázsolni, így mindenki olyan melleket tudhat majd magáénak – természetesen a saját adottságokhoz mérten és megfelelően -, melyeket aztán semmi esetre sem fog elrejteni.

A csodás dekoltázson felül ragyogni fog kisugárzásunk, hiszen a női keblek az egyik legfontosabb szereplői magának a nőiességünknek, ezzel együtt központi szerepe van az öltözködésben is. A beavatkozás után pedig teljességgel kizárt, hogy rosszul éreznénk magunkat egyes ruhákban, vagy a bikininkben.

 

Ismerje meg jobban az EstheticHungary Klinikát és a mellplasztika nyújtotta lehetőségeket:

www.esthetichungary.hu

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Igazmondó nyár

A nagy kánikulában folyamatosan lehet hallani innen-onnan a panaszkodást a miatt, mert meleg van. Sokan azonban nem ebből az okból kifolyólag utálják ezt az időszakot. Lehet, hogy szeretjük a meleget, mégis rengetegen nem vagyunk képesek kibékülni a tükörképünkkel, melyet a lenge ruhák okoznak.

Ugyanis ilyenkor, ha tetszik, ha nem, meg kell szabadulni az eddig olyan kényelmesen és főként kedvesen takaró ruhadaraboktól, és fel kell cserélnünk őket minél lengébb és minél hiányosabb öltözetekkel. Ezzel csak annyi probléma van, hogy ha valaki nincs megelégedve önmagával külsőleg, annak komoly gondokat fog okozni a ruhaválasztás, illetve a fürdőruhában való megjelenés.

Utóbbinál a legtöbb esetben nem csak az úszógumik megléte a zavaró, hanem általában a nők inkább saját melleikkel nincsenek megelégedve. Ha túl kicsik, vagy nem szép a formájuk, nagyon nehéz találni olyan bikinit, melyben szívesen mutatkozunk a strandokon. Főleg azok után, hogy minden reklámban és minden üzletben a sovány, mégis nagy mellű alkatokra fektetik a hangsúlyt, még inkább rossz érzést keltve azokban, akiknek nem tökéletes a külsejük.

Amennyiben elégedetlenek vagyunk, az sajnos nagymértékben ronthatja önbecsülésünket, önképünket. Éppen ezért léteznek olyan lehetőségek, melyek segíteni tudnak akkor is a külsőnk megújításában, ha azok nem tőlünk függnek, tehát mi magunk nem tudunk tenni ellenük vagy értük.

Ilyen megoldás például a mellnagyobbítás, vagy a mellfelvarrás, mely beavatkozások segítenek abban, hogy megálmodott külsőnk lehessen, amelyben jól érezzük magunkat. Az esztétikum keretein belül maradva mindenképpen pozitív lesz az eredmény, és nem lesz gond többé, hogy milyen bikinit válasszunk magunknak, milyen ruhát vegyünk fel a nyár kellős közepén. Emellett kisugárzásunk is meg fog változni pozitív irányban, hiszen ha saját magunknak megfelelünk, a külvilág is csak olyan visszajelzéseket fog adni, melyek még inkább megemelik majd önbizalmunkat.

 

Ismerkedjen meg a mellplasztikával és az EstehticHungary Klinikával:

http://esthetichungary.hu/

Bikini nézőben

Ahogy minden másnak, a fürdőruhának is megvan a saját divatja. Míg régen a konzervatívabb egyrészesek, valamint a nagyobbnál nagyobb bugyik uralkodtak, mára már nem csak a bikinik, de az úszódresszek is egyre szexisebbek. Azonban ha megtetszik a kirakatban egy-egy darab, az sajnos nem jelenti még azt, hogy jól is áll majd nekünk.

A fürdőruha divatja leginkább abban változik évről-évre, hogy még több variációt enged meg magának, kiszélesítve ezzel a választékok tárházát. Már szinte nem is létezik olyan szín, melyet ne vetnének be, és természetesen a fazonok száma is közelít a végtelenhez. Éppen ezért ha okosan választunk, akkor biztosak lehetünk abban, hogy jól fogunk kinézni majd a strandokon.

