Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szépítő vízkúra

A megfelelő mennyiségű folyadék fogyasztása mindig elengedhetetlen ahhoz, hogy szervezetünk minden része úgy működjön, ahogy kell. Sok esetben, ha nem figyelünk oda, sajnos komoly gondokat is okozhat, ha keveset iszunk. Nyáron pedig még fokozottabban kell pótolni a szervezet által leadott vízmennyiséget.

A meleg hónapokban tehát nagyon oda kell figyelnünk, hogy ne csak akkor igyunk, amikor már rettentően szomjasak vagyunk, akkor sajnos már későn vesszük észre, hogy figyelmeztet szervezetünk. Ugyanis a kevés vízfogyasztás nagyon sok kárt tud okozni, ami bizony a külsőnkön is meglátszódhat idővel.

Ugyanígy az is látványos folyamat, ha tudatosan végigcsinálunk egy olyan vízkúrát, melyet aztán meg is szokhatunk annyira, hogy további életünk során már nem kell attól tartanunk, hogy megfeledkezünk a vízfogyasztásról. A jóhoz ugyanis hozzá lehet szokni, és ami jó a szervezetünknek, az nekünk is az lesz.

Napi minimum 3 liternyi víz elfogyasztása csodás dolgokat képes művelni. Arcbőrünk talán az egyik legfeltűnőbb mutatója a pozitív hatásnak, amit már pár nap elteltével látni fogunk. A megemelt vízfogyasztás hidratálja belülről bőrünket, így az öregedést is le tudjuk ezzel lassítani, sőt, a nem túl mély ráncok akár még el is tűnhetnek. Nem lesz annyira nyúzott az arcunk, a karikák is köddé válnak majd szemeink környékéről. Tehát mindenképpen jól járunk.

Természetesen a mélyebb ráncokkal már nem tudunk mit kezdeni, és azokat nem fogjuk tudni eltűntetni a víz segítségével, de létezik egy megoldás, mely szintén természetes folyamatok beindításával ad fantasztikus eredményt. Ez nem más, mint a szálbehúzásos arcfiatalítás.

Az eljárás során, az arcbőr alá behúzott szálak folyamatosan szívódnak fel, melynek hatására megindulnak bőrünk saját regenerálódási folyamatai. Ezzel pedig fokozatosan lesz egyre egészségesebb, szebb és ráncoktól mentes arcunk. Akár éveket is fiatalodhatunk a beavatkozást követően, és hosszan tartó hatásának köszönhetően egy tartós megoldásról van szó.

Ezek után már csak az a dolgunk, hogy gyönyörködjük üde, fiatal arcbőrünkben, és persze ne felejtsünk el inni sok vizet ezt követően sem, hiszen az egész szervezetünket fiatalon tarthatja.

 

Bővebben az EstheticHungary Klinikán végzett szálbehúzásos arcfiatalításról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Görögdinnyés csoda

A hölgyeknek valahogy a génjükbe van kódolva, hogy imádják a különböző kozmetikumokat, kencéket, melyek segítségével nem csak finom illat lengi őket körül, hanem próbálják minden részüket szebbé, puhábbá, fiatalabbá varázsolni. Most egy olyan arcpakolást ismerhetünk meg, melyet mindenki elkészíthet otthon is.

A görögdinnye mindenféle szempontból a nyár igazi slágere. Nagy víztartalma miatt rengetegen szeretik folyadékpótlóként is fogyasztani, emellett frissítő és persze finom is, a jól behűtött dinnye. A lédús gyümölcs ráadásul tele van jótékony ásványi anyagokkal, hiszen gazdag kálciumban, vasban, nátriumban és foszforban is. De nem csak akkor teszünk jót magunkkal, ha megesszük.

Pépesítsünk össze egy szeletnyi, kimagozott dinnye húsát egy villa segítségével, majd keverjük össze 2 evőkanál mézzel alaposan. Ezt a masszát vigyük fel arcunkra, és várjuk meg, amíg az megszárad már rajtunk. Ezután lanygos vízzel öblítsük le kencénket, és gyönyörködjünk a pozitív változásban.

Ettől a pakolástól ugyanis szinte egyből láthatóan élettel telik meg arcbőrünk. A sok ásványi anyag mellett ugyanis a nagy víztartalom igazán jól hidratál, és felfrissíti fakó, megfáradt bőrünket. Ezt a maszkot akkor is célszerű alkalmazni, amikor kicsit megfog minket a nap, ugyanis nyugtató hatásának köszönhetően bőrünk jobban fogja érezni majd magát.

Ha nem ápoljuk megfelelően arcbőrünket, sajnos nagyon hamar rányomja majd bélyegét az idő múlása és az életmódunk is. A ráncok hamar megjelennek, majd egyre inkább mélyülnek, teret nyerve így egész arcunkon.

