Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Aludjunk tiszta bőrrel!

Mint tudjuk, míg mi az igazak álmát alusszuk éjszakánként, szervezetünk olyan feladatokat végez el közben, melyekre nem is gondolnánk. Arcbőrünk is eközben hidratálódik, méregtelenít és próbál minden olyan szennyeződéstől megszabadulni, melyek napközben kerültek fel rá. Éppen ezért nagyon fontos, hogy segítsünk ebben neki.

Aki úgy fekszik le aludni, hogy nem mossa le magáról a sminkjét, az nagyban hátráltatja ezeket a folyamatokat, hiszen az arcbőr így nem kap rendesen levegőt, és nem képes méregteleníteni. Nagyon fontos tehát, hogy alaposan tisztítsuk meg egész arcunkat lefekvés előtt. Rásegíthetünk még ilyenkor hidratáló, éjszakai arckrémekkel is az alvás közbeni szépülésre, de ez is csak akkor ér valamit, ha megtisztított arcbőrre kenjük fel őket.

A tisztaság pedig nem csak arcunkra vonatkozóan fontos, hanem bizony párnahuzatunkra is. Az arcbőr anyagcseréjének a végterméke, vagyis az elhalt hámsejtek és a még rajta maradt szennyeződések mind a párnánkon landolnak. Ez pedig napról napra csak gyűlik a huzaton mindaddig, amíg le nem cseréljük, ezért elengedhetetlen, hogy gyakran, legalább heti kétszer vagy akár háromszor húzzunk fel magunknak új párnahuzatot.

Mindezzel elősegítjük azt, hogy arcbőrünk véghez tudja vinni a méregtelenítést, és bizony nagyban hozzájárulunk ahhoz, hogy egészséges és szép legyen. Ráadásul kicsit hátráltatjuk a ráncok kialakulását is, hiszen akinek a bőre nem képes regenerálódni, annak sokkal hamarabb mélyülnek el redői.

Természetesen az idő előrehaladtával aztán hiába teszünk bármit, a ráncosodás egyre jobban beindul, de ha nem figyelünk oda az apró részletekre, akkor ez akár sokkal előbb is bekövetkezhet. Amikor pedig már beindult a folyamat, nagyon nehéz megálljt parancsolni neki.

Létezik azonban egy olyan megoldás a ráncok eltűntetésére egész arcunkat nézve, mely bárki számára képes visszaforgatni az idő kerekét. A szálbehúzásos arcfiatalítás segítségével akár éveket tagadhatunk le, mindezt úgy, hogy arcunk természetes és szép marad. A behúzott szálak ugyanis folyamatos felszívódásukkal beindítják a saját bőrregenerációs folyamatokat, ezért egyrészt tartós, másrészt pedig esztétikus lesz az eredmény.

 

Bővebben az arcfiatalításról és az EstheticHungary Klinikáról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Dekoltázskímélő alvás

Mindenkinek megvannak a saját szokásai, hogyan szeret, és persze, hogyan tud igazán kényelmesen, jól aludni. Sajnos azonban muszáj lenne tudatosan figyelnünk néha arra, milyen pózban fekszünk pihenés közben, hiszen rengeteget segíthetünk ezzel külsőnknek.

Azt már sokszor mondtuk, hogy az arcunk ráncosodásában is meg tudja húzni a kéziféket az, ha hanyatt fekve térünk nyugovóra, viszont most arról lesz szó, hogy dekoltázsunk szempontjából miért is fontos ugyanez.

Akár kicsi, akár nagyobb keblekkel rendelkezünk, a hason fekvés egy idő után egyáltalán nem kényelmes, viszont éppen ezért a hölgyek előszeretettel alszanak oldalukra fordulva. Ez viszont semmiképpen sem tesz jót a dekoltázsunknak, hiszen a mellek közti bőr folyamatosan gyűrődik, és idővel ezek a ráncok ott is maradnak, és sajnos látványosan mélyülni fognak.

Ha valaki mégis csak így szeret aludni, akkor jobban teszi, ha megpróbálkozik egy kényelmes melltartó viselésével éjszaka is, illetve lehet alkalmazni esetleg kispárnát is, melyet a két mell közé szorítunk, de ez magától értetődően csak ideig-óráig jelent megoldást.

