Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szépség mértékletességgel

Ha plasztikai sebészetről esik szó, még mindig nagyon sokan gondolják úgy, hogy a végeredmény mindig túlzott és mű. Pontosan emiatt kell jól meggondolnunk, és a plasztikai sebész segítségével átbeszélnünk, mit is szeretnénk pontosan, hiszen a szépség legtöbbször csak mértékletességgel érhető el.

Az EstheticHungary Klinika éppen ezért tartja fontosnak, hogy minden egyes beavatkozás előtt ingyenes, személyes konzultációkon fogadják a pácienseket, hogy az összes apró részlet tisztázva legyen, hiszen ez elengedhetetlen ahhoz, hogy mindenki számára kielégítő eredményt kapjunk majd.

Ha nagyságról beszélünk, akkor természetesen két plasztikai irányzat a leggyakoribb, méghozza a mellnagyobbítás és az ajakplasztika. Mind a kettő eljárás esetében azzal a problémával fordulnak segítségért a páciensek, hogy amivel megáldotta őket a sors, az túl kicsi, és nagyobbat, formásabbat szeretnének.

Nincs is ezzel baj, hiszen, aki elégedetlen magán bármilyen apró részlettel, az nem is fog tudni beletörődni soha, hogy milyenek a saját adottságai. Beletörődni pedig nem is kell, hiszen a változtatás jó, mindaddig, amíg ésszerű és persze esztétikus kereteken belül maradunk. Pontosan erre jók a műtétek előtti konzultációk, hiszen a plasztikai sebész segítségével és javaslataival kerül mindig kiválasztásra, hogy egyéntől függően mi az a forma és méret, ami szép eredményt fog adni majd.

Ez vonatkozik a mellplasztikára, melynek során fontos, hogy a beültetett implantátumok méretben és formailag is illeszkedjenek a páciens saját adottságaihoz, illetve ugyanúgy vonatkozik az ajakplasztikára is, ahol a PermaLip ajakimplantátum segítségével varázsolnak gyönyörű, dús – de nem eltúlzott – ajkakat a pácienseknek.

A végeredmény csak így lesz szép és esztétikus, kizárva ezzel a természetellenességet. Így biztosak lehetünk abban is, hogy a tekintetek elismerőek lesznek, nem pedig röhej tárgyává válunk azzal, hogy változtatni mertünk testünkön. Ne feledje, a héten még lehet jelentkezni mellnagyobbítási kedvezményünkre is, mely rengeteg lehetőséget rejt magában a fantasztikus ár mellett!

 

Tudjon meg többet a PermaLip ajakimplantátumról és a mellplasztikáról:

http://esthetichungary.hu/

> A mellnagyobbítási kedvezményprogram részletei

> Nézze meg eredményeinket! - Mellnagyobbítás előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Jelentkezzen még a héten!

Az EstheticHungary Klinika által kínált mellnagyobbítási kedvezmény hamarosan lejár, így érdemes jelentkezni még a héten, hogy senki ne maradjon le a mindenki számára kedvező lehetőségről! A mellnagyobbítás ráadásul most nem csak pénztárca kímélőbb áron elérhető, hanem további nagyszerű opciók is megkönnyítik az anyagiakat.

Ha változtatásról van szó, akkor a legtöbb hölgy a keblei méretével és/vagy formájával nincs kibékülve a leginkább, éppen ezért tartja fontosnak az EstheticHungary csapata, hogy még azok számára is kedvező feltételeket kínáljon, akik eddig csak az anyagi oldala miatt nem tudtak belevágni a hőn áhított átalakulásba.

A mellnagyobbítás – sok sztereotípiával ellentétben – nem csak arról szól, hogy valaki nagyobb kebleket szeretne magának. A dekoltázs ugyanis az egyik legszebb és legfontosabb ékszere egy nőnek, sőt, maga a nőiesség. Ha pedig nem vagyunk megelégedve vele, akkor az bizony erősen rányomja a bélyegét kisugárzásunkra, rosszul érezzük magunkat a bőrünkben, a ruháinkban, és kialakulhat egy sérült önkép, mely lelki és ezzel együtt magánéleti, párkapcsolati problémákhoz is vezethet.

Most a kifizethető ár mellett további segítséget jelenthet még a részletfizetési lehetőség, vagy egy hosszabb lejáratú egészséghitel, aszerint, kinek melyik lenne a legmegfelelőbb megoldás. A kedvezménycsokor tetőzéseként pedig további 10% engedményt kap minden páciens, aki egy nyilvános blogot vezet majd arról, hogyan zajlott a beavatkozás, milyen érzések kavarogtak benne előtte, mi vezette el a döntésig, és persze, hogy milyen lett a végeredmény. Ez amiatt is nagyon fontos, mert nem csak segítséget nyújt mindazok számára, akik még a döntés vagy éppen a műtét előtt állnak, hanem választ kaphatunk nagyon sok kétségre és kérdésre közvetlen olyan emberek írásaiból, akik saját tapasztalataikat osztják meg velünk.

