Szinte nem is létezik olyan nő, aki tökéletesen elégedett lenne saját kinézetével. Van, aki túl vékonynak, van, aki túl kövérnek érzi magát, néhányan a lábaikkal nincsenek megelégedve, van, akinek a fenékmérettel gyűlik meg baja, és még sorolhatnánk. Egy biztos. Nem szabad túl szigorúnak sem lennünk magunkkal, és egyetlen fontosságot kellene mindig szem előtt tartanunk, az arányosságot.

Az arányosság ugyanis tényleg mindenkiből ki tudja hozni a szépet, és bizony gyönyörködtet. Ezt legkönnyebben úgy érhetjük el, hogy öltözködésünkkel kisegítjük alkati adottságainkat. Ha túl hosszú a lábunk, hordjunk olyan nadrágot vagy szoknyát, mely eltakarja a térdünket, és segíthetünk a helyzeten hosszabb felsők viselésével is. Ha fordított a helyzet, akkor a rövidebb pólók a nyerők. Ugyanígy trükközhetünk a csíkos mintázat segítségével, és természetesen a színeket is a magunk oldalára állíthatjuk. Aki molettebb, annak a sötétebb ruhák jobban állnak, viszont nem mindenképp mutat jól egy nyúlánk alkaton a fekete.

Fontos szempont az is, hogy milyen szabású öltözéket viselünk, hiszen nem minden áll jól mindenkinek. Ne mutogassunk olyan részeket magunkból, ami még saját magunknak sem tetszik, hiszen az biztos, hogy a külvilágnak sem lesz tetszetős. Azokat kell kiemelni, kihangsúlyozni és megmutatni, melyekkel elégedettek vagyunk és így esztétikus lesz megjelenésünk. Ehhez kell némi önkritika és persze egy egészséges önbizalom is. Soha ne essünk túlzásokba, sem azzal, hogy eltakarjuk magunkat, mintha egy zsákba rejtenénk testünket, sem azzal, hogy még azt is megmutatjuk, amit nem kellene.

Az ügyes öltözködés midig feldobja megjelenésünket, de persze akadnak olyan testi adottságok, melyekkel nem tudunk mit kezdeni. Amennyiben ez ahhoz vezet, hogy elveszítjük önbizalmunkat, és rosszul érezzük magunkat a bőrünkben, akkor bizony lépni kell ez ellen. Aki boldogtalan amiatt, hogy nem elég karcsú, annak fel kell vennie a kesztyűt, és akár segítséggel, de életmódot kell váltania. Aki elégedetlen kis mellei miatt, annak ott van a mellnagyobbítás lehetősége. Persze ez csak egy a sok közül, az esztétikai beavatkozások tárháza szinte kimeríthetetlen, így mindenki meg tudja találni azt a megoldást, melynek segítségével szépnek és arányosnak érezheti magát.  

 

Ismerkedjen meg a különböző esztétikai beavatkozásokkal, és az EstehticHungary Klinikával:

http://esthetichungary.hu/