Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Téli úszógumik

Közelít az időszak, amikor mindenki el tud bújni a vastagabbnál vastagabb pulcsik és nadrágok alá, azonban nem szabad elfelejtenünk azt sem, hogy ennek is egyszer megint vége lesz, és akkor ott ül majd nyakunkon a baj, hogy ismét le kell fogynunk. Sőt, nem szabad mindig a ruhák mögé bújni, hiszen azok sem takarnak el mindent…

Sokan küzdenek ezzel az effektussal, hogy télen felszednek jó pár kilót, amivel aztán küszködhetnek, amikor beköszönt megint a tavasz, hogy nyárra jobban nézzenek ki. Nem csoda, hiszen ilyenkor sokkal több nehéz ételt eszünk, nem beszélve az ünnepi időszakokról, amikor még zöld utat is adunk magunknak a faláshoz. A kevesebb zöldség és gyümölcs, illetve a több laktató, zsírosabb étel fogyasztása természetes, hogy megteszi együttes hatását.

Próbáljunk tehát odafigyelni őszi és téli étrendünkre, és mindenből csak keveset engedjünk meg magunknak ahhoz, hogy ne kelljen majd szenvednünk. Nem csak azért, mert ez tavasszal majd nagyon rossz lesz, hanem azért is, mert a jojó effektus egy idő után már nem csak a zsírpárnákon, hanem a bőrünkön is meg fog látszódni. A hízások utáni drasztikus fogyás ugyanis egyrészt kinyúlt bőrréteget hagyhat maga után, másrészt pedig az anyagcsere zavarai miatt bőröregedést is okozhat.

Mindenképpen ajánlatos tehát az, hogy a hidegebb hónapokban se engedjük el magunkat, mert ha nem figyelünk, egy ördögi kör rabjai leszünk, melynek főként kinézetünk issza majd meg a levét, és most nem a zsírpárnákon van a hangsúly, hanem a bőr állagán, öregedésén, kinézetén.

Aki nem tudja beállítani az arany középutat, vagy ha már sikerült neki, viszont maradandó látszatja van az eddigi életmódjának, annak segítségére lehetnek olyan plasztikai eljárások, mint a nagy bőrfelesleg eltávolítása, vagy a ráncos bőr elleni kezelések. Viszont ha jót akarunk magunknak, nem elég ezeket elvégeztetni testünkön, hanem ezek után is oda kell figyelnünk arra, hogy életmódunkkal segítsük kinézetünket, hogy olyan maradhasson, amilyennek az esztétikai beavatkozások után látjuk.

 

Tudjon meg többet az EstheticHungary Klinikán végzett szépészeti eljárásokról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Plasztikázva boldogan

A nők, de sok esetben a férfiak is általában több részlettel sem elégedettek külsejükön. Persze a nők ezt hangoztatják is, illetve elismerésre vágynának olyan tekintetben, hogy ezen megszólalásaikat – amikor valamely részük miatt panaszosak – a férfiak igenis cáfolják meg, és nyugtassanak meg minket, hogy nincs is semmi gond…

Sajnos azonban vannak olyan testi problémák, melyek szembe tűnőek, és amiket hiába cáfolnak, akkor sem leszünk jobban, hiszen reálisan látjuk, hogy az bizony nem szép. Ezt okozhatja genetika, de akár az idő múlása is elég ahhoz, hogy olyan elváltozások menjenek végbe testünkön, melyek miatt elégedetlenek leszünk, és nem fogjuk jól érezni magunkat a bőrünkben.

Nők tekintetében ilyen hatása lehet a túl kicsi vagy épp túl nagy melleknek, vagy annak például, ha nagy különbség van a két kebel között. Ugyancsak rosszul érezhetjük magunkat, ha arcunk elkezd ráncosodni, és nem tudjuk eltakarni már semmilyen sminkkel sem a mély redőket. A has, a fenék és a combok állapotáról nem is beszélve, hiszen azok meg sosem lehetnek tökéletesek.

Akármilyen gondunk van kinézetünkkel, egy biztos. Ha nem tudjuk elfogadni magunkat olyannak, amilyenek vagyunk, vagy amilyenekké épp válunk, akkor az elégedetlenség önbizalomhiányt szül, mely rányomja bélyegét hangulatunkra, kisugárzásunkra. Ezzel olyan lavinát megindítva, ami már másra is kihat, például partnerünkre. Hiszen ha nem tetszünk magunknak, akkor az olyan gátakat tud emelni, melyeket már együtt sem fogunk tudni lebontani, ilyen például a szexuális életben elkezdődő zavarok jelenléte.

Ilyen esetekben nyújthatnak segítséget azon esztétikai eljárások, melyek személyre szabottan tudják megoldani a különböző problémákat. Legyen szó zsírleszívásról, hasplasztikáról, arcon történő kezelésekről vagy épp a mellplasztikáról, mindenképpen olyan eredményt kaphatunk, melyet meglátva elillan majd önbizalomhiányunk. Helyébe egy sokkal magabiztosabb és erősebb kisugárzás kerül, ami azt eredményezi, hogy a hangulatunk is jobb lesz. Ez pedig láncreakcióként hozza magával azokat a jóleső változásokat, melytől újra boldogabbak és kiegyensúlyozottabbak lehetünk.