A szép dekoltázs persze nem csak attól függ, hogy milyen a keblek közti rész, hanem maguktól a mellektől is. Az, aki nincs megelégedve akár alakjukkal, akár méretükkel, sajnos nem is lesz képes arra, hogy megmutassa dekoltázsát. Ez pedig nagyon rossz, hiszen megszabja a ruhatárunkat, és igazából az egyik legnőiesebb öltözködési lehetőségtől fosztja meg az embert. És, hogy ennek mi lehet az eredménye hosszú távon? Bezárkózottság, önértékelési zavarok és önbizalomhiány.

Aki nincs megelégedve ezen a téren magával, az jobban teszi, ha szakértő segítséghez fordul, és tesz ez ellen. Az EstheticHungary Klinikán olyan plasztikai lehetőségekkel várják a szépülni vágyókat, melyek között biztosan mindenki talál magának személyre szabott megoldást. A mellnagyobbítás nem csak növeli a keblek méretét, hanem azt is garantálja, hogy szép formájuk lesz.

A beavatkozás után már biztosak lehetünk megjelenésünkben és persze magunkban is, így könnyedén villanthatunk olyan dekoltázst, mely után nem csak a férfiak, hanem a hölgy társaink is megfordulnak majd.

 

Ismerje meg jobban az EstheticHungary Klinikát és a mellplasztika nyújtotta lehetőségeket:

www.esthetichungary.hu

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

„Álompor” levendulából

Szinte mondanunk sem kell, hogy a mai rohanó világban mekkora hangsúlya van egy-egy átpihent, nyugtató éjszakának. Az alvás nagyon fontos egész szervezetünknek, és nem véletlen, hogy hiánya rengeteg kárt tud okozni.

Az alvatlanság elsősorban fáradtságot, nyúzottságot eredményez, de ha sokáig fennáll ez a hiány, akkor bizony komolyabb károkat is eredményezhet. Romlik a koncentráló képességünk, ingerlékenyebbek leszünk, később pedig elindulhat akár egy elhízási folyamat is miatta, de magas vérnyomáshoz is vezethet, vagy szívrendszeri problémákhoz.

Ezen felül pedig külsőnkön is nagy változások mennek végbe, ha folyamatosan keveset alszunk. Először megjelennek a sötét karikák a szemek alatt, aztán a ráncok fognak egyre jobban elmélyülni, és valahogy sokkal hamarabb idősödünk, mint kellene. Éppen ezek miatt kell nagyon nagy hangsúlyt fektetnünk arra, hogy elegendő időt fordítsunk alvásra, még akkor is, ha ezt nehéz megoldani. Illetve az sem mindegy, hogyan alszunk, hiszen ha túl sok stressz van életünkben, akkor hiába szakítunk időt a pihenésre, miközben agyunk nem tud teljesen kikapcsolni.

A levendula ilyen esetekben csodákra képes. Ha elhelyezünk éjjeli szekrényünkön vagy párnánk mellett egy csokor – akár friss, akár szárított – levendulát, annak illata egész éjjel jótékonyan hat majd ránk. Kisimítja idegeinket és elősegíti a nyugodt, pihentető alvást. Ezt fokozhatjuk még azzal is, ha éjszaka előtt levendulából készített teát iszunk. Reggelre úgy fogjuk érezni, mintha kicseréltek volna minket.

A megfelelő mennyiségű és minőségű alvás tehát rengeteg kellemetlenséget előzhet meg. A ráncosodást is késleltetheti, de természetesen eljön az idő, amikor ez már nem elegendő ahhoz, hogy arcunk fiatal maradjon. Ilyen esetekre nyújt tökéletes megoldást a szálbehúzásos arcfiatalítás, mely azok számára is ajánlott, akik idő előtt kénytelenek szembesülni a ráncokkal, illetve azoknak is, akik egyszerűen nem szeretnének beletörődni abba, hogy az idő múlása megtépázza külsejüket. Az eljárás után természetesen sima, üde, fiatal lesz arcunk, és ezt a kinézetet akár két éven keresztül is magunkénak tudhatjuk.

 

EstheticHungary – Hivatásunk a szépség!
www.esthetichungary.hu

Feküdjünk hanyatt!

Mindenkinek megvan a saját kényelmes póza arra, hogyan tud a legjobban aludni. A ráncok szempontjából azonban egyáltalán nem mindegy, hogyan fekszünk egész éjszaka. Sajnos amikor mélyen alszunk, ezt kevésbé tudjuk befolyásolni, így aztán reggel kell szembesülnünk azzal, mennyire is gyűrt össze minket az ágy.

