Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Repceolaj a ráncok ellen

Nagyon sok olyan kozmetikum roskadozik a drogériák polcain, melyek a ránctalanság csodáját, az öregedés megállítását és akár több év letagadását is ígérik. Sajnos azonban ezek a készítmények nem csak drágák, hanem bizony hatásukat sem fejtik ki úgy, olyan mértékben és annyi ideig, ahogyan azt mi szeretnénk.

Drága kozmetikumok helyett alkalmazzunk inkább olyan otthoni praktikákat, melyek amellett, hogy pénztárcánkat is megkímélik, természetes módon segítenek bőrünk egészségének megtartásában. Persze ez nem azt jelenti, hogy egy-egy ilyen arcpakolás képes teljesen megszűntetni a ráncosodás folyamatát, azonban a helyes életmód kiegészítéseként akár késleltetni is tudjuk vele az idő gyors múlását.

A repceolaj egy nagyon sokoldalú, növényi olaj, melyet akár több területen is felhasználhatunk. A HairHungary Klinika blogoldalán olvashatnak egy cikkünkben arról, hogy a hajápolásban is kitűnően helyt tud állni, de akár ránctalanító krémek helyett is alkalmazhatjuk.

Nem kell mást tennünk, mint pár csepp repceolajjal bekennünk arcunkat, főként a szemek környékén, a homlokunkon és persze azokon a részeken, ahol nagyon szükséges. Mivel ez serkenti a vérkeringést, segítségével a bőr rugalmasabb, puhább és sokkal üdébb lesz. Ezt az eljárást legalább hetente alkalmazzuk a kívánt eredmény érdekében. Akár testápolónk helyett is használhatjuk, és masszázsolajként is megállja a helyét, cserébe pedig biztosítja a puha, egészséges bőrt, akár egész testünkön.

Azonban, ahogy azt fent is írtuk, sajnos az ehhez hasonló módszerekkel maximum csak késleltetni tudjuk az öregedést. Teljesen kiküszöbölni azonban nem lehet, ráadásul sokszor nem csak az életmódunk, hanem akár a genetika is befolyásolhatja, hogy mikor és mennyire mélyen jelennek meg rajtunk a szarkalábak.

Annak, akit zavar a hamar bekövetkezett ráncosodás, vagy egyszerűen még sokáig fiatalosan szeretne kinézni, tökéletes megoldást jelenthet a finomszálas arcfiatalítás. Ez a technika ugyanis nem csak tartósan oldja meg a problémánkat, de olyan regenerációs folyamatokat indít be a bőrben, melyek gyönyörű, természetes eredményt garantálnak. Az EstheticHungary Klinika már sok páciensnek adta vissza fiatalságát a szálbehúzásos módszerrel, mely egyre kedveltebb és elterjedtebb a fiatalodni vágyók körében.

 

Bővebben az arcfiatalításról és az EstheticHungary Klinikáról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Nyár, forróság, izzadás

A napi többszöri tusolás, és mindenféle kozmetikum magunkra szórása jót tesz, de ennek ellenére még azoknak is gondja van néha az izzadással, akik szeretik a nyári hőséget. Ma már nagyon sok mindent lehet kapni a kellemetlen testszagok elűzésére, legyen szó golyós, púderes vagy épp szórófejes dezodorról, és természetesen végtelen mennyiségű illatválasztékról. Ezek azonban csak ideig-óráig érnek valamit, és magát az izzadást nem oldják meg teljesen.

Abban az esetben, ha valaki fokozott izzadással küszködik, szinte egyáltalán nem ér semmit a fent említett dezodorok használata, és ez igencsak sok kényelmetlenséggel jár. Ilyenkor kipróbálhatunk erősebb, gyógyszertári készítményeket is, de azok sem biztos, hogy segítenek.

A fokozott verejtékezés borzasztóan kellemetlen lehet, éppen ezért érdemes elgondolkozni olyan megoldáson, mely hosszútávon oldja meg a problémát. A botox injekció nem csupán arra hivatott, hogy az egyre jobban mélyülő ráncokat kisimítsa, és eltűntesse a mogorva árkokat, hanem bizony arra is, hogy segítsen az erős izzadás megszűntetésében.

Mivel hatással van a verejtékmirigyek működésére, a botoxos kezelés csodákat tud tenni hónaljunkkal. Az eljárás rendkívül gyors és szinte teljesen fájdalommentes, hatása pedig 6-8 hónapig is kitart. Segítségével elfelejthetjük a kínos foltokat ruháinkon, és nem kell kétszer is meggondolnunk a nagy hőségben, hogy kimenjünk-e egyáltalán az utcára.

