Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nyár, forróság, izzadás

A napi többszöri tusolás, és mindenféle kozmetikum magunkra szórása jót tesz, de ennek ellenére még azoknak is gondja van néha az izzadással, akik szeretik a nyári hőséget. Ma már nagyon sok mindent lehet kapni a kellemetlen testszagok elűzésére, legyen szó golyós, púderes vagy épp szórófejes dezodorról, és természetesen végtelen mennyiségű illatválasztékról. Ezek azonban csak ideig-óráig érnek valamit, és magát az izzadást nem oldják meg teljesen.

Abban az esetben, ha valaki fokozott izzadással küszködik, szinte egyáltalán nem ér semmit a fent említett dezodorok használata, és ez igencsak sok kényelmetlenséggel jár. Ilyenkor kipróbálhatunk erősebb, gyógyszertári készítményeket is, de azok sem biztos, hogy segítenek.

A fokozott verejtékezés borzasztóan kellemetlen lehet, éppen ezért érdemes elgondolkozni olyan megoldáson, mely hosszútávon oldja meg a problémát. A botox injekció nem csupán arra hivatott, hogy az egyre jobban mélyülő ráncokat kisimítsa, és eltűntesse a mogorva árkokat, hanem bizony arra is, hogy segítsen az erős izzadás megszűntetésében.

Mivel hatással van a verejtékmirigyek működésére, a botoxos kezelés csodákat tud tenni hónaljunkkal. Az eljárás rendkívül gyors és szinte teljesen fájdalommentes, hatása pedig 6-8 hónapig is kitart. Segítségével elfelejthetjük a kínos foltokat ruháinkon, és nem kell kétszer is meggondolnunk a nagy hőségben, hogy kimenjünk-e egyáltalán az utcára.

Érdemes még most, nyár elején elvégeztetnünk ezt a beavatkozást, hogy a legmelegebb évszak többi részét nyugodtan és izzadásmentesen élvezhessük ki. Az EstheticHungary Klinika több szépészeti eljárás mellett ezzel a lehetőséggel is várja pácienseit, hogy segítsen szebbé tenni nyári napjainkat. Mint minden beavatkozás előtt, ebben az esetben is ingyenes konzultációk előzik meg a kezelést. Vágjon bele most, hogy a nyaralást gondtalanul élvezhesse, és hagyja maga mögött a kellemetlen izzadás problémáját!

 

EstheticHungary – Hivatásunk a szépség!
www.esthetichungary.hu

A bosszúság öregít

Mivel arcizmainkkal folyamatosan kommunikálunk, akkor is, ha épp nem figyelünk oda rájuk, mindig kifejezzük velük az épp aktuális érzeleminket, hangulatainkat. Ez azt jelenti, hogy szinte megállás nélkül dolgoznak ezek az izmok, így természetes, hogy ennek függvényében előbb vagy utóbb mindenkinél kialakulnak a dinamikus ráncok.

Erre persze mondhatjuk, hogy az öregedésnek ez egy természetes folyamata, de ha jobban megfigyeljük, akkor bizony vannak olyan esetek, amikor nem csak szimplán az idősödésről beszélhetünk, illetve nem azt okolhatjuk azért, hogy milyen és mennyire mély barázdák alakultak ki arcunkon.

Ugyanis nem mindegy, hogy milyen mimikából használunk a legtöbbet… Ha valaki kiegyensúlyozott, nyugodt és inkább vidám életet él, annak többnyire ténylegesen csak olyan ráncok fogják tarkítani arcát, melyet rá lehet fogni az öregedésre, sőt, néhány nevető ránc még édes is tud lenni. Azonban a mai, rohanó, stresszel teli világban sajnos ez nagyon ritka, hiszen mindenkit ér rengeteg bosszúság.

Ahhoz azonban, hogy megóvjuk külsőnket, bizony meg kellene tanulni leereszteni, minél többet kikapcsolódni és lazábban kezelni a dolgokat. Ugyanis ha valaki túl sokat mérgelődik, és használja az ilyen lelkiállapothoz illő mimikákat, annak bizony igencsak hamar mélyülni kezdenek majd redői, és idejekorán olyan ráncos homloka és karakteres barázdái lesznek, melyekkel még akkor is bosszúsnak láthatjuk, amikor nem az. A folyamatos homlokráncolás és szemöldök összehúzás sajnos hamar megalkotja a nem várt képet arcunkon.