Itt az idő tehát, jelentkezzen még a héten, és részese lehet egy olyan kedvezményprogramnak, mely mindenki számára személyre szabott megoldásokat, kifizethető árakat és fantasztikus lehetőségeket rejt magában!

 

További részletekért látogasson el honlapunkra:

> A kedvezményprogram részletei

> Nézze meg eredményeinket! - Mellnagyobbítás előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Ne csak irigykedjünk

Nagyon rossz, de talán minden emberben fellelhető szokás az irigykedés. Szinte természetes, hogy valakinek olyan adatik meg, ami nekünk nem, és az ezt az érzést szüli. De sokkal jobban tennénk, ha ehelyett lépnénk álmaink megvalósítása felé, minden téren.

Így van ez a kinézettel kapcsolatban is. Hölgyeket tekintve főleg alig akad olyan, aki teljesen meg lenne elégedve magával. Vagy ez, vagy az nem tetszik magunkon, pedig hány olyan szembejövőt látunk, akin ez is vagy az is sokkal szebb.

A strandszezon pedig az egyik legbővelkedőbb időszak abban, hogy még az is látszik, ami máskor nem. A nők többsége vagy a fenekével, vagy a melleivel nincs megelégedve, és talán ezek azok a testrészek is, melyeket megnézünk a másikon. Ilyenkor vagy megbékélünk kicsit, hogy sok a hasonlóság, vagy irigykedni kezdünk, hogy a másiknak mi és mennyivel szebb.

A keblek tekintetében legtöbbször a mérettel van problémánk, majd ezt a tényt követi néha a forma is. Ahhoz azonban, hogy jobban érezzük magunkat bikininkben, bizony döntést kell hoznunk. Saját, természet adta adottságainkon ugyanis mi magunk nem fogunk tudni változtatni, de ha szeretnénk, akkor más segíthet abban, hogy változzunk.

Az EstheticHungary Klinikán ráadásul most egy olyan kedvezményprogram részesei lehetünk, melyet kár lenne kihagyni. A mellnagyobbítás nem csak árban verhetetlen most, hanem további segítséget nyújthat a részletfizetés, vagy a hosszabb lejáratú egészséghitel lehetősége. Illetve továbi 10% kedvezményt kap, aki nyilvános blogon meséli el a beavatkozás előtti és utáni tapasztalatait, segítve ezzel másoknak, akik még a döntés előtt állnak.

A mellnagyobbítás szótól még mindig sokan félnek, pedig egy tökéletes megoldást jelent mind a méreti, mind a formai gondokra. Mivel a Klinikán a pácienseknek saját adottságaikhoz mérten választják ki az implantátumokat, ezért szép, esztétikus eredményt kapunk, és nem kell félnünk attól, hogy mű lesz majd kinézetünk. Jelentkezzen most, július 31.-ig, és az elégedettség nem csak dekoltázsa miatt garantált, hanem pénztárcája is jobban jár!

 

Keresse fel honlapunkat a további részletekért:

> A kedvezményprogram részletei

> Nézze meg eredményeinket! - Mellnagyobbítás előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

A nagy „melltartó-kérdés”

Természetes, hogy vannak olyan esetek, amikor egyszerűen muszáj felvennünk ezt a ruhadarabot, viszont sokan úgy gondolják, a szabad perceikben inkább megválnak tőle. Nem csak amiatt, mert úgy sokkal kényelmesebb, hanem azért is, mert felmerül a kérdés: jót teszünk-e azzal, ha rajtunk van egész nap?

Nagyon sokan ugyanis úgy gondolják, hogy azzal, ha hordják akár éjjel-nappal melltartójukat, azzal meg tudják előzni a mellek megereszkedését. Pedig ez talán a legutolsó dolog, ami valamennyire is képes befolyásolni jó értelemben kebleink állapotát, sőt, néha sajnos rosszat is okozunk velük.

Melleink megereszkedése inkább függ az idő múlásától, vagyis a természetes öregedési folyamatoktól és a génjeinktől, ezen felül korábban megindul, ha életmódunkkal teszük érte. Beszélhetünk a dohányzásról, a hízás és fogyás váltakozásának számáról, illetve természetesen az egyik legnagyobb befolyással az ugyanakkor legszebb időszakunk nyomja rá bélyegét testünkre, a terhesség.