Érdemes még most, nyár elején elvégeztetnünk ezt a beavatkozást, hogy a legmelegebb évszak többi részét nyugodtan és izzadásmentesen élvezhessük ki. Az EstheticHungary Klinika több szépészeti eljárás mellett ezzel a lehetőséggel is várja pácienseit, hogy segítsen szebbé tenni nyári napjainkat. Mint minden beavatkozás előtt, ebben az esetben is ingyenes konzultációk előzik meg a kezelést. Vágjon bele most, hogy a nyaralást gondtalanul élvezhesse, és hagyja maga mögött a kellemetlen izzadás problémáját!

 

EstheticHungary – Hivatásunk a szépség!
www.esthetichungary.hu

Élesztős pakolások

A következő összetevő egy igencsak komplex segítségnyújtó lehet bőrünk regenerálásához. Akár különböző problémákra megoldást jelenthet, több korosztálynak is. Ugyanis attól függően, ki hány éves, más-más bajjal kell megküzdenie arcbőrét illetően, a pattanásos gondoktól kezdve, a zsíros bőrön át, az egyre mélyülő ráncokig.

Mivel az élesztő B-vitaminokban nagyon gazdag, így bőrregeneráló hatása magas fokú. Emellett állaga miatt tökéletes az arc radírozására is, tehát, aki pattanásos, mitesszeres, zsíros bőrrel küszködik, annak kifogástalan megoldást nyújthat arctisztítás közben. Ha erre a célra használjuk, akkor előző jótékonysága mellett még az elhalt hámrétegeket is leszedi arcunkról.

Tökéletes arcsimító pakolás készíthető belőle, ha 20 gramm összemorzsolt élesztőhöz hozzáadunk egy evőkanál mézet és két evőkanál tejszínt is. A sűrű masszát vigyük fel megtisztított, nedves arcunkra, majd 20 percnyi hatóidő után, langyos vízzel mossuk le. Bőrünk nem csak puha lesz, hanem a még épphogy ráncosodó arcunkat ki is simítja.

Hasonló eredményt érhetünk el, ha az élesztőhöz egy-egy evőkanálnyi joghurtot és mézet keverünk, teszünk hozzá pici citromlevet és egy tojásfehérjét. A kapott egyveleget a fentihez hasonló módon vigyük fel arcbőrünkre, és ezt is körülbelül 20 perc után mossuk le. A hatás ebben az esetben is felemelő lesz.

Természetesen a mélyebb ráncokra ez a megoldás már nem lesz elegendő. Amennyiben valakit hamarabb utolért az egyre karakteresebb redők átka, vagy egyszerűen nem képes elfogadni, hogy az idő kereke bizony gyorsan forog, akkor komolyabb megoldás után kell néznie.

Az EstheticHungary Klinika több fiatalító beavatkozással várja a szépülni vágyókat, többek között az arc tökéletes kisimulását eredményező, szálbehúzásos arcfiatalítással is. Ez az eljárás nem csak gyors, de hatását folyamatosan láthatjuk kifejlődni, mely aztán akár két évig is ránctalanná, üdévé varázsolhatja arcunkat. 

 

Keresse fel az EstheticHungary Klinikát, hogy többet megtudhasson a különböző fiatalító eljárásokról:

http://esthetichungary.hu/

Banánnal a ráncok ellen

A ráncosodás egy természetes folyamat, persze csak akkor, ha nem idő előtt kezdődik. A korai szarkalábak bizony nagyon idegesítőek tudnak lenni, de természetesen van, hogy csak azért tűnik nyúzottnak és idősebbnek éppen bőrünk, mert nagyon fárasztó és stresszes időszakban vagyunk.

Az ilyen ráncok ellen még fel tudjuk venni a kesztyűt, és nem is kell nagy ördöngösségre gondolnunk, hiszen nagyon egyszerű pakolások is javíthatnak bőrünk kinézetén, melyeket otthon is el lehet készíteni, nem kell feltétlen drága kencékért mennünk a drogériákba.

Most egy banános arcpakolást ismerhetünk meg, mely tényleg nagyon könnyen és gyorsan elkészíthető. Ez főképp azoknak jó, akik egy rohanós nap után egy pici kényeztetésre vágynak, egy esti ellazulásra, amely szintén nem tart sokáig.

