Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A nagy „melltartó-kérdés”

Természetes, hogy vannak olyan esetek, amikor egyszerűen muszáj felvennünk ezt a ruhadarabot, viszont sokan úgy gondolják, a szabad perceikben inkább megválnak tőle. Nem csak amiatt, mert úgy sokkal kényelmesebb, hanem azért is, mert felmerül a kérdés: jót teszünk-e azzal, ha rajtunk van egész nap?

Nagyon sokan ugyanis úgy gondolják, hogy azzal, ha hordják akár éjjel-nappal melltartójukat, azzal meg tudják előzni a mellek megereszkedését. Pedig ez talán a legutolsó dolog, ami valamennyire is képes befolyásolni jó értelemben kebleink állapotát, sőt, néha sajnos rosszat is okozunk velük.

Melleink megereszkedése inkább függ az idő múlásától, vagyis a természetes öregedési folyamatoktól és a génjeinktől, ezen felül korábban megindul, ha életmódunkkal teszük érte. Beszélhetünk a dohányzásról, a hízás és fogyás váltakozásának számáról, illetve természetesen az egyik legnagyobb befolyással az ugyanakkor legszebb időszakunk nyomja rá bélyegét testünkre, a terhesség.

A melltartóval tehát megelőzni ezeket nem tudjuk, sőt, inkább gondokat okozunk, ha esetleg nem jó méretet választunk magunknak. Ugyanis a nem megfelelő fazonú, vagy méretű melltartók elszoríthatják vérkeringésünket, és fájdalmakat is okoznak. A másik szemlélet szerint akkor lesznek feszesebbek kebleink, ha egyáltalán nem viselünk melltartót, de ez az állítás sem helyes, hiszen van, amikor már elengedhetetlen a mellek alátámasztása.

Egy biztos, akkor tesszük a legjobbat, ha úgy hordjuk ezeket a ruhadarabokat, ahogyan nekünk a legjobb. Ahogy nekünk kényelmes, és ahogyan jól érezzük magunkat bennük, valamint persze az sem elengedhetetlen, hogy szépnek. Hiszen a nőiességünk egyik legfontosabb eleméről beszélünk.

Éppen ezért, ha valakinek gondja van melleivel, akár, mert túl kicsikkel áldotta meg a természet, vagy mert az idő már rátette kezeit, és megereszkedtek a keblek, akkor nagyon fontos, hogy ne törődjünk bele elégedetlenségünkbe.

Az EstheticHungary Klinika mindenki számára saját, személyre szabott megoldással várja mindazokat, akiknek valamilyen problémájuk van dekoltázsukkal kapcsolatban. Mind a mellnagyobbítás, mind a mellfelvarrás olyan eredményt adhat, mely visszahozza önbizalmunkat is és büszkén húzzuk majd ki magunkat. Ráadásul most július 31.-ig egy olyan kedvezménycsokor várja mindazokat, akik mellnagyobbítást szeretnének, mely egyszerűbbé teszi a döntést.

 

További részletekért keresse fel honlapunkat:

> A kedvezményprogram részletei

> Nézze meg eredményeinket! - Mellnagyobbítás előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

A kor bélyegei dekoltázsunkon

Abban mindenki egyetért, hogy a nőiesség egyik legfontosabb elemei a külsőnk szempontjából a keblek. Már fiatalabb korban is akadnak olyan problémáink velük, melyek miatt nem vagyunk teljesen elégedettek – legyen az a túl kicsi méret, vagy a nem megfelelő forma -, mégis idősebb korban válik nagyobb gonddá, hogy milyen is lesz dekoltázsunk.

A mellnagyobbítás tökéletes megoldást jelenthet a fent leírt problémákra, de akinek nincs egyáltalán semmi gondja a kebleivel fiatalabb korában, legkésőbb az idő múlásával ez megváltozik. Az évek során ugyanis megindul egy természetes öregedési folyamat, melynek következtében a mellek idővel lógni kezdenek, hiszen a kötőszövetek megereszkednek, még akkor is, ha kisebb keblekről beszélünk. Amennyiben ráadásul időközben még életet is adtunk akár egy, akár több csöppségnek, bizony a tejtermelés, szoptatás időszaka után még inkább látványos lesz a mellek megereszkedése.

Ezt követően sokan vannak úgy vele, hogy inkább rejtegetik magukat, és próbálnak olyan ruhákat viselni, melyek minél inkább eltakarják a dekoltázsukat. Emellett pedig mindent elkövetnek azért, hogy egy kényelmes, mégis a külalakot valamennyire helyrehozó melltartót tudjanak találni, ami legtöbb esetben szinte egyenlő a lehetetlennel.

