Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Jelentkezzen még a héten!

Az EstheticHungary Klinika által kínált mellnagyobbítási kedvezmény hamarosan lejár, így érdemes jelentkezni még a héten, hogy senki ne maradjon le a mindenki számára kedvező lehetőségről! A mellnagyobbítás ráadásul most nem csak pénztárca kímélőbb áron elérhető, hanem további nagyszerű opciók is megkönnyítik az anyagiakat.

Ha változtatásról van szó, akkor a legtöbb hölgy a keblei méretével és/vagy formájával nincs kibékülve a leginkább, éppen ezért tartja fontosnak az EstheticHungary csapata, hogy még azok számára is kedvező feltételeket kínáljon, akik eddig csak az anyagi oldala miatt nem tudtak belevágni a hőn áhított átalakulásba.

A mellnagyobbítás – sok sztereotípiával ellentétben – nem csak arról szól, hogy valaki nagyobb kebleket szeretne magának. A dekoltázs ugyanis az egyik legszebb és legfontosabb ékszere egy nőnek, sőt, maga a nőiesség. Ha pedig nem vagyunk megelégedve vele, akkor az bizony erősen rányomja a bélyegét kisugárzásunkra, rosszul érezzük magunkat a bőrünkben, a ruháinkban, és kialakulhat egy sérült önkép, mely lelki és ezzel együtt magánéleti, párkapcsolati problémákhoz is vezethet.

Most a kifizethető ár mellett további segítséget jelenthet még a részletfizetési lehetőség, vagy egy hosszabb lejáratú egészséghitel, aszerint, kinek melyik lenne a legmegfelelőbb megoldás. A kedvezménycsokor tetőzéseként pedig további 10% engedményt kap minden páciens, aki egy nyilvános blogot vezet majd arról, hogyan zajlott a beavatkozás, milyen érzések kavarogtak benne előtte, mi vezette el a döntésig, és persze, hogy milyen lett a végeredmény. Ez amiatt is nagyon fontos, mert nem csak segítséget nyújt mindazok számára, akik még a döntés vagy éppen a műtét előtt állnak, hanem választ kaphatunk nagyon sok kétségre és kérdésre közvetlen olyan emberek írásaiból, akik saját tapasztalataikat osztják meg velünk.

Itt az idő tehát, jelentkezzen még a héten, és részese lehet egy olyan kedvezményprogramnak, mely mindenki számára személyre szabott megoldásokat, kifizethető árakat és fantasztikus lehetőségeket rejt magában!

 

További részletekért látogasson el honlapunkra:

> A kedvezményprogram részletei

> Nézze meg eredményeinket! - Mellnagyobbítás előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Ne csak irigykedjünk

Nagyon rossz, de talán minden emberben fellelhető szokás az irigykedés. Szinte természetes, hogy valakinek olyan adatik meg, ami nekünk nem, és az ezt az érzést szüli. De sokkal jobban tennénk, ha ehelyett lépnénk álmaink megvalósítása felé, minden téren.

Így van ez a kinézettel kapcsolatban is. Hölgyeket tekintve főleg alig akad olyan, aki teljesen meg lenne elégedve magával. Vagy ez, vagy az nem tetszik magunkon, pedig hány olyan szembejövőt látunk, akin ez is vagy az is sokkal szebb.

A strandszezon pedig az egyik legbővelkedőbb időszak abban, hogy még az is látszik, ami máskor nem. A nők többsége vagy a fenekével, vagy a melleivel nincs megelégedve, és talán ezek azok a testrészek is, melyeket megnézünk a másikon. Ilyenkor vagy megbékélünk kicsit, hogy sok a hasonlóság, vagy irigykedni kezdünk, hogy a másiknak mi és mennyivel szebb.

A keblek tekintetében legtöbbször a mérettel van problémánk, majd ezt a tényt követi néha a forma is. Ahhoz azonban, hogy jobban érezzük magunkat bikininkben, bizony döntést kell hoznunk. Saját, természet adta adottságainkon ugyanis mi magunk nem fogunk tudni változtatni, de ha szeretnénk, akkor más segíthet abban, hogy változzunk.

Az EstheticHungary Klinikán ráadásul most egy olyan kedvezményprogram részesei lehetünk, melyet kár lenne kihagyni. A mellnagyobbítás nem csak árban verhetetlen most, hanem további segítséget nyújthat a részletfizetés, vagy a hosszabb lejáratú egészséghitel lehetősége. Illetve továbi 10% kedvezményt kap, aki nyilvános blogon meséli el a beavatkozás előtti és utáni tapasztalatait, segítve ezzel másoknak, akik még a döntés előtt állnak.

