Mint tudjuk, a nők szinte soha, semmilyen körülmények között nem képesek kimondani azt még maguknak sem, hogy teljes mértékben meg vannak elégedve testükkel. Ez persze sok esetben nem érthető, de valljuk be, saját magával szemben mindenki kicsit kritikusabb. A hölgyek pedig leginkább fenekük, de főként kebleik méretével nincsenek kibékülve.

Ezek közül a hátsónkon még tudunk segíteni, hiszen edzés segítségével formálható és kisebbé tehető, de a mellekkel már nem ugyanez a helyzet. Lehetséges, hogy a formájával még tudunk is kezdeni valamit, na de a méretével már egyáltalán nem. Akiket pedig kis keblekkel áldott meg a sors, azok vagy beletörődnek, vagy olyan mértékben csorbul az önképük és az önbizalmuk, ami sajnos igen komoly lelki gondokhoz, valamint magánéleti problémákhoz vezethet.

A mellnagyobbítás tökéletes megoldást jelent ilyen helyzetekben, hiszen az, hogyan is érezzük magunkat a bőrünkben, szinte mindennél fontosabb. Ugyan sokan néznek előítéletekkel még mindig a mellplasztikára, fontos, hogy megértsük: ha a változtatás normális és esztétikus kereteken belül történik, a saját adottságoknak megfelelően, akkor nem kell tartanunk attól, hogy az eredmény túl mű vagy éppen vonzó helyett taszító lenne.

Az EstheticHungary Klinika most egy kedvezményprogrammal várja egészen július 31.-ig mindazokat, akik nincsenek megelégedve dekoltázsuk méretével. Amellett, hogy mind az implantátum méretétől, mind pedig a formájától függetlenül, mindenki 750.000.- Ft-ért juthat hozzá a mellnagyobbítási eljáráshoz, további lehetőségek is segítséget nyújthatnak az anyagiak rendezésében.

A fantasztikus ár mellett ugyanis kamatmentes részletfizetési lehetőséget is kínál a Klinika, illetve, aki hosszabb lejárattal szeretné rendezni szépülését, megteheti egy kedvező egészséghitel segítségével. Ezen felül még további 10% kedvezményben részesül minden kedves páciens, aki egy nyilvános blogon keresztül ossza meg az átélteket.

Érdemes tehát most jelentkezni! A beavatkozás után garantált, hogy nem csak elégedettek leszünk az eredménnyel, hanem belsőleg is képesek leszünk megbékélni kinézetünkkel, ami nem csak magunknak, hanem akár párkapcsolati téren is pozitív változásokat eredményezhet.  

 


> Nézze meg eredményeinket! - Mellnagyobbítás előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940