Nincs bajunk az alakjával, hiszen formás és feszes. A mérete is rendben van, sem túl nagy, sem túl kicsi. Mégis van valami baj, ami miatt nem vagyunk teljesen kibékülve vele. Esztétikailag nagyon zavaró lehet ugyanis, ha a mellbimbó aránytalanul nagy, vagy széles, és bármennyire is gyönyörűnek mondható a dekoltázs, ilyen probléma mellett mégis kialakul egyfajta elégedetlenség.

Ugyan a legtöbb nőnek inkább a kebleik méretével van bajuk, vagy az idő múlásával kialakuló rugalmatlansággal és lógással, mégis akadnak, akiknél elsősorban nem ezekről a problémákról beszélünk. A mellbimbóval előforduló gondok ráadásul szintén okozhatnak lelki bajokat, hiszen akik ezzel küszködnek, azoknak általában az önbizalmukon is csorba esik, rejtegetik magukat még a magánéletben is, az pedig szinte teljességgel kizárható, hogy valaha melltartó nélkül vegyenek fel egy ruhát.

Az EstheticHungary Klinika a mellett, hogy számtalan hölgynek segített már olyan domborulatok varázslásában, melyekről mindig is álmodtak, bizony a mellbimbó hibáira is tudja a megoldást. A mellbimbó korrekció persze azok számára is lehetséges, akik további változtatásokat szeretnének – például mellnagyobbítás vagy mellfelvarrás -, de sok esetben elegendő lehet csak ez az egy eljárás ahhoz, hogy esztétikailag tökéletes kebleink lehessenek.

A műtét során mindaz a bőr- és szövettöbblet eltávolításra kerül, mely eddig zavaró volt. A beavatkozás során végrehajtott műveletek után megmaradó varratok számunkra szinte teljesen láthatatlanok, és néhány héttel később el is távolítják őket. Természetesen az eljárást követően szükséges még a kompressziós kötés viselése, de a későbbiek folyamán már csak az a dolgunk, hogy gyönyörködjünk szép, új és most már teljes elégedettséggel övezett kebleinkben.

A mellbimbó korrekció ráadásul képes bizonyos típusú mell megereszkedések korrekciójára is. Ahhoz, hogy a lehető legszebb és legtermészetesebb eredményt érhessük el, szükségesek a műtétet megelőző, személyes konzultációk is, melyeket a Klinika – mint minden más beavatkozás tekintetében – rendkívül fontosnak tart, hiszen így lesz személyre szabott és tökéletes a végén kapott kép.  

 

Ismerje meg jobban az EstheticHungary Klinikát és a mellplasztika nyújtotta lehetőségeket:

www.esthetichungary.hu

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940