Akiket zavar az így kialakult összkép, azok számára természetesen létezik már olyan megoldás, mely visszahozhatja az üde és fiatalos, gondterheltség-mentes arcot. Ez nem más, mint a botoxos kezelés, melynek során a befecskendezett anyag átmenetileg lebénítja az izmokat, ennek következtében a bőr kisimul homlokunkon. Persze ez tényleg csak egy átmeneti hatás, azonban az eredmény 4-6 hónapig is fennállhat. Ne törődjünk hát bele abba, hogy örökös morcossággal éljünk arcunkon, hanem vágjunk bele a fiatalodásba, és az eljárás után nem csak a ráncoktól vehetünk búcsút, hanem az örökös bosszúságtól is, hiszen már csak ez az átalakulás is jobbá teszi majd mindennapjainkat.  

 

Keresse fel az EstheticHungary Klinikát, hogy többet megtudhasson a botoxos eljárásról:

http://esthetichungary.hu/

Szépítő alvás

Pici korunkban szinte el sem tudjuk képzelni, miért jó annyit aludni. Örök törvény az élet körforgásában, hogy amit szabad vagy kell, azt nem kérjük, ami viszont nem lehetséges, arra áhítozunk. Így van ez az alvás szempontjából is, mire felnövünk, és jól esne a pihenés, bizony sokkal kevesebb időnk marad rá, mint szeretnénk.

Egy biztos, a megfelelő óraszámú és minőségű alvás bizony szépíti az embert, vagy inkább úgy is fogalmazhatunk, hogy „tartósítja”. Ahhoz, hogy elérjük a tökéletes, szépítő alvást, bizony oda kell figyelnünk pár dologra: sötétítsünk be minél jobban, alvás előtt legkésőbb egy órával fogyasszunk ételt és italt, arcunkat pedig tisztítsuk meg lefekvés előtt. Végül, de nem utolsó sorban, ha megtehetjük, 7-8 órát hagyjunk magunknak a szunyókálásra, mert ennyi idő kell a sejtregenerációhoz és egyéb olyan szervezeti tevékenységekhez, melyeket testünk az éjszaka folyamán végez el.  

 

Sajnos a mai rohanó világban nagyon kevesen jutnak ennyi alváshoz, amikor pedig végre van idejük a pihenésre, akkor sokkal több órán át húzzák a lóbőrt. Egyik verzió sem jó. A túl kevés alvástól ugyanis már idő előtt elkezdenek mélyülni a szem környéki ráncok, nem beszélve a táskákról. A túl sok alvás pedig hirtelen megduzzasztja a szem környékét, a bőr ilyenkor megnyúlik kicsit, és csak ront az addigi helyzeten.

Ha valakinek a pihentető alvás nem tartozik bele a mindennapjaiba, annak nagyon hamar szembe kell néznie arca öregedésével, és annak egyre jobban látszódó nyomaival. Ilyen esetekben szokták elkezdeni a különböző kencék és kozmetikumok használatát mérhetetlen mennyiségben, ám ezek csak ideig-óráig jelentenek segítséget, a ráncokat teljesen nem tudják eltűntetni.

Amennyiben valakit zavarnak az idősödés korai jelei, igénybe tud venni olyan esztétikai beavatkozásokat, melyek személyre szabva oldják meg ezeket a problémákat. A táskás szemek orvoslója lehet az alsó szemhéjplasztika, a csüngő szemhéjat a felső szemhéjplasztika tűnteti el, az arc különböző ráncaira pedig a botoxos injekció és egyéb arcfeltöltések, esetleg a szálbehúzásos fiatalítás jelentheti a megoldást.

 

Ismerje meg jobban a különböző arcplasztikai beavatkozásokat az EstheticHungary Klinikán:

http://esthetichungary.hu/

Morcos tekintet

Bizonyára sokak számára ismerős a probléma, hogy akármennyire is jó kedvük van, mégsem tudják ezt annyira mutatni szemeikkel, mint amennyire szeretnék. Pedig a szem mosolygásánál nincs is szebb, és a legzavaróbb az, ha azt hiszik rólunk, rosszkedvűek vagyunk, pedig ez nem így van.

