Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vetkőzési fóbia

Alapvető tény, hogy szinte nincs olyan ember, aki nem tudna mondani magán olyan testrészt, mellyel nincs megelégedve. Senki nem tökéletes, és sokan még azt is csúnyának vagy előnytelennek látják magukon, ami egyébként mások számára normális, vagy szép. A fürdőruhás időszak éppen ezért rengeteg ember számára egy nem várt periódus, hiszen ilyenkor a nagy kabátok nem tudnak takarni.

Mivel kezdődik a nyár, itt a jó idő, és ezzel együtt egyre több ruhadarabtól kell megszabadulnunk, mindenki szeretne a legjobb formában lenni. Sokan viszont annyira nincsenek megelégedve magukkal, hogy inkább begubóznak a hűs lakásba, minthogy kimerészkedjenek lenge öltözetben, arról pedig, hogy fürdőruhát húzva a strandokon mutatkozzanak, természetesen szó sem lehet.

A két legnagyobb probléma ezen esetekben általában a nem kívánt zsírpárnákkal való szembesülés, a másik pedig a hölgyek körében a túl kicsi mellek takarása. Az első ellen akár még tudunk is küzdeni, és tenni, bár sok esetben sajnos ehhez is segítség kell, a másodikra viszont csak olyan szépészeti beavatkozás jelenthet megoldást, mely után olyan keblekkel büszkélkedhetünk a vízpartokon, amilyeneket mindig is szerettünk volna.

Érdemes még most, a szezon kezdetén belevágni, ha valaki amellett dönt, hogy kés alá fekszik, mert megelégelte az eddigi nyári bujkálásokat. A fent említett problémákra a hasplasztika, a zsírleszívás és természetesen a mellnagyobbítás, mellplasztika jöhet szóba gyógyírként. Mindegyik beavatkozást követ persze néhány hetes regenerálódás, de a végeredménnyel mindenképpen elégedettek leszünk, és sokkal magabiztosabban fogunk kimenni a nyári melegbe, akár lenge öltözetben is. Az elismerő tekintetek pedig még inkább növelni fogják elfelejtett önbizalmunkat. Az EstheticHungary Klinika szolgáltatásai között mindegyik „nyárra felkészítő” eljárás megtalálható. Ne késlekedjen, mert ha időben jelentkezik, még májusi mellnagyobbítási akciónkat is igénybe veheti!  

 

Keresse fel az EstheticHungary Klinikát, hogy többet megtudhasson a beavatkozásokról és akciókról:

http://esthetichungary.hu/

Akciós mellnagyobbítás

Az EstheticHungary Klinika mellnagyobbítási akciójára még ebben a hónapban lehet jelentkezni. Aki felveszi a kapcsolatot asszisztenseinkkel még május hó végéig, annak mindössze 555.000.- Ft-ba fog kerülni a beavatkozás, ami valljuk be, igen jutányos kedvezményt jelent.

A mellplasztika minden olyan hölgynek ajánlott, akit zavarják a túl kicsi keblei, esetleg a két mell mérete közt nagyon nagy különbség van, és persze azok számára is kiváló választás, akik a formáján szeretnének változtatni, esetleg az idő múlása miatti lógást szeretnék megszüntetni ilyen formában. Valljuk be, szinte mindenkinek van valami problémája ezzel a testrésszel, és ez amiatt is nagyon fontos, mert a mellek központi szerepet kapnak a nőiességben, meghatározzák kinézetünket, öltözködésünkben is kiemelt fontosságúak, és ha velük nem vagyunk elégedettek, akkor bizony önmagunkkal sem leszünk azok.

A mellnagyobbítással nem csak nagyobbak lesznek a keblek, hanem alakban is megváltoznak. Mindenképpen egy esztétikus, szép, és számunkra természetesen a legmegfelelőbb eredményt fogjuk kapni, amit a műtét előtti személyes konzultációkon megbeszéltek tesznek majd lehetővé. Az implantátumok mind személyre szabottan kerülnek kiválasztásra, hiszen mind alakban, mind méretben a lehető legjobban passzolniuk kell a páciens saját adottságaihoz, így kapunk természetes és szép eredményt.

A legtöbb nő sajnos elégedetlen melleivel. A fiatalok körében még főleg a méret a legnagyobb probléma, később a szülést követően akadhatnak esztétikai problémák, vagy az idősödéssel jönnek elő olyan gondok, amin már sajnos semmilyen melltartó nem tud segíteni. Azok számára, akik úgy döntöttek, mindenképpen nagyobb és formásabb kebleket szeretnének, eljött az ideje, hogy lépjenek is. A végeredménnyel mindenki elégedett lesz, az elveszett önbizalmunk is visszatér, és jobban fogjuk érezni magunkat bőrünkben. Ne késlekedjen, ragadja meg ezt a kihagyhatatlan alkalmat a szépülésre!

 

Jelentkezzen az EstheticHungary Klinikán, és tudjon meg többet a kedvezményről:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.