Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Elő a bikinikkel!

Ugyan még csak pár napig érezhettük, hogy lassan melegszik az idő, hamarosan tényleg beköszönt az igazi bikini szezon. Normális, hogy a tél folyamán szinte mindenkire feljön pár plusz kiló, és általában csak ilyenkor kapunk észbe, hogy mi is az, ami nem tetszik testünkön, mint kellene változtatnunk.

A legtöbben aztán kemény diétába kezdenek, és még jobb, ha a sportot és a mozgást is beiktatjuk napjainkba ahhoz, hogy jól érezzük majd magunkat lengébb ruházatban is. De mi van akkor, ha nem a zsírpárnákkal, a narancsbőrrel vagy éppen a behúzhatatlan zipzárakkal van bajunk? Mit tegyünk, ha azért nem tudunk könnyedén hordani nyári ruhákat - főleg bikinit -, mert teljesen más részlettel nem vagyunk megelégedve, és saját magunk nem is tudunk tenni ez ellen?

Sokan szenvednek ugyanis a nyár közeledtével attól, hogy túl kicsi melleik vannak, vagy éppen a kebleik formájával van problémájuk, és ezért inkább kerülik a strandokat, és próbálják a lehető leginkább elrejteni testük ezen részét. Sajnos ez azonban nem csak az öltözködésben fog egyfajta gátat húzni, hanem bizony önbizalmunkban is kemény csorbák eshetnek.

Ahelyett, hogy eldugjuk magunkat a világ elől, és ezzel együtt zárkózottabbak is leszünk, inkább nézzünk szembe a problémákkal, és ha valóban lelki gondokat is eredményez az elégedetlenségünk, akkor forduljunk szakértő segítséghez.

Ugyan még mindig nagyon sokan előítélettel fordulnak a plasztikai sebészethez, nem is gondolnánk, hogy hányan kapták már vissza egészséges önbizalmukat annak köszönhetően, hogy végre jól érezték magukat testükben. A mellnagyobbítás ráadásul nem csak a méretet, hanem a keblek alakját is szebbé tudja varázsolni, így mindenki olyan melleket tudhat majd magáénak – természetesen a saját adottságokhoz mérten és megfelelően -, melyeket aztán semmi esetre sem fog elrejteni.

A csodás dekoltázson felül ragyogni fog kisugárzásunk, hiszen a női keblek az egyik legfontosabb szereplői magának a nőiességünknek, ezzel együtt központi szerepe van az öltözködésben is. A beavatkozás után pedig teljességgel kizárt, hogy rosszul éreznénk magunkat egyes ruhákban, vagy a bikininkben.

 

Ismerje meg jobban az EstheticHungary Klinikát és a mellplasztika nyújtotta lehetőségeket:

www.esthetichungary.hu

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Dekoltázskímélő alvás

Mindenkinek megvannak a saját szokásai, hogyan szeret, és persze, hogyan tud igazán kényelmesen, jól aludni. Sajnos azonban muszáj lenne tudatosan figyelnünk néha arra, milyen pózban fekszünk pihenés közben, hiszen rengeteget segíthetünk ezzel külsőnknek.

Azt már sokszor mondtuk, hogy az arcunk ráncosodásában is meg tudja húzni a kéziféket az, ha hanyatt fekve térünk nyugovóra, viszont most arról lesz szó, hogy dekoltázsunk szempontjából miért is fontos ugyanez.

Akár kicsi, akár nagyobb keblekkel rendelkezünk, a hason fekvés egy idő után egyáltalán nem kényelmes, viszont éppen ezért a hölgyek előszeretettel alszanak oldalukra fordulva. Ez viszont semmiképpen sem tesz jót a dekoltázsunknak, hiszen a mellek közti bőr folyamatosan gyűrődik, és idővel ezek a ráncok ott is maradnak, és sajnos látványosan mélyülni fognak.

Ha valaki mégis csak így szeret aludni, akkor jobban teszi, ha megpróbálkozik egy kényelmes melltartó viselésével éjszaka is, illetve lehet alkalmazni esetleg kispárnát is, melyet a két mell közé szorítunk, de ez magától értetődően csak ideig-óráig jelent megoldást.

A szép dekoltázs persze nem csak attól függ, hogy milyen a keblek közti rész, hanem maguktól a mellektől is. Az, aki nincs megelégedve akár alakjukkal, akár méretükkel, sajnos nem is lesz képes arra, hogy megmutassa dekoltázsát. Ez pedig nagyon rossz, hiszen megszabja a ruhatárunkat, és igazából az egyik legnőiesebb öltözködési lehetőségtől fosztja meg az embert. És, hogy ennek mi lehet az eredménye hosszú távon? Bezárkózottság, önértékelési zavarok és önbizalomhiány.

Aki nincs megelégedve ezen a téren magával, az jobban teszi, ha szakértő segítséghez fordul, és tesz ez ellen. Az EstheticHungary Klinikán olyan plasztikai lehetőségekkel várják a szépülni vágyókat, melyek között biztosan mindenki talál magának személyre szabott megoldást. A mellnagyobbítás nem csak növeli a keblek méretét, hanem azt is garantálja, hogy szép formájuk lesz.

A beavatkozás után már biztosak lehetünk megjelenésünkben és persze magunkban is, így könnyedén villanthatunk olyan dekoltázst, mely után nem csak a férfiak, hanem a hölgy társaink is megfordulnak majd.

