Nagyon rossz, de talán minden emberben fellelhető szokás az irigykedés. Szinte természetes, hogy valakinek olyan adatik meg, ami nekünk nem, és az ezt az érzést szüli. De sokkal jobban tennénk, ha ehelyett lépnénk álmaink megvalósítása felé, minden téren.

Így van ez a kinézettel kapcsolatban is. Hölgyeket tekintve főleg alig akad olyan, aki teljesen meg lenne elégedve magával. Vagy ez, vagy az nem tetszik magunkon, pedig hány olyan szembejövőt látunk, akin ez is vagy az is sokkal szebb.

A strandszezon pedig az egyik legbővelkedőbb időszak abban, hogy még az is látszik, ami máskor nem. A nők többsége vagy a fenekével, vagy a melleivel nincs megelégedve, és talán ezek azok a testrészek is, melyeket megnézünk a másikon. Ilyenkor vagy megbékélünk kicsit, hogy sok a hasonlóság, vagy irigykedni kezdünk, hogy a másiknak mi és mennyivel szebb.

A keblek tekintetében legtöbbször a mérettel van problémánk, majd ezt a tényt követi néha a forma is. Ahhoz azonban, hogy jobban érezzük magunkat bikininkben, bizony döntést kell hoznunk. Saját, természet adta adottságainkon ugyanis mi magunk nem fogunk tudni változtatni, de ha szeretnénk, akkor más segíthet abban, hogy változzunk.

Az EstheticHungary Klinikán ráadásul most egy olyan kedvezményprogram részesei lehetünk, melyet kár lenne kihagyni. A mellnagyobbítás nem csak árban verhetetlen most, hanem további segítséget nyújthat a részletfizetés, vagy a hosszabb lejáratú egészséghitel lehetősége. Illetve továbi 10% kedvezményt kap, aki nyilvános blogon meséli el a beavatkozás előtti és utáni tapasztalatait, segítve ezzel másoknak, akik még a döntés előtt állnak.

A mellnagyobbítás szótól még mindig sokan félnek, pedig egy tökéletes megoldást jelent mind a méreti, mind a formai gondokra. Mivel a Klinikán a pácienseknek saját adottságaikhoz mérten választják ki az implantátumokat, ezért szép, esztétikus eredményt kapunk, és nem kell félnünk attól, hogy mű lesz majd kinézetünk. Jelentkezzen most, július 31.-ig, és az elégedettség nem csak dekoltázsa miatt garantált, hanem pénztárcája is jobban jár!

 

Keresse fel honlapunkat a további részletekért:

> A kedvezményprogram részletei

> Nézze meg eredményeinket! - Mellnagyobbítás előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940