A legkönnyebb módja, amikor péppé nyomunk egy banánt, és úgy, ahogy van, egyszerűen felkenjük magunkra. Azonban fokozhatjuk az élvezeteket, ha teszünk hozzá egy kis joghurtot is, mely még üdébbé tesz, na és persze nem feledkezhetünk meg a mézről sem, mely szintén magas szinten járul hozzá a bőr ápolásához.

Utóbbi már inkább maszk, mint pakolás, de mindenképpen segíti arcbőrünk regenerálását. Körülbelül 15 perc után kell lemosni mindegyik változatot, és egyből tapasztalhatjuk a banán arckisimító hatását, bőrünk puha és hidratált lesz.

Azonban ha ráncaink már nem csak a felszínen jelentkeznek meg néha, hanem egyre inkább mélyülnek, és az ilyen otthoni praktikák sem segítenek már kisimításukban, sajnos szembe kell néznünk a ténnyel, hogy ha nem lépünk fel ellenük, azok bizony nem csak, hogy örökre megmaradnak már, hanem mindig csak feltűnőbbek és öregítőbbek lesznek.

Ilyenkor jelent tökéletes megoldást az EstheticHungary Klinka szolgáltatásai között megtalálható szálbehúzásos arcfiatalítás, mely azon felül, hogy gyors eljárás, akár két éven keresztül üde, feszes arcot biztosít a páciensnek. Természetesen emellett szóba kerülhet még a botoxos injekció is, illetve egyéb olyan esztétikai beavatkozás – mint például a szemhéjplasztika -, melyek személyre szabva oldják meg az idősödés problémáját mindenkinél.  

 

Ismerje meg jobban a szálbehúzásos arcfiatalítást és az EstheticHungary Klinikát:

http://esthetichungary.hu/

Sárgarépás regenerálás

Azon felül, hogy gyerekkorunkban rengetegszer hallhattuk a csodamondatot: „ha sok répát eszel, jól tudsz majd fütyülni!”, melynek hatására sokan megettük ezt az akkor nem annyira kedvelt zöldséget, köztudott, hogy a sárgarépa igencsak egészséges és vitaminokkal teli finomság. Feldobja az ételek ízét, és nincs is jobb, főleg ebben a hideg, téli időszakban, mint egy jó forró húsleves, tele sárgarépával.

Bizony ez a zöldség tényleg nagyon egészséges, viszont azt kevesen sejtik, hogy nem csak fogyasztásával tudunk jót tenni szervezetünkkel, hanem bizony külső használatban is sokat tud segíteni rajtunk a sárgarépa. Ugyanis fakó, rugalmatlan, száraz bőrünkre kifejezetten jó hatással van, ha egy belőle készült pakolást viszünk fel arcunkra. Számos drogériában lehet kapni sárgarépa kivonatot tartalmazó kozmetikumokat, de saját magunk is készíthetünk otthoni pakolást belőle.

Reszeljünk le 2-3 sárgarépát nagyon apróra, keverjünk hozzá egy kis pohár natúr joghurtot és egy kevés olívaolajat, majd ezt a kencét vigyük fel letisztított arcunkra. Hagyjuk hatni 5-10 percig, majd langyos vízzel mossuk le. Bőrünk friss, üde és selymes tapintású lesz.

Ez és az ehhez hasonló praktikák segíthetnek megőrizni arcbőrünk rugalmasságát, fiatalságát, azonban sajnos vannak olyan esetek, amikor ezek már nem jelentenek gyógyírt bőrünknek. Nem csak a kor előrehaladtával jelennek meg ugyanis a mélyülő ráncok, hanem bizony sok életmódbéli apróság is képes befolyásolni az öregedést, ami akár idejekorán megkeserítheti életünket.

Akit zavarnak arcán a mély redők, és már nem nyújt elegendő segítséget semmiféle csodapakolás, annak sem kell elkeserednie, hiszen léteznek már megoldások a fiatalodásra. A szálbehúzásos arcfiatalítás például tartósan, és a bőr saját regenerálódását megindítva simítja ki arcunkat, eltűntetve a csúnya ráncokat, és újult frissességet ajándékozva bőrünknek.

Az EstheticHungary Klinikán pedig nem csak ezzel az eljárással, hanem számos más fiatalító lehetőséggel várják a kedves pácienseket, akik személyre szabva tudják kiválasztani szakértő segítséggel, hogy problémájukra mi jelentheti a legmegfelelőbb megoldást.

 

Tudjon meg többet az EstheticHungary Klinikán végzett szépészeti eljárásokról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.