Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Jelentkezzen még a héten!

Az EstheticHungary Klinika által kínált mellnagyobbítási kedvezmény hamarosan lejár, így érdemes jelentkezni még a héten, hogy senki ne maradjon le a mindenki számára kedvező lehetőségről! A mellnagyobbítás ráadásul most nem csak pénztárca kímélőbb áron elérhető, hanem további nagyszerű opciók is megkönnyítik az anyagiakat.

Ha változtatásról van szó, akkor a legtöbb hölgy a keblei méretével és/vagy formájával nincs kibékülve a leginkább, éppen ezért tartja fontosnak az EstheticHungary csapata, hogy még azok számára is kedvező feltételeket kínáljon, akik eddig csak az anyagi oldala miatt nem tudtak belevágni a hőn áhított átalakulásba.

A mellnagyobbítás – sok sztereotípiával ellentétben – nem csak arról szól, hogy valaki nagyobb kebleket szeretne magának. A dekoltázs ugyanis az egyik legszebb és legfontosabb ékszere egy nőnek, sőt, maga a nőiesség. Ha pedig nem vagyunk megelégedve vele, akkor az bizony erősen rányomja a bélyegét kisugárzásunkra, rosszul érezzük magunkat a bőrünkben, a ruháinkban, és kialakulhat egy sérült önkép, mely lelki és ezzel együtt magánéleti, párkapcsolati problémákhoz is vezethet.

Most a kifizethető ár mellett további segítséget jelenthet még a részletfizetési lehetőség, vagy egy hosszabb lejáratú egészséghitel, aszerint, kinek melyik lenne a legmegfelelőbb megoldás. A kedvezménycsokor tetőzéseként pedig további 10% engedményt kap minden páciens, aki egy nyilvános blogot vezet majd arról, hogyan zajlott a beavatkozás, milyen érzések kavarogtak benne előtte, mi vezette el a döntésig, és persze, hogy milyen lett a végeredmény. Ez amiatt is nagyon fontos, mert nem csak segítséget nyújt mindazok számára, akik még a döntés vagy éppen a műtét előtt állnak, hanem választ kaphatunk nagyon sok kétségre és kérdésre közvetlen olyan emberek írásaiból, akik saját tapasztalataikat osztják meg velünk.

Itt az idő tehát, jelentkezzen még a héten, és részese lehet egy olyan kedvezményprogramnak, mely mindenki számára személyre szabott megoldásokat, kifizethető árakat és fantasztikus lehetőségeket rejt magában!

 

További részletekért látogasson el honlapunkra:

> A kedvezményprogram részletei

> Nézze meg eredményeinket! - Mellnagyobbítás előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

A nagy „melltartó-kérdés”

Természetes, hogy vannak olyan esetek, amikor egyszerűen muszáj felvennünk ezt a ruhadarabot, viszont sokan úgy gondolják, a szabad perceikben inkább megválnak tőle. Nem csak amiatt, mert úgy sokkal kényelmesebb, hanem azért is, mert felmerül a kérdés: jót teszünk-e azzal, ha rajtunk van egész nap?

Nagyon sokan ugyanis úgy gondolják, hogy azzal, ha hordják akár éjjel-nappal melltartójukat, azzal meg tudják előzni a mellek megereszkedését. Pedig ez talán a legutolsó dolog, ami valamennyire is képes befolyásolni jó értelemben kebleink állapotát, sőt, néha sajnos rosszat is okozunk velük.

Melleink megereszkedése inkább függ az idő múlásától, vagyis a természetes öregedési folyamatoktól és a génjeinktől, ezen felül korábban megindul, ha életmódunkkal teszük érte. Beszélhetünk a dohányzásról, a hízás és fogyás váltakozásának számáról, illetve természetesen az egyik legnagyobb befolyással az ugyanakkor legszebb időszakunk nyomja rá bélyegét testünkre, a terhesség.

A melltartóval tehát megelőzni ezeket nem tudjuk, sőt, inkább gondokat okozunk, ha esetleg nem jó méretet választunk magunknak. Ugyanis a nem megfelelő fazonú, vagy méretű melltartók elszoríthatják vérkeringésünket, és fájdalmakat is okoznak. A másik szemlélet szerint akkor lesznek feszesebbek kebleink, ha egyáltalán nem viselünk melltartót, de ez az állítás sem helyes, hiszen van, amikor már elengedhetetlen a mellek alátámasztása.

Egy biztos, akkor tesszük a legjobbat, ha úgy hordjuk ezeket a ruhadarabokat, ahogyan nekünk a legjobb. Ahogy nekünk kényelmes, és ahogyan jól érezzük magunkat bennük, valamint persze az sem elengedhetetlen, hogy szépnek. Hiszen a nőiességünk egyik legfontosabb eleméről beszélünk.