A melltartóval tehát megelőzni ezeket nem tudjuk, sőt, inkább gondokat okozunk, ha esetleg nem jó méretet választunk magunknak. Ugyanis a nem megfelelő fazonú, vagy méretű melltartók elszoríthatják vérkeringésünket, és fájdalmakat is okoznak. A másik szemlélet szerint akkor lesznek feszesebbek kebleink, ha egyáltalán nem viselünk melltartót, de ez az állítás sem helyes, hiszen van, amikor már elengedhetetlen a mellek alátámasztása.

Egy biztos, akkor tesszük a legjobbat, ha úgy hordjuk ezeket a ruhadarabokat, ahogyan nekünk a legjobb. Ahogy nekünk kényelmes, és ahogyan jól érezzük magunkat bennük, valamint persze az sem elengedhetetlen, hogy szépnek. Hiszen a nőiességünk egyik legfontosabb eleméről beszélünk.

Éppen ezért, ha valakinek gondja van melleivel, akár, mert túl kicsikkel áldotta meg a természet, vagy mert az idő már rátette kezeit, és megereszkedtek a keblek, akkor nagyon fontos, hogy ne törődjünk bele elégedetlenségünkbe.

Az EstheticHungary Klinika mindenki számára saját, személyre szabott megoldással várja mindazokat, akiknek valamilyen problémájuk van dekoltázsukkal kapcsolatban. Mind a mellnagyobbítás, mind a mellfelvarrás olyan eredményt adhat, mely visszahozza önbizalmunkat is és büszkén húzzuk majd ki magunkat. Ráadásul most július 31.-ig egy olyan kedvezménycsokor várja mindazokat, akik mellnagyobbítást szeretnének, mely egyszerűbbé teszi a döntést.

 

További részletekért keresse fel honlapunkat:

> A kedvezményprogram részletei

> Nézze meg eredményeinket! - Mellnagyobbítás előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Feszesítés otthon?

Mivel nyáron sokkal inkább szem előtt van dekoltázsunk is, így nem árt, ha még többet gondoskodunk állapotáról. Ugyanis nem csak az arcbőrünk ápolása fontos, hanem egész testünké, és nem mindegy, mennyit törődünk kebleinkkel, főleg a nyári strandszezonban, amikor fürdőruháink és lenge öltözetünk is többet mutat meg belőlük, mint általában.

A mellek közti rész ráadásul akár az alvás következtében, akár egy rosszul választott melltartó miatt is igen hamar ráncosodik, ami nem éppen szép látvány. Ezen felül a melleink bőréről is érdemes kicsit gondoskodnunk, hogy feszes maradjon, így talán kicsit kitolhatjuk az idő múlásának jeleit is.

Ami elengedhetetlen, hogy minden nap figyeljünk a megfelelő mennyiségű folyadékbevitelre, hiszen ez az egyik alapköve annak, ha gondoskodni szeretnénk bőrünk állapotáról. Tovább segíthetjük viszont kebleink bőrének feszesítését például egy könnyű pakolással.

Reszeljünk le egy almát, keverjünk hozzá egy kis tejszínt, majd vigyük fel a masszánkat egész dekoltázsunkra és melleinkre egyaránt. 15-20 perc elteltével mossuk le, és élvezzük bőrünk puhaságát, simaságát. Szintén fantasztikus eredményt érhetünk el, ha egy kis túrót keverünk össze mézzel, és ezt masszírozzuk dekoltázsunkba. A túró nyugtató hatású, nyári leégés esetén tökéletes a bőrre, a méz pedig hidratál és feszesít. A felvitt pakolásra tegyünk nejlont, hogy ne száradjon be, majd 20 perc után le is moshatjuk magunkról. Az eredmény ebben az esetben is gyönyörű bőr lesz.

Ahelyett tehát, hogy rejtegetjük dekoltázsunkat állapota miatt, inkább kicsit foglalkozzunk vele, és higgyük el, nem csak a bőrünknek tesznek jót az ilyen otthoni praktikák, hanem lelkünk is felfrissül a szebb eredménytől. Persze vannak, akik nem csupán ilyen indokból nem szeretnek fürdőruhát hordani. Sajnos nagyon sokan elégedetlenek melleikkel, mégsem tesznek semmit azért, hogy szépnek érezhesség magukat.

A legtöbb esetben amiatt félnek a palsztikai beavatkozásoktól, mert tartanak a mű eredménytől, illetve az áraktól. Az EstheticHungary Klinika amellett, hogy olyan implantátumokkal dolgozik, melyek mind méretben, mind pedig formában tökéletesen illeszkednek a páciensek saját adottságaihoz, az anyagi részében is nagy segítséget nyújt most mindenkinek. A természetesen szép eredmény mellett tehát, aki július 31.-ig jelentkezik mellnagyobbításra, az kihagyhatatlan kedvezményprogramban is részesül.

 

Látogasson el honlapunkra a kedvezmény részleteiért:

> A kedvezményprogram részletei

> Nézze meg eredményeinket! - Mellnagyobbítás előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.