Ugyan még csak pár napig érezhettük, hogy lassan melegszik az idő, hamarosan tényleg beköszönt az igazi bikini szezon. Normális, hogy a tél folyamán szinte mindenkire feljön pár plusz kiló, és általában csak ilyenkor kapunk észbe, hogy mi is az, ami nem tetszik testünkön, mint kellene változtatnunk.

A legtöbben aztán kemény diétába kezdenek, és még jobb, ha a sportot és a mozgást is beiktatjuk napjainkba ahhoz, hogy jól érezzük majd magunkat lengébb ruházatban is. De mi van akkor, ha nem a zsírpárnákkal, a narancsbőrrel vagy éppen a behúzhatatlan zipzárakkal van bajunk? Mit tegyünk, ha azért nem tudunk könnyedén hordani nyári ruhákat - főleg bikinit -, mert teljesen más részlettel nem vagyunk megelégedve, és saját magunk nem is tudunk tenni ez ellen?

Sokan szenvednek ugyanis a nyár közeledtével attól, hogy túl kicsi melleik vannak, vagy éppen a kebleik formájával van problémájuk, és ezért inkább kerülik a strandokat, és próbálják a lehető leginkább elrejteni testük ezen részét. Sajnos ez azonban nem csak az öltözködésben fog egyfajta gátat húzni, hanem bizony önbizalmunkban is kemény csorbák eshetnek.

Ahelyett, hogy eldugjuk magunkat a világ elől, és ezzel együtt zárkózottabbak is leszünk, inkább nézzünk szembe a problémákkal, és ha valóban lelki gondokat is eredményez az elégedetlenségünk, akkor forduljunk szakértő segítséghez.

Ugyan még mindig nagyon sokan előítélettel fordulnak a plasztikai sebészethez, nem is gondolnánk, hogy hányan kapták már vissza egészséges önbizalmukat annak köszönhetően, hogy végre jól érezték magukat testükben. A mellnagyobbítás ráadásul nem csak a méretet, hanem a keblek alakját is szebbé tudja varázsolni, így mindenki olyan melleket tudhat majd magáénak – természetesen a saját adottságokhoz mérten és megfelelően -, melyeket aztán semmi esetre sem fog elrejteni.

A csodás dekoltázson felül ragyogni fog kisugárzásunk, hiszen a női keblek az egyik legfontosabb szereplői magának a nőiességünknek, ezzel együtt központi szerepe van az öltözködésben is. A beavatkozás után pedig teljességgel kizárt, hogy rosszul éreznénk magunkat egyes ruhákban, vagy a bikininkben.

 

Ismerje meg jobban az EstheticHungary Klinikát és a mellplasztika nyújtotta lehetőségeket:

www.esthetichungary.hu

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940