Szemeink környéke az egyik legérzékenyebb részünk, hiszen mindenféle apróság meglátszódik rajta. A kevés alvás, a sok stressz, az alkoholfogyasztás vagy éppen anyagcserénk gondja mind okozhatnak duzzanatot a szemek körül. És nincs is nehezebb annál, mint a sötét karikákat és a súlyos táskákat eltűntetni.

Sőt, sokszor nem is lehet ezeket a semmibe varázsolni, éppen ezért nagyon fontos, hogy odafigyeljünk életmódunkra annak érdekében, hogy a fent említett okok közül legalább egyet-egyet kiiktassunk. Ha valaki folyamatosan duzzadt szemekkel ébred, akkor át kell gondolnia, hogy mi tükröződhet a felszínen, és nem árt az sem, ha bevet néhány praktikát, hátha kicsit tudja orvosolni velük a problémát.

Amikor alvás közben sokszor bedagad a szemünk környéke, akkor előfordulhat az is, hogy ezt az éjszaka során összegyűlt folyadék okozza. Amennyiben ez eredményezheti gondunkat, akkor nincs más teendőnk, mint kissé magasabb vagy több párnán aludni. Természetesen olyan keretek között kell megemelni fejünk helyét, hogy az még ne legyen kényelmetlen, és ne zavarjon minket az alvásban.

Ez a trükk tehát elősegítheti, hogy ne dagadt szemekkel keljünk fel, azonban természetesen nem tud megoldani minden problémát. Az is előfordulhat ugyanis, hogy a szem táskásodása nem más, mint az öregedés sokatmondó jele. Bizony ez is személyenként eltérő időben és módon mutatkozik meg, de ahogy a cikk elején már említettem, az életvitel is nagyban hozzájárul ahhoz, hogy az idősödés akár túl korán elérjen minket.

Az alsó szemhéjplasztika képes megoldani mindazok problémáját, akiknek napszaktól függetlenül, mindig mély táskák duzzadnak szemeik alatt. Ez az eljárás ugyanis eltűnteti a szem körül kialakult bőrfelesleget, ezáltal megszűnteti a szarkalábakat és a duzzadt táskákat is. Szemeink így újra fiatalosak lesznek, és nem kell már félnünk attól, mint fogunk látni reggel a tükörben.

 

Tudjon meg többet a szemhéjplasztikáról és az EstheticHungary Klinikáról:

http://esthetichungary.hu/