Akit zavar az évek során kialakult változás, annak egyáltalán nem ajánlatos, hogy bele is törődjön ebbe, és teljesen megváltoztassa ruhatárát csak azért, mert mit szólnának mások. A legjobb megoldást ilyen esetekben a mellfelvarrás jelenti, mely nem csak megszabadít minket a lógó külalaktól, hanem gyönyörű, feszes kebleket varázsol.

Sok esetben a tökéletes eredmény eléréséhez szükséges ezt a szépészeti eljárást a mellnagyobbítással együtt elvégeztetni. Ahhoz, hogy számunkra – és persze saját adottságainknak is – megfelelő legyen a végső összkép, szükséges a beavatkozás előtt személyes konzultáción részt venni, és megvitatni a plasztikai sebésszel a részleteket és az elképzeléseket. A végeredmény mindenképpen egy fiatalos, önbizalmat adó és esztétikus dekoltázs lesz.

 

Ismerkedjen meg a mellplasztikával és az EstehticHungary Klinikával:

http://esthetichungary.hu/

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Tökéletes, de mégsem?

Nincs bajunk az alakjával, hiszen formás és feszes. A mérete is rendben van, sem túl nagy, sem túl kicsi. Mégis van valami baj, ami miatt nem vagyunk teljesen kibékülve vele. Esztétikailag nagyon zavaró lehet ugyanis, ha a mellbimbó aránytalanul nagy, vagy széles, és bármennyire is gyönyörűnek mondható a dekoltázs, ilyen probléma mellett mégis kialakul egyfajta elégedetlenség.

Ugyan a legtöbb nőnek inkább a kebleik méretével van bajuk, vagy az idő múlásával kialakuló rugalmatlansággal és lógással, mégis akadnak, akiknél elsősorban nem ezekről a problémákról beszélünk. A mellbimbóval előforduló gondok ráadásul szintén okozhatnak lelki bajokat, hiszen akik ezzel küszködnek, azoknak általában az önbizalmukon is csorba esik, rejtegetik magukat még a magánéletben is, az pedig szinte teljességgel kizárható, hogy valaha melltartó nélkül vegyenek fel egy ruhát.

Az EstheticHungary Klinika a mellett, hogy számtalan hölgynek segített már olyan domborulatok varázslásában, melyekről mindig is álmodtak, bizony a mellbimbó hibáira is tudja a megoldást. A mellbimbó korrekció persze azok számára is lehetséges, akik további változtatásokat szeretnének – például mellnagyobbítás vagy mellfelvarrás -, de sok esetben elegendő lehet csak ez az egy eljárás ahhoz, hogy esztétikailag tökéletes kebleink lehessenek.

A műtét során mindaz a bőr- és szövettöbblet eltávolításra kerül, mely eddig zavaró volt. A beavatkozás során végrehajtott műveletek után megmaradó varratok számunkra szinte teljesen láthatatlanok, és néhány héttel később el is távolítják őket. Természetesen az eljárást követően szükséges még a kompressziós kötés viselése, de a későbbiek folyamán már csak az a dolgunk, hogy gyönyörködjünk szép, új és most már teljes elégedettséggel övezett kebleinkben.

A mellbimbó korrekció ráadásul képes bizonyos típusú mell megereszkedések korrekciójára is. Ahhoz, hogy a lehető legszebb és legtermészetesebb eredményt érhessük el, szükségesek a műtétet megelőző, személyes konzultációk is, melyeket a Klinika – mint minden más beavatkozás tekintetében – rendkívül fontosnak tart, hiszen így lesz személyre szabott és tökéletes a végén kapott kép.  

 

Ismerje meg jobban az EstheticHungary Klinikát és a mellplasztika nyújtotta lehetőségeket:

www.esthetichungary.hu

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Nőies idomok

Akármennyire is azt hisszük, hogy a női mellek inkább az ellenkező nem szemeit vonzzák magukra, tisztában kell lennünk azzal, hogy a hölgyek körében - legyen szó akár sminkről, öltözködésről, vagy éppen a dekoltázsról -, bizony sokkal fürkészőbb tekinteteket tudhatunk magunkénak. A keblek méretük és formájuk alapján ugyanis női társaink elismerését is kivívhatják, és valljuk be, ez az igazi siker.

