Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Milyen a tökéletes melltartó?

Mint tudjuk, a női ruhatár darabjai általában két részre oszthatóak: az egyik felük kényelmes, a másik pedig szép, szexi, alkalmi. De vajon rátalálhatunk-e néha olyan igazán értékes darabokra, melyekről mindegyik elmondható? A melltartók tekintetében talán a leginkább fontos, hogy ezek a tulajdonságok fellelhetőek legyenek egyszerre.

Hiszen kebleink saját nőiességünk legfontosabb részei, és a melltartó kiválasztásakor bizony nem csak arra figyelünk oda, hogy mi lesz a feladata annak a ruhadarabnak, hanem arra is, hogy még inkább vonzóvá tegye majd dekoltázsunkat.

Amire minden melltartó vételkor figyelni kell, az a pontos méret kiválasztása, hiszen, ha túl kicsi, akkor az nem csak kényelmetlen, hanem fájdalmat is képes okozni, emellett pedig minden percben figyelnünk kell rá, hogy nem mutat-e meg többet, mint amennyit mi szeretnénk. Fontos emellett még a melltartó anyaga. Lehet a külseje tiszta csipke, akkor is belül valami finom anyagnak kell lennie ahhoz, hogy ne irritálja az amúgy is érzékeny testrészünket. A melltartónk szárát úgy állítsuk be, hogy tartsa, amit kell, de ne nyomja nyakunkba melleinket, és ne húzza hátunkat is ezzel.

A legjobbat akkor tesszük, ha egész napos viselésre inkább a kényelmet helyezzük előtérbe, a szexibb darabokat pedig hagyjuk meg akkorra, amikor csak kevés időt kell elviselnünk benne. Persze ez nem zárja ki azt, hogy a mindennapi melltartó nem lehet szép, sőt! Ma már olyan kialakításúak ezek a ruhadarabok, hogy a legegyszerűbbet is fel szokták dobni akár egy másik színnel, egy kis külső csipkével.

Az EstheticHungary Klinika július 31.-ig tartó kedvezményprogramja most azt is lehetővé teszi, hogy ne csak a melltartó, hanem a keblek is tökéletesek legyenek mindazok számára, akik nincsenek megelégedve saját adottságaikkal. Aki nem érzi szépnek magát azért, mert mellei túl kicsik, sok esetben nem is foglalkozik azzal sem, milyen melltartót hordjon, vagy éppen olyan trükkökkel próbálja nagyobbá varázsolni kebleit, melyek aztán inkább rosszul sülnek el.

Ne habozzon, jelentkezzen most, és az anyagiak sem állhatnak a változás útjába, hiszen a felülmúlhatatlan ár mellett még további lehetőségek is könnyítik a mellnagyobbítás költségeinek rendezését!

 

További részletekért keresse fel honlapunkat:

> A kedvezményprogram részletei

> Nézze meg eredményeinket! - Mellnagyobbítás előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

A gyönyörű dekoltázs nem álom többé!

A női dekoltázs szépsége bizony nem csak a férfiak számára fontos. Persze a leginkább ők élvezik a gyönyörű keblek ízléses látványát, de valljuk be, hogy a nők is – és nem csak saját maguknál – figyelnek erre a részletre. A legrosszabb viszont az, amikor nem vagyunk megelégedve saját dekoltázsunkkal, és emiatt inkább rejtegetjük a világ elől.

A hétköznapokban ez persze nem feltétlenül jelent gondot, azonban a párkapcsolatot és magánéletet tekintve annál inkább. A női mellek a férfiak számára csábítást, vonzalmat és szenvedélyt jelentenek, a nők számára pedig a nőiesség egyik legmeghatározóbb elemei. Amennyiben alakjukkal, formájukkal vagy épp méretükkel nem vagyunk kibékülve, az sokszor rányomja a bélyegét mindkét fél érzelmeire.

Az elégedetlen hölgyekben sajnos többnyire zárkózottságot és visszahúzódást eredményezhet, a férfiakban pedig emiatt erős hiányérzet alakulhat ki. Sajnos az olyan megoldások, mint például a push-up melltartók használata pedig még inkább csalódást okozhatnak. Amennyiben nem érezzük megfelelőnek és szépnek melleinket, az kihathat egész megjelenésünkre, öltözködésünkre és persze kisugárzásunkra és viselkedésünkre is. Éppen ezért ezt nem szabad annyiban hagyni, és tenni kell érte, hogy jól érezhessük magunkat a bőrünkben.