A mellnagyobbítás szótól még mindig sokan félnek, pedig egy tökéletes megoldást jelent mind a méreti, mind a formai gondokra. Mivel a Klinikán a pácienseknek saját adottságaikhoz mérten választják ki az implantátumokat, ezért szép, esztétikus eredményt kapunk, és nem kell félnünk attól, hogy mű lesz majd kinézetünk. Jelentkezzen most, július 31.-ig, és az elégedettség nem csak dekoltázsa miatt garantált, hanem pénztárcája is jobban jár!

 

Keresse fel honlapunkat a további részletekért:

> A kedvezményprogram részletei

> Nézze meg eredményeinket! - Mellnagyobbítás előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Utolsó lehetőség dönteni!

Már csak ezen a héten tudnak jelentkezni a mellnagyobbítási kedvezmény keretein belül arra, hogy csodás kebleket varázsoltassanak maguknak! Akiket csak az anyagiak tántorítottak el eddig a mellplasztikától - annak ellenére, hogy mindig is mutatósabb dekoltázsra vágytak -, azok számára itt az idő, hogy megvalósítsák álmaikat!

Az EstheticHungary Klinikán ugyanis október végével kifut az a fantasztikus kedvezményprogram, mely mindenki számára tökéletes megoldást jelent a mellnagyobbítás finanszírozását illetően. Nem szabad tehát késlekedni, hiszen ez egy olyan alkalom, melyet mindenkinek meg kell ragadnia, aki nagyobb és szebb kebleket szeretne.

És valljuk be, a legtöbb hölgy listáján az első helyek között szerepel a saját melleinek mérete vagy formája, ha az elégedetlenséget nézzük. Sokan már a saját adottságaikat sem szeretik ebben a tekintetben, jó páran pedig attól szenvednek, hogy az idősödés vagy éppen a gyermekvállalás után már nem tudnak kibékülni megváltozott melleikkel. A mellnagyobbítás mindenkinek személyre szabva oldja meg problémáját, hiszen nem csak több méret, hanem több forma között lehet választani.

A választásban pedig segít az EstheticHungary Klinika plasztikai sebésze még a beavatkozást megelőző, ingyenes és személyes konzultációk során, hogy a lehető legtökéletesebb és persze legtermészetesebb eredményt érhessük aztán el. A műtét után biztosak lehetünk abban, hogy olyan keblekkel büszkélkedhetünk majd, amilyenekről mindig is álmodtunk.

Mindezt pedig most olyan anyagi segítséggel kaphatjuk meg, ami mindenki számára elérhetővé teszi ezt a plasztikai eljárást. Nem csak az árak kecsegtetőek, ráadásul rejtett költségek nélkül, hanem emellett választhatunk kamatmentes részletfizetést, illetve dönthetünk hosszabb lejáratú, kedvező egészséghitel mellett is. Így mindenki ki tudja választani azt a konstrukciót, mely számra a legkedvezőbb.

Mindehhez nem kell mást tennünk, mint október 30.-ig jelentkeznünk a Klinika bármely elérhetőségén, és kérni egy időpontot az ingyenes konzultációnkra. Természetesen csak a jelentkezés kell, hogy megtörténjen októberben, a műtét időpontja mindenképp későbbre kerül majd.   

EstheticHungary – Hivatásunk a szépség!
www.esthetichungary.hu

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

A gyönyörű dekoltázs nem álom többé!

A női dekoltázs szépsége bizony nem csak a férfiak számára fontos. Persze a leginkább ők élvezik a gyönyörű keblek ízléses látványát, de valljuk be, hogy a nők is – és nem csak saját maguknál – figyelnek erre a részletre. A legrosszabb viszont az, amikor nem vagyunk megelégedve saját dekoltázsunkkal, és emiatt inkább rejtegetjük a világ elől.

A hétköznapokban ez persze nem feltétlenül jelent gondot, azonban a párkapcsolatot és magánéletet tekintve annál inkább. A női mellek a férfiak számára csábítást, vonzalmat és szenvedélyt jelentenek, a nők számára pedig a nőiesség egyik legmeghatározóbb elemei. Amennyiben alakjukkal, formájukkal vagy épp méretükkel nem vagyunk kibékülve, az sokszor rányomja a bélyegét mindkét fél érzelmeire.