 

Ismerje meg jobban az EstheticHungary Klinikát és a mellplasztika nyújtotta lehetőségeket:

www.esthetichungary.hu

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Nőies idomok

Akármennyire is azt hisszük, hogy a női mellek inkább az ellenkező nem szemeit vonzzák magukra, tisztában kell lennünk azzal, hogy a hölgyek körében - legyen szó akár sminkről, öltözködésről, vagy éppen a dekoltázsról -, bizony sokkal fürkészőbb tekinteteket tudhatunk magunkénak. A keblek méretük és formájuk alapján ugyanis női társaink elismerését is kivívhatják, és valljuk be, ez az igazi siker.

Most, hogy közeledik a jó idő, még többször találkozhatunk szép dekoltázsokkal, és saját magunk is egyre inkább merészkedhetünk kivágott holmik viselésével. Ahhoz azonban, hogy ezt valóban megtegyük, elengedhetetlen, hogy tisztában legyünk saját adottságainkkal, testünk részleteivel. A legfontosabb hozzávaló pedig a nőies megjelenéshez nem más, mint az önbizalom és a kisugárzás.

Ez azonban hiányozhat, ha valaki nem elégedett saját kinézetével. Márpedig rengetegen rejtegetik inkább magukat pont azért, mert számukra nem szép, vagy éppen nem elég nagy, nem elég formás a mellük. Természetesen vannak, akiknek jól állnak a pici keblek, és ennek megfelelően képesek is arra, hogy kisugárzásuk segítségével, tökéletes nőiességgel hordják dekoltázsukat, de valljuk be, szinte mindenki számára - és persze itt mindkét nemre gondolunk – a telt idomok jellemzik az igazi nőt.

 Az EstheticHungary Klinika olyan megoldásokat nyújt a mellplasztika fogalmán belül a hölgyeknek, melyek között mindenki megtalálhatja, hogy számára mi jelentené a legnagyobb segítséget. Ugyanis nem mindenképp a mellnagyobbításra kell gondolni, ha plasztikai műtétről beszélünk. Persze a leginkább keresett beavatkozások között említhetjük, de sok esetben formai korrekcióról, például mellfelvarrásról is lehet szó, ha a tökéletes megoldást keressük kebleink számára.

Az egyénre szabott mellplasztikai eljárásokat segíti, hogy mindig személyes, ingyenes konzultációk előzik meg azt, hogy döntsük, pontosan mit is szeretnénk. Így minden páciens elmondhatja saját igényeit és elképzeléseit, melyeket aztán a plasztikai sebész segítségével gyúrnak össze egy olyan kivitelezéssé, mely tökéletesen szép, esztétikus és főként természetes eredményt ad aztán.

 

EstheticHungary – Hivatásunk a szépség!
www.esthetichungary.hu

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Öltözködési trükkök

Szinte nem is létezik olyan nő, aki tökéletesen elégedett lenne saját kinézetével. Van, aki túl vékonynak, van, aki túl kövérnek érzi magát, néhányan a lábaikkal nincsenek megelégedve, van, akinek a fenékmérettel gyűlik meg baja, és még sorolhatnánk. Egy biztos. Nem szabad túl szigorúnak sem lennünk magunkkal, és egyetlen fontosságot kellene mindig szem előtt tartanunk, az arányosságot.

Az arányosság ugyanis tényleg mindenkiből ki tudja hozni a szépet, és bizony gyönyörködtet. Ezt legkönnyebben úgy érhetjük el, hogy öltözködésünkkel kisegítjük alkati adottságainkat. Ha túl hosszú a lábunk, hordjunk olyan nadrágot vagy szoknyát, mely eltakarja a térdünket, és segíthetünk a helyzeten hosszabb felsők viselésével is. Ha fordított a helyzet, akkor a rövidebb pólók a nyerők. Ugyanígy trükközhetünk a csíkos mintázat segítségével, és természetesen a színeket is a magunk oldalára állíthatjuk. Aki molettebb, annak a sötétebb ruhák jobban állnak, viszont nem mindenképp mutat jól egy nyúlánk alkaton a fekete.

Fontos szempont az is, hogy milyen szabású öltözéket viselünk, hiszen nem minden áll jól mindenkinek. Ne mutogassunk olyan részeket magunkból, ami még saját magunknak sem tetszik, hiszen az biztos, hogy a külvilágnak sem lesz tetszetős. Azokat kell kiemelni, kihangsúlyozni és megmutatni, melyekkel elégedettek vagyunk és így esztétikus lesz megjelenésünk. Ehhez kell némi önkritika és persze egy egészséges önbizalom is. Soha ne essünk túlzásokba, sem azzal, hogy eltakarjuk magunkat, mintha egy zsákba rejtenénk testünket, sem azzal, hogy még azt is megmutatjuk, amit nem kellene.

Az ügyes öltözködés midig feldobja megjelenésünket, de persze akadnak olyan testi adottságok, melyekkel nem tudunk mit kezdeni. Amennyiben ez ahhoz vezet, hogy elveszítjük önbizalmunkat, és rosszul érezzük magunkat a bőrünkben, akkor bizony lépni kell ez ellen. Aki boldogtalan amiatt, hogy nem elég karcsú, annak fel kell vennie a kesztyűt, és akár segítséggel, de életmódot kell váltania. Aki elégedetlen kis mellei miatt, annak ott van a mellnagyobbítás lehetősége. Persze ez csak egy a sok közül, az esztétikai beavatkozások tárháza szinte kimeríthetetlen, így mindenki meg tudja találni azt a megoldást, melynek segítségével szépnek és arányosnak érezheti magát.  

 

Ismerkedjen meg a különböző esztétikai beavatkozásokkal, és az EstehticHungary Klinikával:

http://esthetichungary.hu/

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.