A mellnagyobbítás tökéletes megoldást jelent a fent leírt problémákra, hiszen segítségével mind méretben, mind pedig formában varázsoltathatunk magunknak olyan kebleket, melyek arányosan, ízlésesen és persze gyönyörűen fognak majd mutatni, növelve ezzel önbizalmunkat és nőiességünket.

Az EstheticHungary Klinika ráadásul ezt a lehetőséget október végéig olyan kedvezményprogramban kínálja, mely mindenki számára kedvezővé és elérhetővé teszi a beavatkozást. Nem csak az eljárás ára fantasztikus most, hanem további könnyebbséget adhat a kamatmentes részletfizetés, vagy akár hosszú lejáratú egészséghitel segítségét is igénybe vehetjük.

Ne habozzon tehát, hozza meg a döntést most, hogy szeretne-e csodás, gyönyörű dekoltázst, melynek segítségével igazán vonzónak és főként lélegzetelállítóan nőiesnek érezheti majd magát!

 

EstheticHungary – Hivatásunk a szépség!
www.esthetichungary.hu

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Szebb mellek, kedvezményesen

Már csak október végéig tudja tartani megdöbbentően jó árait az EstheticHungary Klinika, mellnagyobbítási kedvezményprogramja keretében. Mindenki, aki új keblekről álmodik, egészen október 30.-ig jelentkezhet az ingyenes konzultációra, melynek során minden egyes részlet megbeszélésre kerül.

A kedvezményprogram több ponton is segítséget nyújthat azok számára, akiknek eddig csak az anyagiak jelentettek akadályt ahhoz, hogy melleiket szebbé, nagyobbá, esztétikusabbá varázsoltassák. Ugyanis a kamatmentes részletfizetés, illetve a választható, hosszabb lejáratú egészséghitel mellett most az áraink is elérhetőbbé teszik ezt a beavatkozást.

Mivel a nőiesség egyik legfontosabb eleméről van szó, természetes, hogy ha valaki nem elégedett a méretével, formájával, vagy épp tartásával, akkor az igencsak nagy önbizalomhiányt eredményezhet. Nem beszélve arról, hogy kritikus szemeink miatt nem is merünk hordani rengeteg olyan ruhát, mely előnytelennek tűnik dekoltázsunk szempontjából.

Az olyan apró trükkök, mint például a szivaccsal bélelt vagy a melleinket már néha túlságosan is megemelő melltartók alkalmazása, sajnos csak ideig-óráig hatásosak, hiszen hamar kényelmetlenné válnak, ráadásul, amikor lekerülnek rólunk, az nem csak saját magunknak okozhat csalódást.

Természetes, hogy mindenki vágyik az elismerő tekintetekre, és mint tudjuk, a férfiak többsége az összkép után elsők között mustrálja meg a női dekoltázst. Persze, ez csak külsőség, de nyugodtan bevallhatjuk, hogy bizony igenis sokat számít az első benyomás, a külső megjelenés és az, hogy kinek mi számít szépnek. Viszont ha mi, saját magunkat nem látjuk szépnek, illetve folyamatos elégedetlenséget érzünk, akkor az tükröződni fog egész kisugárzásunkon is.

Ne habozzunk hát, jelentkezzünk még időben erre a felülmúlhatatlan ajánlatra, és változtassuk meg életünket jó irányba! A mellplasztikai eljárás után ugyanis nem csak az implantátumoktól dagadhat majd a mellünk, hanem a feltöltődött önbizalmunktól is. Az biztos, hogy a kebleink miatt már nem lesz bennünk semmiféle szorongás vagy gátlás, és gyönyörűnek érezhetjük magunkat bármilyen ruhában, minden szituációban.

EstheticHungary – Hivatásunk a szépség!
www.esthetichungary.hu

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Döntsön most kebleiről!

A mellnagyobbítás lehetősége megfordul legalább egyszer minden olyan nő fejében, akikkel nem bánt bőkezűen a sors a dekoltázs tekintetében. Persze, másodszor mindig az anyagi vonzata lebeghet szemeink előtt, most azonban az EstheticHungary Klinika egy olyan lehetőséget kínál, mely azok számára is elérhetővé teszi a teltebb kebleket, akik eddig a pénztárcájukra hivatkozva nem merték meghozni a döntést.