Éppen ezért, ha valakinek gondja van melleivel, akár, mert túl kicsikkel áldotta meg a természet, vagy mert az idő már rátette kezeit, és megereszkedtek a keblek, akkor nagyon fontos, hogy ne törődjünk bele elégedetlenségünkbe.

Az EstheticHungary Klinika mindenki számára saját, személyre szabott megoldással várja mindazokat, akiknek valamilyen problémájuk van dekoltázsukkal kapcsolatban. Mind a mellnagyobbítás, mind a mellfelvarrás olyan eredményt adhat, mely visszahozza önbizalmunkat is és büszkén húzzuk majd ki magunkat. Ráadásul most július 31.-ig egy olyan kedvezménycsokor várja mindazokat, akik mellnagyobbítást szeretnének, mely egyszerűbbé teszi a döntést.

 

További részletekért keresse fel honlapunkat:

> A kedvezményprogram részletei

> Nézze meg eredményeinket! - Mellnagyobbítás előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Feszesítés otthon?

Mivel nyáron sokkal inkább szem előtt van dekoltázsunk is, így nem árt, ha még többet gondoskodunk állapotáról. Ugyanis nem csak az arcbőrünk ápolása fontos, hanem egész testünké, és nem mindegy, mennyit törődünk kebleinkkel, főleg a nyári strandszezonban, amikor fürdőruháink és lenge öltözetünk is többet mutat meg belőlük, mint általában.

A mellek közti rész ráadásul akár az alvás következtében, akár egy rosszul választott melltartó miatt is igen hamar ráncosodik, ami nem éppen szép látvány. Ezen felül a melleink bőréről is érdemes kicsit gondoskodnunk, hogy feszes maradjon, így talán kicsit kitolhatjuk az idő múlásának jeleit is.

Ami elengedhetetlen, hogy minden nap figyeljünk a megfelelő mennyiségű folyadékbevitelre, hiszen ez az egyik alapköve annak, ha gondoskodni szeretnénk bőrünk állapotáról. Tovább segíthetjük viszont kebleink bőrének feszesítését például egy könnyű pakolással.

Reszeljünk le egy almát, keverjünk hozzá egy kis tejszínt, majd vigyük fel a masszánkat egész dekoltázsunkra és melleinkre egyaránt. 15-20 perc elteltével mossuk le, és élvezzük bőrünk puhaságát, simaságát. Szintén fantasztikus eredményt érhetünk el, ha egy kis túrót keverünk össze mézzel, és ezt masszírozzuk dekoltázsunkba. A túró nyugtató hatású, nyári leégés esetén tökéletes a bőrre, a méz pedig hidratál és feszesít. A felvitt pakolásra tegyünk nejlont, hogy ne száradjon be, majd 20 perc után le is moshatjuk magunkról. Az eredmény ebben az esetben is gyönyörű bőr lesz.

Ahelyett tehát, hogy rejtegetjük dekoltázsunkat állapota miatt, inkább kicsit foglalkozzunk vele, és higgyük el, nem csak a bőrünknek tesznek jót az ilyen otthoni praktikák, hanem lelkünk is felfrissül a szebb eredménytől. Persze vannak, akik nem csupán ilyen indokból nem szeretnek fürdőruhát hordani. Sajnos nagyon sokan elégedetlenek melleikkel, mégsem tesznek semmit azért, hogy szépnek érezhesség magukat.

A legtöbb esetben amiatt félnek a palsztikai beavatkozásoktól, mert tartanak a mű eredménytől, illetve az áraktól. Az EstheticHungary Klinika amellett, hogy olyan implantátumokkal dolgozik, melyek mind méretben, mind pedig formában tökéletesen illeszkednek a páciensek saját adottságaihoz, az anyagi részében is nagy segítséget nyújt most mindenkinek. A természetesen szép eredmény mellett tehát, aki július 31.-ig jelentkezik mellnagyobbításra, az kihagyhatatlan kedvezményprogramban is részesül.

 

Látogasson el honlapunkra a kedvezmény részleteiért:

> A kedvezményprogram részletei

> Nézze meg eredményeinket! - Mellnagyobbítás előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Milyen a tökéletes melltartó?

Mint tudjuk, a női ruhatár darabjai általában két részre oszthatóak: az egyik felük kényelmes, a másik pedig szép, szexi, alkalmi. De vajon rátalálhatunk-e néha olyan igazán értékes darabokra, melyekről mindegyik elmondható? A melltartók tekintetében talán a leginkább fontos, hogy ezek a tulajdonságok fellelhetőek legyenek egyszerre.

Hiszen kebleink saját nőiességünk legfontosabb részei, és a melltartó kiválasztásakor bizony nem csak arra figyelünk oda, hogy mi lesz a feladata annak a ruhadarabnak, hanem arra is, hogy még inkább vonzóvá tegye majd dekoltázsunkat.

