Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Repceolaj a ráncok ellen

Nagyon sok olyan kozmetikum roskadozik a drogériák polcain, melyek a ránctalanság csodáját, az öregedés megállítását és akár több év letagadását is ígérik. Sajnos azonban ezek a készítmények nem csak drágák, hanem bizony hatásukat sem fejtik ki úgy, olyan mértékben és annyi ideig, ahogyan azt mi szeretnénk.

Drága kozmetikumok helyett alkalmazzunk inkább olyan otthoni praktikákat, melyek amellett, hogy pénztárcánkat is megkímélik, természetes módon segítenek bőrünk egészségének megtartásában. Persze ez nem azt jelenti, hogy egy-egy ilyen arcpakolás képes teljesen megszűntetni a ráncosodás folyamatát, azonban a helyes életmód kiegészítéseként akár késleltetni is tudjuk vele az idő gyors múlását.

A repceolaj egy nagyon sokoldalú, növényi olaj, melyet akár több területen is felhasználhatunk. A HairHungary Klinika blogoldalán olvashatnak egy cikkünkben arról, hogy a hajápolásban is kitűnően helyt tud állni, de akár ránctalanító krémek helyett is alkalmazhatjuk.

Nem kell mást tennünk, mint pár csepp repceolajjal bekennünk arcunkat, főként a szemek környékén, a homlokunkon és persze azokon a részeken, ahol nagyon szükséges. Mivel ez serkenti a vérkeringést, segítségével a bőr rugalmasabb, puhább és sokkal üdébb lesz. Ezt az eljárást legalább hetente alkalmazzuk a kívánt eredmény érdekében. Akár testápolónk helyett is használhatjuk, és masszázsolajként is megállja a helyét, cserébe pedig biztosítja a puha, egészséges bőrt, akár egész testünkön.

Azonban, ahogy azt fent is írtuk, sajnos az ehhez hasonló módszerekkel maximum csak késleltetni tudjuk az öregedést. Teljesen kiküszöbölni azonban nem lehet, ráadásul sokszor nem csak az életmódunk, hanem akár a genetika is befolyásolhatja, hogy mikor és mennyire mélyen jelennek meg rajtunk a szarkalábak.

Annak, akit zavar a hamar bekövetkezett ráncosodás, vagy egyszerűen még sokáig fiatalosan szeretne kinézni, tökéletes megoldást jelenthet a finomszálas arcfiatalítás. Ez a technika ugyanis nem csak tartósan oldja meg a problémánkat, de olyan regenerációs folyamatokat indít be a bőrben, melyek gyönyörű, természetes eredményt garantálnak. Az EstheticHungary Klinika már sok páciensnek adta vissza fiatalságát a szálbehúzásos módszerrel, mely egyre kedveltebb és elterjedtebb a fiatalodni vágyók körében.

 

Bővebben az arcfiatalításról és az EstheticHungary Klinikáról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Öltözködési trükkök

Szinte nem is létezik olyan nő, aki tökéletesen elégedett lenne saját kinézetével. Van, aki túl vékonynak, van, aki túl kövérnek érzi magát, néhányan a lábaikkal nincsenek megelégedve, van, akinek a fenékmérettel gyűlik meg baja, és még sorolhatnánk. Egy biztos. Nem szabad túl szigorúnak sem lennünk magunkkal, és egyetlen fontosságot kellene mindig szem előtt tartanunk, az arányosságot.

Az arányosság ugyanis tényleg mindenkiből ki tudja hozni a szépet, és bizony gyönyörködtet. Ezt legkönnyebben úgy érhetjük el, hogy öltözködésünkkel kisegítjük alkati adottságainkat. Ha túl hosszú a lábunk, hordjunk olyan nadrágot vagy szoknyát, mely eltakarja a térdünket, és segíthetünk a helyzeten hosszabb felsők viselésével is. Ha fordított a helyzet, akkor a rövidebb pólók a nyerők. Ugyanígy trükközhetünk a csíkos mintázat segítségével, és természetesen a színeket is a magunk oldalára állíthatjuk. Aki molettebb, annak a sötétebb ruhák jobban állnak, viszont nem mindenképp mutat jól egy nyúlánk alkaton a fekete.

Fontos szempont az is, hogy milyen szabású öltözéket viselünk, hiszen nem minden áll jól mindenkinek. Ne mutogassunk olyan részeket magunkból, ami még saját magunknak sem tetszik, hiszen az biztos, hogy a külvilágnak sem lesz tetszetős. Azokat kell kiemelni, kihangsúlyozni és megmutatni, melyekkel elégedettek vagyunk és így esztétikus lesz megjelenésünk. Ehhez kell némi önkritika és persze egy egészséges önbizalom is. Soha ne essünk túlzásokba, sem azzal, hogy eltakarjuk magunkat, mintha egy zsákba rejtenénk testünket, sem azzal, hogy még azt is megmutatjuk, amit nem kellene.

Az ügyes öltözködés midig feldobja megjelenésünket, de persze akadnak olyan testi adottságok, melyekkel nem tudunk mit kezdeni. Amennyiben ez ahhoz vezet, hogy elveszítjük önbizalmunkat, és rosszul érezzük magunkat a bőrünkben, akkor bizony lépni kell ez ellen. Aki boldogtalan amiatt, hogy nem elég karcsú, annak fel kell vennie a kesztyűt, és akár segítséggel, de életmódot kell váltania. Aki elégedetlen kis mellei miatt, annak ott van a mellnagyobbítás lehetősége. Persze ez csak egy a sok közül, az esztétikai beavatkozások tárháza szinte kimeríthetetlen, így mindenki meg tudja találni azt a megoldást, melynek segítségével szépnek és arányosnak érezheti magát.  

 

Ismerkedjen meg a különböző esztétikai beavatkozásokkal, és az EstehticHungary Klinikával:

http://esthetichungary.hu/

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.