Most, hogy közeledik a jó idő, még többször találkozhatunk szép dekoltázsokkal, és saját magunk is egyre inkább merészkedhetünk kivágott holmik viselésével. Ahhoz azonban, hogy ezt valóban megtegyük, elengedhetetlen, hogy tisztában legyünk saját adottságainkkal, testünk részleteivel. A legfontosabb hozzávaló pedig a nőies megjelenéshez nem más, mint az önbizalom és a kisugárzás.

Ez azonban hiányozhat, ha valaki nem elégedett saját kinézetével. Márpedig rengetegen rejtegetik inkább magukat pont azért, mert számukra nem szép, vagy éppen nem elég nagy, nem elég formás a mellük. Természetesen vannak, akiknek jól állnak a pici keblek, és ennek megfelelően képesek is arra, hogy kisugárzásuk segítségével, tökéletes nőiességgel hordják dekoltázsukat, de valljuk be, szinte mindenki számára - és persze itt mindkét nemre gondolunk – a telt idomok jellemzik az igazi nőt.

 Az EstheticHungary Klinika olyan megoldásokat nyújt a mellplasztika fogalmán belül a hölgyeknek, melyek között mindenki megtalálhatja, hogy számára mi jelentené a legnagyobb segítséget. Ugyanis nem mindenképp a mellnagyobbításra kell gondolni, ha plasztikai műtétről beszélünk. Persze a leginkább keresett beavatkozások között említhetjük, de sok esetben formai korrekcióról, például mellfelvarrásról is lehet szó, ha a tökéletes megoldást keressük kebleink számára.

Az egyénre szabott mellplasztikai eljárásokat segíti, hogy mindig személyes, ingyenes konzultációk előzik meg azt, hogy döntsük, pontosan mit is szeretnénk. Így minden páciens elmondhatja saját igényeit és elképzeléseit, melyeket aztán a plasztikai sebész segítségével gyúrnak össze egy olyan kivitelezéssé, mely tökéletesen szép, esztétikus és főként természetes eredményt ad aztán.

 

EstheticHungary – Hivatásunk a szépség!
www.esthetichungary.hu

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Kebleink szülés után

A legtöbb nő életében eljön az idő, amikor kisbabát szeretne. Ez egy gyönyörű készülődés kezdete, és abban a pillanatban, amikor úgy döntünk, gyermeket szeretnénk, azzal együtt bizony azt is elhatározzuk, hogy mostantól fogva teljesen megváltozik az életünk.

A nők tekintetében pedig nem csak az életvitel fog változni, hanem bizony egész testük átalakuláson megy át. A terhesség ideje alatt olyan folyamatok indulnak be, melyek természetes változásokat eredményeznek. Persze, itt nem csak a pocak növekedéséről beszélünk. Az egész hormonháztartás a feje tetejére áll, más lesz a bőr szerkezete, más lesz szinte minden.

A terhesség során a tejtermelődés is megindul az emlőkben, hogy mikor a pici világra jön, elkezdhessük táplálását. A mellek ilyenkor megduzzadnak, és természetesen kissé meg is nyúlnak. Ez a változás egészen a szoptatás végéig tart, majd azt követően a tej termelődése megszűnik. Ilyenkor a keblek mérete ugyan visszacsökken, sajnos azonban a kötőszövetek megereszkedése miatti lógás nem fog megszűnni már.

Rengeteg anyukát zavar az, hogy bármilyen módon is szerzi vissza szülés előtti formáját, a mellekkel sajnos nem tud mit kezdeni. Ilyen esetekben tökéletes megoldást jelenthet a mellfelvarrás, melynek során eltávolítják a bőrfelesleget, egyben megformázzák az emlők állományát. A tökéletes eredmény eléréséhez nem minden esetben, de néha szükséges kombinálni ezt az esztétikai beavatkozást a mell nagyobbításával is. Persze ez teljesen adottságfüggő, így a személyre szabott, illetve a kívánt eredmény érdekében az EsthetciHungary Klinikán ingyenes, személyes konzultációkon beszélhetjük meg a részleteket azelőtt, hogy a műtét mellett döntenénk.

Az eljárást követően újra fiatalos kebleink lesznek majd, éppúgy, mint a babavárást megelőző időszakban, sőt, talán még annál is tökéletesebb eredményt kapunk. A fiatalos dekoltázs nem csak a szemeknek nyújt gyönyört, hanem visszanyerhetjük általa régi formánkat, önbizalmunkat is.

 

Ismerkedjen meg a mellplasztikával és az EstehticHungary Klinikával:

http://esthetichungary.hu/

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.