Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

„Álompor” levendulából

Szinte mondanunk sem kell, hogy a mai rohanó világban mekkora hangsúlya van egy-egy átpihent, nyugtató éjszakának. Az alvás nagyon fontos egész szervezetünknek, és nem véletlen, hogy hiánya rengeteg kárt tud okozni.

Az alvatlanság elsősorban fáradtságot, nyúzottságot eredményez, de ha sokáig fennáll ez a hiány, akkor bizony komolyabb károkat is eredményezhet. Romlik a koncentráló képességünk, ingerlékenyebbek leszünk, később pedig elindulhat akár egy elhízási folyamat is miatta, de magas vérnyomáshoz is vezethet, vagy szívrendszeri problémákhoz.

Ezen felül pedig külsőnkön is nagy változások mennek végbe, ha folyamatosan keveset alszunk. Először megjelennek a sötét karikák a szemek alatt, aztán a ráncok fognak egyre jobban elmélyülni, és valahogy sokkal hamarabb idősödünk, mint kellene. Éppen ezek miatt kell nagyon nagy hangsúlyt fektetnünk arra, hogy elegendő időt fordítsunk alvásra, még akkor is, ha ezt nehéz megoldani. Illetve az sem mindegy, hogyan alszunk, hiszen ha túl sok stressz van életünkben, akkor hiába szakítunk időt a pihenésre, miközben agyunk nem tud teljesen kikapcsolni.

A levendula ilyen esetekben csodákra képes. Ha elhelyezünk éjjeli szekrényünkön vagy párnánk mellett egy csokor – akár friss, akár szárított – levendulát, annak illata egész éjjel jótékonyan hat majd ránk. Kisimítja idegeinket és elősegíti a nyugodt, pihentető alvást. Ezt fokozhatjuk még azzal is, ha éjszaka előtt levendulából készített teát iszunk. Reggelre úgy fogjuk érezni, mintha kicseréltek volna minket.

A megfelelő mennyiségű és minőségű alvás tehát rengeteg kellemetlenséget előzhet meg. A ráncosodást is késleltetheti, de természetesen eljön az idő, amikor ez már nem elegendő ahhoz, hogy arcunk fiatal maradjon. Ilyen esetekre nyújt tökéletes megoldást a szálbehúzásos arcfiatalítás, mely azok számára is ajánlott, akik idő előtt kénytelenek szembesülni a ráncokkal, illetve azoknak is, akik egyszerűen nem szeretnének beletörődni abba, hogy az idő múlása megtépázza külsejüket. Az eljárás után természetesen sima, üde, fiatal lesz arcunk, és ezt a kinézetet akár két éven keresztül is magunkénak tudhatjuk.

 

EstheticHungary – Hivatásunk a szépség!
www.esthetichungary.hu

Hirtelen fogyás

Sokan szenvednek a túlsúlytól, Magyarországon a felnőtt lakosság 60 %-a túlsúlyos, 27 %-a pedig elhízott, ami sajnos egy nagyon rossz arány. Nem csak az étkezés miatt magasak ezek az adatok, hanem az életvitel, a kevés mozgás és a sok stressz is képes tenni rá egy lapáttal.

Az elhízás nem csak esztétikailag jelent problémát, hanem bizony az egészségünkre nézve is nagyon veszélyes dolgokat eredményezhet. A magas koleszterin- vagy épp vércukor szint komoly betegségekhez is vezethet. E mellet pedig előfordulhat olyan is, hogy épp egy betegség okozza az elhízást, ilyen lehet például a nem helyesen működő pajzsmirigy, vagy hormonális problémák.

Az elhízást nem könnyű megállítani, és főként tenni ellene nagyon nehéz. Rengeteget kell azért elkövetni, hogy valaki le tudjon fogyni, és azt meg tudja tartani. Sokszor elég az életmódváltás, ami már magában egy nagyon komoly erőfeszítést igényel, de természetesen sok esetben kellenek hozzá gyógyszeres kezelések vagy egyéb más beavatkozások.

Amikor azonban sikerül leadni a sok-sok kilót magunkról, akkor szembe kerülünk egy olyan problémával, ami főleg esztétikailag zavaró, méghozzá a megnyúlt bőrrel testünk több részén, de főképp azokon a részeken, ahol a legnagyobb zsírréteget tároltuk, vagyis a hasunkon.

Az EstheticHungary Klinikán végzett hasplasztikai beavatkozások során a hasfalon található megnyúlt, megereszkedett bőrréteget távolítják el úgy, hogy a hegek gyakorlatilag láthatatlanok lesznek, hiszen a fürdőruha vagy az alsónemű takarni fogja őket. Mivel egyéntől függ, hogy milyen mértékű beavatkozásra lesz szükség, így minden egyes műtétet személyes konzultáció előz meg, ahol minden részletet megtudhatunk. A végeredmény teljesen felemelő lesz, hiszen nem csak arra lehetünk büszkék, hogy sikerült legyőzni a hasunkon megtelepedő, fránya zsírrétegeket, hanem bőrünk sem fog emlékeztetni már arra minket, hogy milyen alakunk volt régen, és egy tökéletes, feszes has lesz a végeredmény.

 

Tudjon meg többet a Klinikáról, és a hasplasztikáról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.