A mellnagyobbítás lehetősége megfordul legalább egyszer minden olyan nő fejében, akikkel nem bánt bőkezűen a sors a dekoltázs tekintetében. Persze, másodszor mindig az anyagi vonzata lebeghet szemeink előtt, most azonban az EstheticHungary Klinika egy olyan lehetőséget kínál, mely azok számára is elérhetővé teszi a teltebb kebleket, akik eddig a pénztárcájukra hivatkozva nem merték meghozni a döntést.

Amennyiben jelentkezik ingyenes konzultációra október 30.-ig, akkor részese lehet annak a kedvezményprogramnak, melyet egyszerűen vétek kihagyni mindazoknak, akik mindig is nagyobb és formásabb mellekre vágytak. A reális, kifizethető ár mellett további segítséget jelenthet a kamatmentes részletfizetés lehetősége is, illetve a hosszabb lejáratú egészséghitel.

A gyönyörű dekoltázs tehát nem csak egy álom többé, hanem egy elérhető változás, mely igencsak fontos szerepet tölthet be mindazok életében, akik örök elégedetlenségben éltek eddig. A természetes és szép eredmény elérésének érdekében a beavatkozást ingyenes konzultációk előzik meg, ahol a plasztikai sebész segítségével választhatjuk ki a kívánt formát és méretet, saját adottságainknak megfelelően.

Mivel nem csak saját magunknak szeretnénk tetszeni, hanem természetesen a külvilágnak is, így nagyon fontos, hogy elégedettséget és testünkkel kialakult összhangot sugározzunk. Ha valaki nem érzi jól magát saját bőrében, az bizony keményen roncsolhat az önbecsülésen és az önbizalmon, nem beszélve arról, hogy zárkózottá, boldogtalanná teheti az illetőt.

Éppen ezért nagyon fontos, hogy álljunk ki álmaink mellett, és lépjünk rá a kinézetünket meghatározó elképzeléseink felé tartó, helyes útra. Nem véletlen, hogy az egyik leggyakoribb plasztikai beavatkozás a keblek átformálása, nagyobbítása, hiszen a női mellek kinézetünk alappillérei. Amint átesünk a beavatkozáson, csak úgy sugározni fog belőlünk az elégedettség, hiszen örömmel nézünk majd tükörbe, és szintén gondtalanul és élvezettel fogjuk válogatni magunknak a dekoltázsunkat kiemelő ruhadarabokat is. Ne habozzon tehát, döntsön most kebleiről, és részesüljön a különleges kedvezményben!  

 

EstheticHungary – Hivatásunk a szépség!
www.esthetichungary.hu

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940