Mindenkinek megvannak a saját szokásai, hogyan szeret, és persze, hogyan tud igazán kényelmesen, jól aludni. Sajnos azonban muszáj lenne tudatosan figyelnünk néha arra, milyen pózban fekszünk pihenés közben, hiszen rengeteget segíthetünk ezzel külsőnknek.

Azt már sokszor mondtuk, hogy az arcunk ráncosodásában is meg tudja húzni a kéziféket az, ha hanyatt fekve térünk nyugovóra, viszont most arról lesz szó, hogy dekoltázsunk szempontjából miért is fontos ugyanez.

Akár kicsi, akár nagyobb keblekkel rendelkezünk, a hason fekvés egy idő után egyáltalán nem kényelmes, viszont éppen ezért a hölgyek előszeretettel alszanak oldalukra fordulva. Ez viszont semmiképpen sem tesz jót a dekoltázsunknak, hiszen a mellek közti bőr folyamatosan gyűrődik, és idővel ezek a ráncok ott is maradnak, és sajnos látványosan mélyülni fognak.

Ha valaki mégis csak így szeret aludni, akkor jobban teszi, ha megpróbálkozik egy kényelmes melltartó viselésével éjszaka is, illetve lehet alkalmazni esetleg kispárnát is, melyet a két mell közé szorítunk, de ez magától értetődően csak ideig-óráig jelent megoldást.

A szép dekoltázs persze nem csak attól függ, hogy milyen a keblek közti rész, hanem maguktól a mellektől is. Az, aki nincs megelégedve akár alakjukkal, akár méretükkel, sajnos nem is lesz képes arra, hogy megmutassa dekoltázsát. Ez pedig nagyon rossz, hiszen megszabja a ruhatárunkat, és igazából az egyik legnőiesebb öltözködési lehetőségtől fosztja meg az embert. És, hogy ennek mi lehet az eredménye hosszú távon? Bezárkózottság, önértékelési zavarok és önbizalomhiány.

Aki nincs megelégedve ezen a téren magával, az jobban teszi, ha szakértő segítséghez fordul, és tesz ez ellen. Az EstheticHungary Klinikán olyan plasztikai lehetőségekkel várják a szépülni vágyókat, melyek között biztosan mindenki talál magának személyre szabott megoldást. A mellnagyobbítás nem csak növeli a keblek méretét, hanem azt is garantálja, hogy szép formájuk lesz.

A beavatkozás után már biztosak lehetünk megjelenésünkben és persze magunkban is, így könnyedén villanthatunk olyan dekoltázst, mely után nem csak a férfiak, hanem a hölgy társaink is megfordulnak majd.

 

Ismerje meg jobban az EstheticHungary Klinikát és a mellplasztika nyújtotta lehetőségeket:

www.esthetichungary.hu

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940