Amennyiben jelentkezik ingyenes konzultációra október 30.-ig, akkor részese lehet annak a kedvezményprogramnak, melyet egyszerűen vétek kihagyni mindazoknak, akik mindig is nagyobb és formásabb mellekre vágytak. A reális, kifizethető ár mellett további segítséget jelenthet a kamatmentes részletfizetés lehetősége is, illetve a hosszabb lejáratú egészséghitel.

A gyönyörű dekoltázs tehát nem csak egy álom többé, hanem egy elérhető változás, mely igencsak fontos szerepet tölthet be mindazok életében, akik örök elégedetlenségben éltek eddig. A természetes és szép eredmény elérésének érdekében a beavatkozást ingyenes konzultációk előzik meg, ahol a plasztikai sebész segítségével választhatjuk ki a kívánt formát és méretet, saját adottságainknak megfelelően.

Mivel nem csak saját magunknak szeretnénk tetszeni, hanem természetesen a külvilágnak is, így nagyon fontos, hogy elégedettséget és testünkkel kialakult összhangot sugározzunk. Ha valaki nem érzi jól magát saját bőrében, az bizony keményen roncsolhat az önbecsülésen és az önbizalmon, nem beszélve arról, hogy zárkózottá, boldogtalanná teheti az illetőt.

Éppen ezért nagyon fontos, hogy álljunk ki álmaink mellett, és lépjünk rá a kinézetünket meghatározó elképzeléseink felé tartó, helyes útra. Nem véletlen, hogy az egyik leggyakoribb plasztikai beavatkozás a keblek átformálása, nagyobbítása, hiszen a női mellek kinézetünk alappillérei. Amint átesünk a beavatkozáson, csak úgy sugározni fog belőlünk az elégedettség, hiszen örömmel nézünk majd tükörbe, és szintén gondtalanul és élvezettel fogjuk válogatni magunknak a dekoltázsunkat kiemelő ruhadarabokat is. Ne habozzon tehát, döntsön most kebleiről, és részesüljön a különleges kedvezményben!  

 

EstheticHungary – Hivatásunk a szépség!
www.esthetichungary.hu

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Akciós mellnagyobbítás

Az EstheticHungary Klinika mellnagyobbítási akciójára még ebben a hónapban lehet jelentkezni. Aki felveszi a kapcsolatot asszisztenseinkkel még május hó végéig, annak mindössze 555.000.- Ft-ba fog kerülni a beavatkozás, ami valljuk be, igen jutányos kedvezményt jelent.

A mellplasztika minden olyan hölgynek ajánlott, akit zavarják a túl kicsi keblei, esetleg a két mell mérete közt nagyon nagy különbség van, és persze azok számára is kiváló választás, akik a formáján szeretnének változtatni, esetleg az idő múlása miatti lógást szeretnék megszüntetni ilyen formában. Valljuk be, szinte mindenkinek van valami problémája ezzel a testrésszel, és ez amiatt is nagyon fontos, mert a mellek központi szerepet kapnak a nőiességben, meghatározzák kinézetünket, öltözködésünkben is kiemelt fontosságúak, és ha velük nem vagyunk elégedettek, akkor bizony önmagunkkal sem leszünk azok.

A mellnagyobbítással nem csak nagyobbak lesznek a keblek, hanem alakban is megváltoznak. Mindenképpen egy esztétikus, szép, és számunkra természetesen a legmegfelelőbb eredményt fogjuk kapni, amit a műtét előtti személyes konzultációkon megbeszéltek tesznek majd lehetővé. Az implantátumok mind személyre szabottan kerülnek kiválasztásra, hiszen mind alakban, mind méretben a lehető legjobban passzolniuk kell a páciens saját adottságaihoz, így kapunk természetes és szép eredményt.

A legtöbb nő sajnos elégedetlen melleivel. A fiatalok körében még főleg a méret a legnagyobb probléma, később a szülést követően akadhatnak esztétikai problémák, vagy az idősödéssel jönnek elő olyan gondok, amin már sajnos semmilyen melltartó nem tud segíteni. Azok számára, akik úgy döntöttek, mindenképpen nagyobb és formásabb kebleket szeretnének, eljött az ideje, hogy lépjenek is. A végeredménnyel mindenki elégedett lesz, az elveszett önbizalmunk is visszatér, és jobban fogjuk érezni magunkat bőrünkben. Ne késlekedjen, ragadja meg ezt a kihagyhatatlan alkalmat a szépülésre!

 

Jelentkezzen az EstheticHungary Klinikán, és tudjon meg többet a kedvezményről:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.