A morcos szempár sajnos olyan karaktert tud adni arcunknak, melyet nem szeretnénk, és a legnagyobb baj az, hogy igazán küzdeni ellene nem tudunk. Ha valakinek a felső szemhéjánál kialakul a csüngés, az alsónál a mély táskák, már nagyon más képet ad sajnos arckifejezése. Ha emellé társul még a két szemöldök közti mély árok, akkor pedig már senki sem mossa le rólunk, hogy morcosak vagyunk.

Ha arckifejezésünk már nem a régi attól, hogy ezek a változások végbe kezdenek menni rajtunk, akkor az ellen már nem nagyon nyújt segítséget a sok kence és kozmetikum alkalmazása. Ilyen esetekben a biztos megoldást a szemhéjplasztika jelentheti. Ne ijedjünk meg a plasztika szótól, hiszen ez a beavatkozás nem természetellenessé tesz minket, hanem egyszerűen megoldja mindazon problémát, amit a fentiekben ecseteltünk, és visszakaphatjuk régi, mosolygós, fiatal arcunkat.

A felső szemhéjplasztika segítségével megszűntethető a csüggés, ami szinte már eltakarva nagy részét, lógott rá a szemünkre. Az alsó szemhéjplasztika után köddé válnak a szem alatti táskák, és a szarkalábak. A botox injekciós kezelés pedig eltűnteti a két szemöldök közti, haragos arckifejezést eredményező árkot, illetve a homlok többi ráncát is, melyek kialakulhatnak azáltal is, hogy a csüggő felső szemhéj miatt felhúzzuk homlokunkat.

Ezek az eljárások nem csak fiatalítanak bennünket, hanem például látásunk is javulhat, és mindenképpen jobban fogjuk érezni magunkat, ha tükörbe nézünk. Nem kell többé hallgatnunk, hogy mi a bajunk, miért vagyunk morcosak, hiszen ha mosolygunk, akkor nem csak szánk húzódik szélesre, hanem szemeink is ragyoghatnak újból.

 

Ismerje meg jobban a szemhéjplasztikát és a többi szépészeti eljárást az EstheticHungary Klinikán:

http://esthetichungary.hu/

Fiatalon, mégis idősen

A mai rohanó világban olyan élettempót diktálunk magunknak, általában nem kevés stresszel fűszerezve, hogy sajnos már elég fiatalon elindul a látványos öregedés. A kevés alvás, a sok idegeskedés miatt bizony hamar elkezdenek mélyülni a ráncok, és előbb utóbb azt vesszük észre, hogy a gyerekek mind úgy köszönnek nekünk: csókolom!

Ilyenkor előkerülnek a különböző kozmetikumok, de sokszor még ezek használatára sem érünk rá, ahhoz pedig, hogy egy kicsit eltűntessük a ráncokat és szem alatti táskákat, vastagon kezdjük használni az olyan alapozókat és kencéket, melyek nem biztos, hogy jót tesznek a bőrünknek, így szintén csak fokozzuk az idősödés jeleinek mélyülését.

Ha nem akarunk ebbe beletörődni, akkor bizony el kell gondolkoznunk olyan megoldásokon, amelyek egyrészt tartósan, másrészt pedig olyan mértékben, és ott szüntetik meg a nem kívánatos ráncokat és egyéb kellemetlenségeket, ahogy és ahol szeretnénk.

Az esztétikai műtétek és beavatkozások szinte kimeríthetetlen tárházzal szolgálnak megoldással azoknak, akik vissza akarják fordítani az idő kerekét. A szemhéjplasztikák segítségével megszűntethetők a lógó szemhéjak, a duzzadó táskák, az idegesítő szarkalábak. A botox injekció eltűnteti a homlokon mélyülő ráncokat, és a két szemöldökünk közt húzódó, mérges tekintetet eredményező árkot is. Az arcplasztika segítségével pedig ismét üde, fiatal kinézetünk lesz, hiszen megszűnnek a száj és orr környéki ráncok.

Minden szépészeti beavatkozást személyes konzultációk előznek meg, ahol felvázolhatjuk elképzeléseinket, és minden kérdésünkre választ kaphatunk. Ezután könnyű eldönteni, mit is szeretnénk elvégeztetni magunkon. Bármelyik eljárás mellett döntünk, az eredményben nem fogunk csalódni. Amellett, hogy visszanyerjük korunkhoz illő arcunkat, akár még több évet le is tagadhatunk.

 

Ismerje meg jobban a különböző szépészeti beavatkozásokat, és az EstheticHungary Klinikát:

http://esthetichungary.hu/

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.