Az, aki általában hanyatt fekve alszik, sokkal kevésbé ráncosodik, mint az, aki főként az oldalára vagy a hasára fordulva engedi mély álmokba magát. Mivel háton fekve az arc nem nyomódik össze, így sokkal kisebb a redők kialakulásának és főként mélyülésének az esélye. Tehát a háton fekvők sokkal kisimultabban ébrednek, és nincs szükségük arra, hogy akár több percen keresztül azzal foglalkozzanak, hogyan tűntethetik el az éjszaka mély nyomait arcukról.

Persze van egy-két praktika azok számára is, akik egyszerűen nem képesek hanyatt fekve szundítani – ilyen például a selyempárna használata, mely kevésbé gyűri meg az arcot -, de ezek sajnos egy ideig-óráig tartó segítséget jelentenek.

Az éjszaka során kialakult redők sajnos sokkal intenzívebben jelennek meg az idősödés folyamán, így még inkább öregítik viselőiket. Sőt, sok esetben a fent említett szunyókálások sajnos már elég fiatal korban ráncos bőrhöz vezethetnek. Ez ellen azonban már nem lesz elegendő a különböző praktikák alkalmazása.

Ilyen esetekre azok a szépészeti beavatkozások nyújthatnak segítséget, melyek kifejezetten személyre szabottan oldják meg a problémákat. Az arc fiatalításában tökéletes eredmény érhető el a szálbehúzásos módszerrel, de szóba jöhet esetleg a botoxos kezelés is.

Az EstheticHungary Klinika mindazok számára ajánl különböző plasztikai eljárásokat, akik nem akarnak beletörődni abba, hogy eljárt az idő felettük, illetve azon fiataloknak is, akik úgy érzik, sokkal idősebb arc tekint rájuk a tükörből, mint kellene. A beavatkozások után nem csak egy üde, friss és ránctalan arcképet kapunk, hanem visszaszerezzük a még meglévő, vagy a már elveszettnek hitt fiatalságunkat is.

 

Keresse fel az EstheticHungary Klinikát, hogy többet megtudhasson a különböző fiatalító eljárásokról:

http://esthetichungary.hu/

Karikákkal ébredés

Szemeink környéke az egyik legérzékenyebb részünk, hiszen mindenféle apróság meglátszódik rajta. A kevés alvás, a sok stressz, az alkoholfogyasztás vagy éppen anyagcserénk gondja mind okozhatnak duzzanatot a szemek körül. És nincs is nehezebb annál, mint a sötét karikákat és a súlyos táskákat eltűntetni.

Sőt, sokszor nem is lehet ezeket a semmibe varázsolni, éppen ezért nagyon fontos, hogy odafigyeljünk életmódunkra annak érdekében, hogy a fent említett okok közül legalább egyet-egyet kiiktassunk. Ha valaki folyamatosan duzzadt szemekkel ébred, akkor át kell gondolnia, hogy mi tükröződhet a felszínen, és nem árt az sem, ha bevet néhány praktikát, hátha kicsit tudja orvosolni velük a problémát.

Amikor alvás közben sokszor bedagad a szemünk környéke, akkor előfordulhat az is, hogy ezt az éjszaka során összegyűlt folyadék okozza. Amennyiben ez eredményezheti gondunkat, akkor nincs más teendőnk, mint kissé magasabb vagy több párnán aludni. Természetesen olyan keretek között kell megemelni fejünk helyét, hogy az még ne legyen kényelmetlen, és ne zavarjon minket az alvásban.

Ez a trükk tehát elősegítheti, hogy ne dagadt szemekkel keljünk fel, azonban természetesen nem tud megoldani minden problémát. Az is előfordulhat ugyanis, hogy a szem táskásodása nem más, mint az öregedés sokatmondó jele. Bizony ez is személyenként eltérő időben és módon mutatkozik meg, de ahogy a cikk elején már említettem, az életvitel is nagyban hozzájárul ahhoz, hogy az idősödés akár túl korán elérjen minket.

Az alsó szemhéjplasztika képes megoldani mindazok problémáját, akiknek napszaktól függetlenül, mindig mély táskák duzzadnak szemeik alatt. Ez az eljárás ugyanis eltűnteti a szem körül kialakult bőrfelesleget, ezáltal megszűnteti a szarkalábakat és a duzzadt táskákat is. Szemeink így újra fiatalosak lesznek, és nem kell már félnünk attól, mint fogunk látni reggel a tükörben.

 

Tudjon meg többet a szemhéjplasztikáról és az EstheticHungary Klinikáról:

http://esthetichungary.hu/

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.