A bikiniket nézve az egyik legfontosabb elem a pánt. Ugyanis ez a részlet nagyban befolyásolja azt, milyen alakunk van a fürdőruhában, mit hangsúlyozunk ki. Pici mellekhez például semmi esetre sem ajánlott nyakba akasztós bikinit választani, nagyobb melleknél pedig figyelni kell arra, hogy a vállpánt széthúzza azokat, a közép nyakpánt pedig középen emeli meg őket. Idén hódít a pántnélküli felsőrész, amit szintén nem viselhet mindenki, csak akinek feszes, szép tartásúak a mellei. Semmiképp sem szabad hazavinni tehát anélkül egy fürdőrucit, hogy előtte ne próbálnánk fel.

Persze előfordulhat, hogy azért nem találjuk meg a megfelelő bikinit, mert saját dekoltázsunkkal vagyunk elégedetlenek, és hiába tetszene egy-egy darab, felvéve látjuk, hogy nem hozzánk való. Aki elégedetlen mellei méretével és alakjával, annak sajnos a fürdőruhaszezon maga a rémálom.

Ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, és fürdődresszünkben, bizony meg kell hozni néha olyan döntéseket, melyek orvosolhatják addigi elégedetlenségünket. Hiszen ha nem vagyunk kibékülve magunkkal, akkor bizony másoknak sem fog tetszeni az, amit látnak. A mellplasztika lehetővé teszi valamennyiünknek, hogy olyan dekoltázsunk lehessen, amelyet szeretnénk majd inkább mutogatni, mint eltakarni.

Mivel mindenkinek más adottságai vannak, ezért az EstheticHungary Klinikán ingyenes, személyes konzultációk során választhatjuk ki - természetesen szakértő segítséggel -, hogy milyen méretű és alakú implantátumot szeretnénk. Az eredmény pedig magáért beszél majd. Nem csak magabiztosságot, hanem elismerő tekinteteket is érezni fogunk magunkon.

 

Bővebben a Klinikáról és a mellplasztikáról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Vetkőzési fóbia

Alapvető tény, hogy szinte nincs olyan ember, aki nem tudna mondani magán olyan testrészt, mellyel nincs megelégedve. Senki nem tökéletes, és sokan még azt is csúnyának vagy előnytelennek látják magukon, ami egyébként mások számára normális, vagy szép. A fürdőruhás időszak éppen ezért rengeteg ember számára egy nem várt periódus, hiszen ilyenkor a nagy kabátok nem tudnak takarni.

Mivel kezdődik a nyár, itt a jó idő, és ezzel együtt egyre több ruhadarabtól kell megszabadulnunk, mindenki szeretne a legjobb formában lenni. Sokan viszont annyira nincsenek megelégedve magukkal, hogy inkább begubóznak a hűs lakásba, minthogy kimerészkedjenek lenge öltözetben, arról pedig, hogy fürdőruhát húzva a strandokon mutatkozzanak, természetesen szó sem lehet.

A két legnagyobb probléma ezen esetekben általában a nem kívánt zsírpárnákkal való szembesülés, a másik pedig a hölgyek körében a túl kicsi mellek takarása. Az első ellen akár még tudunk is küzdeni, és tenni, bár sok esetben sajnos ehhez is segítség kell, a másodikra viszont csak olyan szépészeti beavatkozás jelenthet megoldást, mely után olyan keblekkel büszkélkedhetünk a vízpartokon, amilyeneket mindig is szerettünk volna.

Érdemes még most, a szezon kezdetén belevágni, ha valaki amellett dönt, hogy kés alá fekszik, mert megelégelte az eddigi nyári bujkálásokat. A fent említett problémákra a hasplasztika, a zsírleszívás és természetesen a mellnagyobbítás, mellplasztika jöhet szóba gyógyírként. Mindegyik beavatkozást követ persze néhány hetes regenerálódás, de a végeredménnyel mindenképpen elégedettek leszünk, és sokkal magabiztosabban fogunk kimenni a nyári melegbe, akár lenge öltözetben is. Az elismerő tekintetek pedig még inkább növelni fogják elfelejtett önbizalmunkat. Az EstheticHungary Klinika szolgáltatásai között mindegyik „nyárra felkészítő” eljárás megtalálható. Ne késlekedjen, mert ha időben jelentkezik, még májusi mellnagyobbítási akciónkat is igénybe veheti!  

 

Keresse fel az EstheticHungary Klinikát, hogy többet megtudhasson a beavatkozásokról és akciókról:

http://esthetichungary.hu/

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.