Az EstheticHungary Klinika által kínált mellnagyobbítási kedvezmény hamarosan lejár, így érdemes jelentkezni még a héten, hogy senki ne maradjon le a mindenki számára kedvező lehetőségről! A mellnagyobbítás ráadásul most nem csak pénztárca kímélőbb áron elérhető, hanem további nagyszerű opciók is megkönnyítik az anyagiakat.

Ha változtatásról van szó, akkor a legtöbb hölgy a keblei méretével és/vagy formájával nincs kibékülve a leginkább, éppen ezért tartja fontosnak az EstheticHungary csapata, hogy még azok számára is kedvező feltételeket kínáljon, akik eddig csak az anyagi oldala miatt nem tudtak belevágni a hőn áhított átalakulásba.

A mellnagyobbítás – sok sztereotípiával ellentétben – nem csak arról szól, hogy valaki nagyobb kebleket szeretne magának. A dekoltázs ugyanis az egyik legszebb és legfontosabb ékszere egy nőnek, sőt, maga a nőiesség. Ha pedig nem vagyunk megelégedve vele, akkor az bizony erősen rányomja a bélyegét kisugárzásunkra, rosszul érezzük magunkat a bőrünkben, a ruháinkban, és kialakulhat egy sérült önkép, mely lelki és ezzel együtt magánéleti, párkapcsolati problémákhoz is vezethet.

Most a kifizethető ár mellett további segítséget jelenthet még a részletfizetési lehetőség, vagy egy hosszabb lejáratú egészséghitel, aszerint, kinek melyik lenne a legmegfelelőbb megoldás. A kedvezménycsokor tetőzéseként pedig további 10% engedményt kap minden páciens, aki egy nyilvános blogot vezet majd arról, hogyan zajlott a beavatkozás, milyen érzések kavarogtak benne előtte, mi vezette el a döntésig, és persze, hogy milyen lett a végeredmény. Ez amiatt is nagyon fontos, mert nem csak segítséget nyújt mindazok számára, akik még a döntés vagy éppen a műtét előtt állnak, hanem választ kaphatunk nagyon sok kétségre és kérdésre közvetlen olyan emberek írásaiból, akik saját tapasztalataikat osztják meg velünk.

Itt az idő tehát, jelentkezzen még a héten, és részese lehet egy olyan kedvezményprogramnak, mely mindenki számára személyre szabott megoldásokat, kifizethető árakat és fantasztikus lehetőségeket rejt magában!

 

További részletekért látogasson el honlapunkra:

> A kedvezményprogram részletei

> Nézze meg eredményeinket! - Mellnagyobbítás előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940