Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Elő a bikinikkel!

Ugyan még csak pár napig érezhettük, hogy lassan melegszik az idő, hamarosan tényleg beköszönt az igazi bikini szezon. Normális, hogy a tél folyamán szinte mindenkire feljön pár plusz kiló, és általában csak ilyenkor kapunk észbe, hogy mi is az, ami nem tetszik testünkön, mint kellene változtatnunk.

A legtöbben aztán kemény diétába kezdenek, és még jobb, ha a sportot és a mozgást is beiktatjuk napjainkba ahhoz, hogy jól érezzük majd magunkat lengébb ruházatban is. De mi van akkor, ha nem a zsírpárnákkal, a narancsbőrrel vagy éppen a behúzhatatlan zipzárakkal van bajunk? Mit tegyünk, ha azért nem tudunk könnyedén hordani nyári ruhákat - főleg bikinit -, mert teljesen más részlettel nem vagyunk megelégedve, és saját magunk nem is tudunk tenni ez ellen?

Sokan szenvednek ugyanis a nyár közeledtével attól, hogy túl kicsi melleik vannak, vagy éppen a kebleik formájával van problémájuk, és ezért inkább kerülik a strandokat, és próbálják a lehető leginkább elrejteni testük ezen részét. Sajnos ez azonban nem csak az öltözködésben fog egyfajta gátat húzni, hanem bizony önbizalmunkban is kemény csorbák eshetnek.

Ahelyett, hogy eldugjuk magunkat a világ elől, és ezzel együtt zárkózottabbak is leszünk, inkább nézzünk szembe a problémákkal, és ha valóban lelki gondokat is eredményez az elégedetlenségünk, akkor forduljunk szakértő segítséghez.

Ugyan még mindig nagyon sokan előítélettel fordulnak a plasztikai sebészethez, nem is gondolnánk, hogy hányan kapták már vissza egészséges önbizalmukat annak köszönhetően, hogy végre jól érezték magukat testükben. A mellnagyobbítás ráadásul nem csak a méretet, hanem a keblek alakját is szebbé tudja varázsolni, így mindenki olyan melleket tudhat majd magáénak – természetesen a saját adottságokhoz mérten és megfelelően -, melyeket aztán semmi esetre sem fog elrejteni.

A csodás dekoltázson felül ragyogni fog kisugárzásunk, hiszen a női keblek az egyik legfontosabb szereplői magának a nőiességünknek, ezzel együtt központi szerepe van az öltözködésben is. A beavatkozás után pedig teljességgel kizárt, hogy rosszul éreznénk magunkat egyes ruhákban, vagy a bikininkben.

 

Ismerje meg jobban az EstheticHungary Klinikát és a mellplasztika nyújtotta lehetőségeket:

www.esthetichungary.hu

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

A gyönyörű dekoltázs nem álom többé!

A női dekoltázs szépsége bizony nem csak a férfiak számára fontos. Persze a leginkább ők élvezik a gyönyörű keblek ízléses látványát, de valljuk be, hogy a nők is – és nem csak saját maguknál – figyelnek erre a részletre. A legrosszabb viszont az, amikor nem vagyunk megelégedve saját dekoltázsunkkal, és emiatt inkább rejtegetjük a világ elől.

A hétköznapokban ez persze nem feltétlenül jelent gondot, azonban a párkapcsolatot és magánéletet tekintve annál inkább. A női mellek a férfiak számára csábítást, vonzalmat és szenvedélyt jelentenek, a nők számára pedig a nőiesség egyik legmeghatározóbb elemei. Amennyiben alakjukkal, formájukkal vagy épp méretükkel nem vagyunk kibékülve, az sokszor rányomja a bélyegét mindkét fél érzelmeire.

Az elégedetlen hölgyekben sajnos többnyire zárkózottságot és visszahúzódást eredményezhet, a férfiakban pedig emiatt erős hiányérzet alakulhat ki. Sajnos az olyan megoldások, mint például a push-up melltartók használata pedig még inkább csalódást okozhatnak. Amennyiben nem érezzük megfelelőnek és szépnek melleinket, az kihathat egész megjelenésünkre, öltözködésünkre és persze kisugárzásunkra és viselkedésünkre is. Éppen ezért ezt nem szabad annyiban hagyni, és tenni kell érte, hogy jól érezhessük magunkat a bőrünkben.

A mellnagyobbítás tökéletes megoldást jelent a fent leírt problémákra, hiszen segítségével mind méretben, mind pedig formában varázsoltathatunk magunknak olyan kebleket, melyek arányosan, ízlésesen és persze gyönyörűen fognak majd mutatni, növelve ezzel önbizalmunkat és nőiességünket.

Az EstheticHungary Klinika ráadásul ezt a lehetőséget október végéig olyan kedvezményprogramban kínálja, mely mindenki számára kedvezővé és elérhetővé teszi a beavatkozást. Nem csak az eljárás ára fantasztikus most, hanem további könnyebbséget adhat a kamatmentes részletfizetés, vagy akár hosszú lejáratú egészséghitel segítségét is igénybe vehetjük.

Ne habozzon tehát, hozza meg a döntést most, hogy szeretne-e csodás, gyönyörű dekoltázst, melynek segítségével igazán vonzónak és főként lélegzetelállítóan nőiesnek érezheti majd magát!

 

EstheticHungary – Hivatásunk a szépség!
www.esthetichungary.hu

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.