A napi többszöri tusolás, és mindenféle kozmetikum magunkra szórása jót tesz, de ennek ellenére még azoknak is gondja van néha az izzadással, akik szeretik a nyári hőséget. Ma már nagyon sok mindent lehet kapni a kellemetlen testszagok elűzésére, legyen szó golyós, púderes vagy épp szórófejes dezodorról, és természetesen végtelen mennyiségű illatválasztékról. Ezek azonban csak ideig-óráig érnek valamit, és magát az izzadást nem oldják meg teljesen.

Abban az esetben, ha valaki fokozott izzadással küszködik, szinte egyáltalán nem ér semmit a fent említett dezodorok használata, és ez igencsak sok kényelmetlenséggel jár. Ilyenkor kipróbálhatunk erősebb, gyógyszertári készítményeket is, de azok sem biztos, hogy segítenek.

A fokozott verejtékezés borzasztóan kellemetlen lehet, éppen ezért érdemes elgondolkozni olyan megoldáson, mely hosszútávon oldja meg a problémát. A botox injekció nem csupán arra hivatott, hogy az egyre jobban mélyülő ráncokat kisimítsa, és eltűntesse a mogorva árkokat, hanem bizony arra is, hogy segítsen az erős izzadás megszűntetésében.

Mivel hatással van a verejtékmirigyek működésére, a botoxos kezelés csodákat tud tenni hónaljunkkal. Az eljárás rendkívül gyors és szinte teljesen fájdalommentes, hatása pedig 6-8 hónapig is kitart. Segítségével elfelejthetjük a kínos foltokat ruháinkon, és nem kell kétszer is meggondolnunk a nagy hőségben, hogy kimenjünk-e egyáltalán az utcára.

Érdemes még most, nyár elején elvégeztetnünk ezt a beavatkozást, hogy a legmelegebb évszak többi részét nyugodtan és izzadásmentesen élvezhessük ki. Az EstheticHungary Klinika több szépészeti eljárás mellett ezzel a lehetőséggel is várja pácienseit, hogy segítsen szebbé tenni nyári napjainkat. Mint minden beavatkozás előtt, ebben az esetben is ingyenes konzultációk előzik meg a kezelést. Vágjon bele most, hogy a nyaralást gondtalanul élvezhesse, és hagyja maga mögött a kellemetlen izzadás problémáját!

 

EstheticHungary – Hivatásunk a szépség!
www.esthetichungary.hu