Azt pedig nyugodtan kijelenthetjük, hogy az öregedés jeleivel senki nincs kibékülve. Esztétikus és szép megoldást nyújt minden esetben a szálbehúzásos arcfiatalítás, mely olyan folyamatokat indít be a bőrünkben, melyek természetes fiatalodást okoznak. Ráadásul a hatás fokozatosan alakul ki, és sokáig megmarad, így nem kell attól tartanunk, hogy csak ideig-óráig kaptunk megoldást ráncainkra.

A pakolások persze ezek után is csak jót tehetnek bőrünkkel, és minket is felfrissítenek, nem csak külsőleg, hanem lelkileg egyaránt. A görögdinnye pedig mára azért is tökéletes választás, mert – a nevével ellentétben – magyar színekkel rendelkezik, ez tehát már adott az esti szurkoláshoz!

 

Bővebben az EstheticHungary Klinikán végzett szálbehúzásos arcfiatalításról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Vigyázzunk arcbőrünkre!

Végre itt a jó idő, és már egyre többet lehetünk kint a szabad levegőn. A nők többsége köztudott, hogy mennyire szeret napozni, ez valahogy együtt jár a gyengébbik nem sajátos tulajdonságaival. De aki nem annyira szívesen fekszik ki a forró napsugarak alá, sok esetben teszi mégis, hiszen a lebarnult bőr nagyon szép és persze egészséges is.

Viszont csak egy határon belül az. Hiszen, ha túl sokat tartózkodunk napon, vagy pont abban az időszakban szeretnénk egy kis színt szerezni magunknak, amelytől mindenki óvva int minket, akkor bizony inkább káros hatásokkal kell számolnunk.

Ugyanúgy, ahogy a szoláriummal, a sima napozással is nagyon óvatosan és mértékkel kell bánni. A leégett bőr ugyanis nem csak ronda, hanem fájdalmas is tud lenni, ezen felül pedig nyomokat hagyhat a túlzott napozás.

Mivel bőrünk ilyenkor nagyon kiszárad, és leégés esetén sérül is, ezért sajnos maradandó hatásokkal számolhatunk. Arcunk ráncosodása felgyorsulhat, és olyan mélyebb redők is keletkezhetnek, melyeket már akkor hiába kenegetünk bármilyen hidratáló kozmetikummal.

Nagyon fontos, hogy csak abban az időszakban menjünk tehát napra, amikor a napsugarak nem a legerősebben égetnek, ezen felül elhagyhatatlan a napkrém használata is, végül ne felejtsük el a napozás után letisztított bőrünk ápolását sem, legyen az akár egy testápoló, vagy valamilyen otthoni pakolás. Ezen felül pedig igyunk rengeteg vizet, hiszen a kiszáradt bőrt belülről is segíteni kell, hogy visszanyerje és megtartsa egészséges állapotát.

Természetesen a ráncosodás millió más okból kifolyólag is megindulhat korábban. Többek között beszélhetünk a helytelen életmódról, rossz táplálkozásról, túlzott alkoholfogyasztásról vagy éppen a túl kevés alvásról. Az biztos viszont, hogy a mértéktelen napozás is ott van a leggyakoribb okok között, és sokan csak később veszik észre, mit is tettek bőrükkel az évek során.

Bármi is okozza őket, a mély ráncok képesek olyannyira rányomni bélyegüket arcunkra, hogy akár több évvel is idősebbnek nézhetünk ki. Ez pedig igazán romboló hatással lehet ránk. A szálbehúzásos arcfiatalítás viszont minden esetben segítséget nyújthat, hogy arcunk újra üde és fiatal lehessen. A behúzott szálak folyamatos felszívódásával ugyanis olyan saját bőrregenerációs folyamatok indulnak meg, melyek hosszú távon garantálják a ráncok távolmaradását.

 

Bővebben az EstheticHungary Klinikán végzett szálbehúzásos arcfiatalításról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Aludjunk tiszta bőrrel!

Mint tudjuk, míg mi az igazak álmát alusszuk éjszakánként, szervezetünk olyan feladatokat végez el közben, melyekre nem is gondolnánk. Arcbőrünk is eközben hidratálódik, méregtelenít és próbál minden olyan szennyeződéstől megszabadulni, melyek napközben kerültek fel rá. Éppen ezért nagyon fontos, hogy segítsünk ebben neki.

Aki úgy fekszik le aludni, hogy nem mossa le magáról a sminkjét, az nagyban hátráltatja ezeket a folyamatokat, hiszen az arcbőr így nem kap rendesen levegőt, és nem képes méregteleníteni. Nagyon fontos tehát, hogy alaposan tisztítsuk meg egész arcunkat lefekvés előtt. Rásegíthetünk még ilyenkor hidratáló, éjszakai arckrémekkel is az alvás közbeni szépülésre, de ez is csak akkor ér valamit, ha megtisztított arcbőrre kenjük fel őket.