Amire minden melltartó vételkor figyelni kell, az a pontos méret kiválasztása, hiszen, ha túl kicsi, akkor az nem csak kényelmetlen, hanem fájdalmat is képes okozni, emellett pedig minden percben figyelnünk kell rá, hogy nem mutat-e meg többet, mint amennyit mi szeretnénk. Fontos emellett még a melltartó anyaga. Lehet a külseje tiszta csipke, akkor is belül valami finom anyagnak kell lennie ahhoz, hogy ne irritálja az amúgy is érzékeny testrészünket. A melltartónk szárát úgy állítsuk be, hogy tartsa, amit kell, de ne nyomja nyakunkba melleinket, és ne húzza hátunkat is ezzel.

A legjobbat akkor tesszük, ha egész napos viselésre inkább a kényelmet helyezzük előtérbe, a szexibb darabokat pedig hagyjuk meg akkorra, amikor csak kevés időt kell elviselnünk benne. Persze ez nem zárja ki azt, hogy a mindennapi melltartó nem lehet szép, sőt! Ma már olyan kialakításúak ezek a ruhadarabok, hogy a legegyszerűbbet is fel szokták dobni akár egy másik színnel, egy kis külső csipkével.

Az EstheticHungary Klinika július 31.-ig tartó kedvezményprogramja most azt is lehetővé teszi, hogy ne csak a melltartó, hanem a keblek is tökéletesek legyenek mindazok számára, akik nincsenek megelégedve saját adottságaikkal. Aki nem érzi szépnek magát azért, mert mellei túl kicsik, sok esetben nem is foglalkozik azzal sem, milyen melltartót hordjon, vagy éppen olyan trükkökkel próbálja nagyobbá varázsolni kebleit, melyek aztán inkább rosszul sülnek el.

Ne habozzon, jelentkezzen most, és az anyagiak sem állhatnak a változás útjába, hiszen a felülmúlhatatlan ár mellett még további lehetőségek is könnyítik a mellnagyobbítás költségeinek rendezését!

 

További részletekért keresse fel honlapunkat:

> A kedvezményprogram részletei

> Nézze meg eredményeinket! - Mellnagyobbítás előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Mellnagyobbítási kedvezmény

Mint tudjuk, a nők szinte soha, semmilyen körülmények között nem képesek kimondani azt még maguknak sem, hogy teljes mértékben meg vannak elégedve testükkel. Ez persze sok esetben nem érthető, de valljuk be, saját magával szemben mindenki kicsit kritikusabb. A hölgyek pedig leginkább fenekük, de főként kebleik méretével nincsenek kibékülve.

Ezek közül a hátsónkon még tudunk segíteni, hiszen edzés segítségével formálható és kisebbé tehető, de a mellekkel már nem ugyanez a helyzet. Lehetséges, hogy a formájával még tudunk is kezdeni valamit, na de a méretével már egyáltalán nem. Akiket pedig kis keblekkel áldott meg a sors, azok vagy beletörődnek, vagy olyan mértékben csorbul az önképük és az önbizalmuk, ami sajnos igen komoly lelki gondokhoz, valamint magánéleti problémákhoz vezethet.

A mellnagyobbítás tökéletes megoldást jelent ilyen helyzetekben, hiszen az, hogyan is érezzük magunkat a bőrünkben, szinte mindennél fontosabb. Ugyan sokan néznek előítéletekkel még mindig a mellplasztikára, fontos, hogy megértsük: ha a változtatás normális és esztétikus kereteken belül történik, a saját adottságoknak megfelelően, akkor nem kell tartanunk attól, hogy az eredmény túl mű vagy éppen vonzó helyett taszító lenne.

Az EstheticHungary Klinika most egy kedvezményprogrammal várja egészen július 31.-ig mindazokat, akik nincsenek megelégedve dekoltázsuk méretével. Amellett, hogy mind az implantátum méretétől, mind pedig a formájától függetlenül, mindenki 750.000.- Ft-ért juthat hozzá a mellnagyobbítási eljáráshoz, további lehetőségek is segítséget nyújthatnak az anyagiak rendezésében.

A fantasztikus ár mellett ugyanis kamatmentes részletfizetési lehetőséget is kínál a Klinika, illetve, aki hosszabb lejárattal szeretné rendezni szépülését, megteheti egy kedvező egészséghitel segítségével. Ezen felül még további 10% kedvezményben részesül minden kedves páciens, aki egy nyilvános blogon keresztül ossza meg az átélteket.

Érdemes tehát most jelentkezni! A beavatkozás után garantált, hogy nem csak elégedettek leszünk az eredménnyel, hanem belsőleg is képesek leszünk megbékélni kinézetünkkel, ami nem csak magunknak, hanem akár párkapcsolati téren is pozitív változásokat eredményezhet.  

 


> Nézze meg eredményeinket! - Mellnagyobbítás előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.