Az elégedetlen hölgyekben sajnos többnyire zárkózottságot és visszahúzódást eredményezhet, a férfiakban pedig emiatt erős hiányérzet alakulhat ki. Sajnos az olyan megoldások, mint például a push-up melltartók használata pedig még inkább csalódást okozhatnak. Amennyiben nem érezzük megfelelőnek és szépnek melleinket, az kihathat egész megjelenésünkre, öltözködésünkre és persze kisugárzásunkra és viselkedésünkre is. Éppen ezért ezt nem szabad annyiban hagyni, és tenni kell érte, hogy jól érezhessük magunkat a bőrünkben.

A mellnagyobbítás tökéletes megoldást jelent a fent leírt problémákra, hiszen segítségével mind méretben, mind pedig formában varázsoltathatunk magunknak olyan kebleket, melyek arányosan, ízlésesen és persze gyönyörűen fognak majd mutatni, növelve ezzel önbizalmunkat és nőiességünket.

Az EstheticHungary Klinika ráadásul ezt a lehetőséget október végéig olyan kedvezményprogramban kínálja, mely mindenki számára kedvezővé és elérhetővé teszi a beavatkozást. Nem csak az eljárás ára fantasztikus most, hanem további könnyebbséget adhat a kamatmentes részletfizetés, vagy akár hosszú lejáratú egészséghitel segítségét is igénybe vehetjük.

Ne habozzon tehát, hozza meg a döntést most, hogy szeretne-e csodás, gyönyörű dekoltázst, melynek segítségével igazán vonzónak és főként lélegzetelállítóan nőiesnek érezheti majd magát!

 

EstheticHungary – Hivatásunk a szépség!
www.esthetichungary.hu

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Szebb mellek, kedvezményesen

Már csak október végéig tudja tartani megdöbbentően jó árait az EstheticHungary Klinika, mellnagyobbítási kedvezményprogramja keretében. Mindenki, aki új keblekről álmodik, egészen október 30.-ig jelentkezhet az ingyenes konzultációra, melynek során minden egyes részlet megbeszélésre kerül.

A kedvezményprogram több ponton is segítséget nyújthat azok számára, akiknek eddig csak az anyagiak jelentettek akadályt ahhoz, hogy melleiket szebbé, nagyobbá, esztétikusabbá varázsoltassák. Ugyanis a kamatmentes részletfizetés, illetve a választható, hosszabb lejáratú egészséghitel mellett most az áraink is elérhetőbbé teszik ezt a beavatkozást.

Mivel a nőiesség egyik legfontosabb eleméről van szó, természetes, hogy ha valaki nem elégedett a méretével, formájával, vagy épp tartásával, akkor az igencsak nagy önbizalomhiányt eredményezhet. Nem beszélve arról, hogy kritikus szemeink miatt nem is merünk hordani rengeteg olyan ruhát, mely előnytelennek tűnik dekoltázsunk szempontjából.

Az olyan apró trükkök, mint például a szivaccsal bélelt vagy a melleinket már néha túlságosan is megemelő melltartók alkalmazása, sajnos csak ideig-óráig hatásosak, hiszen hamar kényelmetlenné válnak, ráadásul, amikor lekerülnek rólunk, az nem csak saját magunknak okozhat csalódást.

Természetes, hogy mindenki vágyik az elismerő tekintetekre, és mint tudjuk, a férfiak többsége az összkép után elsők között mustrálja meg a női dekoltázst. Persze, ez csak külsőség, de nyugodtan bevallhatjuk, hogy bizony igenis sokat számít az első benyomás, a külső megjelenés és az, hogy kinek mi számít szépnek. Viszont ha mi, saját magunkat nem látjuk szépnek, illetve folyamatos elégedetlenséget érzünk, akkor az tükröződni fog egész kisugárzásunkon is.

Ne habozzunk hát, jelentkezzünk még időben erre a felülmúlhatatlan ajánlatra, és változtassuk meg életünket jó irányba! A mellplasztikai eljárás után ugyanis nem csak az implantátumoktól dagadhat majd a mellünk, hanem a feltöltődött önbizalmunktól is. Az biztos, hogy a kebleink miatt már nem lesz bennünk semmiféle szorongás vagy gátlás, és gyönyörűnek érezhetjük magunkat bármilyen ruhában, minden szituációban.

EstheticHungary – Hivatásunk a szépség!
www.esthetichungary.hu

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.