A tisztaság pedig nem csak arcunkra vonatkozóan fontos, hanem bizony párnahuzatunkra is. Az arcbőr anyagcseréjének a végterméke, vagyis az elhalt hámsejtek és a még rajta maradt szennyeződések mind a párnánkon landolnak. Ez pedig napról napra csak gyűlik a huzaton mindaddig, amíg le nem cseréljük, ezért elengedhetetlen, hogy gyakran, legalább heti kétszer vagy akár háromszor húzzunk fel magunknak új párnahuzatot.

Mindezzel elősegítjük azt, hogy arcbőrünk véghez tudja vinni a méregtelenítést, és bizony nagyban hozzájárulunk ahhoz, hogy egészséges és szép legyen. Ráadásul kicsit hátráltatjuk a ráncok kialakulását is, hiszen akinek a bőre nem képes regenerálódni, annak sokkal hamarabb mélyülnek el redői.

Természetesen az idő előrehaladtával aztán hiába teszünk bármit, a ráncosodás egyre jobban beindul, de ha nem figyelünk oda az apró részletekre, akkor ez akár sokkal előbb is bekövetkezhet. Amikor pedig már beindult a folyamat, nagyon nehéz megálljt parancsolni neki.

Létezik azonban egy olyan megoldás a ráncok eltűntetésére egész arcunkat nézve, mely bárki számára képes visszaforgatni az idő kerekét. A szálbehúzásos arcfiatalítás segítségével akár éveket tagadhatunk le, mindezt úgy, hogy arcunk természetes és szép marad. A behúzott szálak ugyanis folyamatos felszívódásukkal beindítják a saját bőrregenerációs folyamatokat, ezért egyrészt tartós, másrészt pedig esztétikus lesz az eredmény.

 

Bővebben az arcfiatalításról és az EstheticHungary Klinikáról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Bőrápolás kor szerint

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy akár fiatalabb, akár idősebb korosztályról beszélünk, az egyik legfontosabb részlet, amire a hölgyeknek mindig oda kell figyelniük, az arcbőrük állapota. Persze ez a férfiakra is vonatkozik, akik közül manapság már sokan törődnek szintén a külsejükkel, de még mindig vannak, akik felesleges időtöltésnek vélik ezt.

Azonban nem mindegy, mennyi idősek vagyunk, hiszen más és más a teendőnk akkor, amikor még 20 évesen állunk a tükör előtt, és természetesen eltérő ápolást igényel egy 40 év feletti arc is. Most megismerhetjük, melyik korban mire érdemes nagyobb hangsúlyt fektetni.

A 20-as éveinkben fiatal bőrünk főképp hidratálásra vágyik, hiszen rengeteg káros, külső tényezőnek van kitéve. Beszélhetünk itt a napsugarak hatása mellett az éjszakai élet öregítő hatásairól, a vastagabb sminkről, a kevesebb alvásról. A 30-as éveinkben aztán megjelennek sajnos a mindenki által utált öregedés jelei, így a fáradtabb bőr kezelésére már nem elég a hidratálás. Ilyenkor igencsak jót tesznek a különböző korrigáló kezelések, valamint akár otthon elkészített, akár drogériában vásárolt ránctalanító készítmények alkalmazása is. 40 éves kor felett pedig hozzá kell vennünk arcunk ápolásához a nyak és a dekoltázs folyamatos kezelését is, hiszen a ráncok egyre inkább terjednek, és mélyülnek.

Persze az életmód és egyéb tényezők is jócskán beleszólhatnak abba, mikor indul meg az öregedés látható folyamata, és akár már fiatalabb korban úgy érezhetjük, hogy évekkel nézünk ki idősebbnek igazi korunknál. A mélyülő redők térnyerése pedig csak ideig-óráig feltartóztatható, majd teljesen elveszítjük felettük hatalmunkat.

Ilyenkor érdemes olyan megoldást keresni, mely hosszú távon oldja meg ezt a problémát, ahelyett, hogy beletörődnénk – nem jó értelemben vett – új kinézetünkbe, és egyre kényelmetlenebbül éreznénk magunkat saját, öregedő bőrünkben.

A szálbehúzásos arcfiatalítás kifejlett technológiája lehetővé teszi, hogy bőrünk saját regenerációját elindítva, természetesen és szépen fiatalodjon arcunk. Az eredmény ráadásul fokozatosan alakul ki a behúzott szálak felszívódásával, és nem is gondolnánk, milyen hosszan tart a számunkra már tökéletesen elfogadható, új kinézetünk. Szépüljünk és fiatalodjunk könnyedén az EstheticHungary Klinika segítségével, elfelejtve a kegyetlen ráncokat!

 

Bővebben az arcfiatalításról és az EstheticHungary Klinikáról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.