 

Ismerje meg jobban a különböző szépészeti beavatkozásokat az EstheticHungary Klinikán:

http://esthetichungary.hu/

Hirtelen fogyás

Sokan szenvednek a túlsúlytól, Magyarországon a felnőtt lakosság 60 %-a túlsúlyos, 27 %-a pedig elhízott, ami sajnos egy nagyon rossz arány. Nem csak az étkezés miatt magasak ezek az adatok, hanem az életvitel, a kevés mozgás és a sok stressz is képes tenni rá egy lapáttal.

Az elhízás nem csak esztétikailag jelent problémát, hanem bizony az egészségünkre nézve is nagyon veszélyes dolgokat eredményezhet. A magas koleszterin- vagy épp vércukor szint komoly betegségekhez is vezethet. E mellet pedig előfordulhat olyan is, hogy épp egy betegség okozza az elhízást, ilyen lehet például a nem helyesen működő pajzsmirigy, vagy hormonális problémák.

Az elhízást nem könnyű megállítani, és főként tenni ellene nagyon nehéz. Rengeteget kell azért elkövetni, hogy valaki le tudjon fogyni, és azt meg tudja tartani. Sokszor elég az életmódváltás, ami már magában egy nagyon komoly erőfeszítést igényel, de természetesen sok esetben kellenek hozzá gyógyszeres kezelések vagy egyéb más beavatkozások.

Amikor azonban sikerül leadni a sok-sok kilót magunkról, akkor szembe kerülünk egy olyan problémával, ami főleg esztétikailag zavaró, méghozzá a megnyúlt bőrrel testünk több részén, de főképp azokon a részeken, ahol a legnagyobb zsírréteget tároltuk, vagyis a hasunkon.

Az EstheticHungary Klinikán végzett hasplasztikai beavatkozások során a hasfalon található megnyúlt, megereszkedett bőrréteget távolítják el úgy, hogy a hegek gyakorlatilag láthatatlanok lesznek, hiszen a fürdőruha vagy az alsónemű takarni fogja őket. Mivel egyéntől függ, hogy milyen mértékű beavatkozásra lesz szükség, így minden egyes műtétet személyes konzultáció előz meg, ahol minden részletet megtudhatunk. A végeredmény teljesen felemelő lesz, hiszen nem csak arra lehetünk büszkék, hogy sikerült legyőzni a hasunkon megtelepedő, fránya zsírrétegeket, hanem bőrünk sem fog emlékeztetni már arra minket, hogy milyen alakunk volt régen, és egy tökéletes, feszes has lesz a végeredmény.

 

Tudjon meg többet a Klinikáról, és a hasplasztikáról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Vetkőzési fóbia

Alapvető tény, hogy szinte nincs olyan ember, aki nem tudna mondani magán olyan testrészt, mellyel nincs megelégedve. Senki nem tökéletes, és sokan még azt is csúnyának vagy előnytelennek látják magukon, ami egyébként mások számára normális, vagy szép. A fürdőruhás időszak éppen ezért rengeteg ember számára egy nem várt periódus, hiszen ilyenkor a nagy kabátok nem tudnak takarni.

Mivel kezdődik a nyár, itt a jó idő, és ezzel együtt egyre több ruhadarabtól kell megszabadulnunk, mindenki szeretne a legjobb formában lenni. Sokan viszont annyira nincsenek megelégedve magukkal, hogy inkább begubóznak a hűs lakásba, minthogy kimerészkedjenek lenge öltözetben, arról pedig, hogy fürdőruhát húzva a strandokon mutatkozzanak, természetesen szó sem lehet.

A két legnagyobb probléma ezen esetekben általában a nem kívánt zsírpárnákkal való szembesülés, a másik pedig a hölgyek körében a túl kicsi mellek takarása. Az első ellen akár még tudunk is küzdeni, és tenni, bár sok esetben sajnos ehhez is segítség kell, a másodikra viszont csak olyan szépészeti beavatkozás jelenthet megoldást, mely után olyan keblekkel büszkélkedhetünk a vízpartokon, amilyeneket mindig is szerettünk volna.

Érdemes még most, a szezon kezdetén belevágni, ha valaki amellett dönt, hogy kés alá fekszik, mert megelégelte az eddigi nyári bujkálásokat. A fent említett problémákra a hasplasztika, a zsírleszívás és természetesen a mellnagyobbítás, mellplasztika jöhet szóba gyógyírként. Mindegyik beavatkozást követ persze néhány hetes regenerálódás, de a végeredménnyel mindenképpen elégedettek leszünk, és sokkal magabiztosabban fogunk kimenni a nyári melegbe, akár lenge öltözetben is. Az elismerő tekintetek pedig még inkább növelni fogják elfelejtett önbizalmunkat. Az EstheticHungary Klinika szolgáltatásai között mindegyik „nyárra felkészítő” eljárás megtalálható. Ne késlekedjen, mert ha időben jelentkezik, még májusi mellnagyobbítási akciónkat is igénybe veheti!  

 

Keresse fel az EstheticHungary Klinikát, hogy többet megtudhasson a beavatkozásokról és akciókról:

http://esthetichungary.hu/

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.