Mint minden természetes folyamatot, a ráncosodást is lehet késleltetni, vagy éppen gyorsítani olyan életmódbéli szokásokkal, mint például a vitamin gazdag étrend vagy éppen a túl sok stressz, kevés alvás. Persze nem minden tényező függ tőlünk, ilyen például a genetika is. Ilyenkor bármennyire is küzdünk ellene, sajnos a mély redők előbb jelentkezhetnek, mint mi azt szeretnénk.

Ugyan rengeteg külső és belső tényező szabja meg azt, hogy mennyire adja be derekát szervezetünk és főként kinézetünk az idősödésnek, arról azonban nem tehetünk, hogy mit hordozunk génjeinkben. És bizony, sajnos a korai ráncosodás is örökölhető – voltaképpen anyai génekből -, méghozzá a bőrtípusunkkal egyetemben.

Az tehát, ha annak ellenére is makacs ráncok jelennek meg idejekorán rajtunk, hogy mindent elkövetünk ellenük - a legtöbb erre irányuló, életmódbéli szabály betartásával -, valószínűleg a génjeinknek köszönhető. Sokan el tudják fogadni, hogy a ráncosodás egyre inkább teret nyer arcukon, azonban valljuk be, mindenkinek az lenne az álma, hogy minél később legyen észrevehető rajta a korosodás folyamata.

Éppen ezért fejlesztették már olyan fokokra az esztétika kínálta lehetőségeket, mint amilyet a szálbehúzásos arcfiatalítás is képvisel. Ez a kiforrott technológia úgy adja vissza bőrünk fiatalságát, hogy saját bőrregenerációs folyamatokat indít be. Ugyanis, ahogy a bőr alá húzott finom szálak folyamatosan szívódnak fel, úgy aktivizálódnak ezáltal a bőr saját elemei, rugalmasságot és feszességet eredményezve.

A fiatal arc így hosszútávon lesz biztosított, és nem kell azon dühöngenünk, miért is mélyebbek egyre inkább az arcunkat tarkító redők vonalai. Ráadásul egyáltalán nem fognak ettől megváltozni arcvonásaink sem, egyszerűen csak kisimultnak fogunk tűnni, és jó pár évet letagadhatunk majd, vagy éppen így fogunk kinézni végre pont olyan idősnek, mint ahány évesek vagyunk.

A tökéletes és természetes eredményt adó eljárás megtalálható az EstheticHungary Klinika különböző plasztikai beavatkozásainak széles palettáján. A különleges arcfiatalítást Klinikánkon ingyenes konzultáció előzi meg minden esetben, hogy a szálak fajtája, valamint a behúzási technika és a kezelt terület pontos meghatározásra kerülhessenek a páciens adottságainak megfelelően. Az eredmény így biztosan el fogja nyerni nem csak a saját, hanem környezete tetszését is!

Bővebben az arcfiatalításról és az EstheticHungary Klinikáról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu