Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tökéletes összkép

Akármennyire is azt gondoljuk, a gyönyörű szempár csak adottság lehet, nem így van. Ha eléggé odafigyelünk a részletekre, bárkinek lehet igéző tekintete, csak annyi a dolgunk, hogy minden részlet a helyén legyen. És persze itt nem a szemek színéről van szó, hanem bizony a szemeink környékéről, valamint a smink hatásáról.

Nagyon fontos ugyanis az összképhez, hogy gondosan ügyeljünk arra, milyen bőr veszi körül szemeinket, mennyire táskásak vagy éppen sötétek azok a bizonyos karikák, és milyen módon sminkeljük ki magunkat. Az egyetlen tényező, amire ilyenkor senki nem gondol, az viszont a szemöldök, pedig higgyük el, az egyik legbefolyásolóbb részletet jelenti.

Hiába lesz tökéletes a sminkünk, hiába foglalkozunk szemkörnyékünk bőrével, ha mindezt nem koronázza meg egy karakteres, szép, dús szemöldök. Ugyanis az a tekintet nem is lesz annyira csábos, ha az összképből hiányzik. Márpedig, ha túlzásba visszük a szemöldökszedést, és ezzel egy nagyon vékony szemöldököt érünk el, vagy ha egyszerűen olyan génekkel rendelkezünk, melyek miatt sajnos elég gyér ez a szőrzetünk, az nagyon el tudja rontani egész arcunk megjelenését.

Ilyenkor sokan próbálkoznak azzal, hogy különböző sminkeszközökkel húznak maguknak vastagabb szemöldököt, illetve jó páran tetoválással próbálják szebbé varázsoltatni. Sajnos ezek a megoldások nem lesznek természetesek és szépek, sőt, sokszor ezen módszereknek köszönhetően még tovább gyérülhet szemöldökünk.

Amennyiben természetesen szép és dús szemöldökre vágyunk, a szemöldök beültetés jelenthet számunkra igazi segítséget. Az eljárás során ugyanis saját tarkótáji hajzatunkból ültetnek át szálakat a szemöldök gyérebb területeibe, precízen követve a szemöldökszálak növekedési irányát. Az eredmény pedig gyönyörű lesz, és persze esztétikailag is sokkal szebb, mint például egy szemceruzával húzott vonal.

Érdemes tehát ezt a megoldást választani, és szépítkezésünkbe inkább a beültetett szemöldök karbantartását bevenni ahelyett, hogy nem éppen mutatós smink trükkökkel próbálnánk vastagabbá varázsolni szemöldökünket. A beavatkozás után biztosak lehetünk abban, hogy az összkép elégedettséggel tölt majd el minket, és tekintetünk varázslatos lesz.  

 

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás:

+36 70 512 2296
+36 30 883 6103

A sokoldalú PRP-terápia

A más néven Drakula-terápiaként is emlegetett eljárást igencsak sokrétűen lehet alkalmazni, mégis kevesen ismerik, hogy tulajdonképpen mi is ez. Talán az egyik legmegnyugtatóbb jellemzője, hogy saját vérünkkel dolgoznak közben, így semmilyen idegen anyagról nincsen szó, jótékony és esztétikai hatása pedig vitathatatlan.

Ezt a fajta kezelést ugyanis fel lehet használni ízületi fájdalmak enyhítésére, de alkalmas lehet egyéb gyulladások és fájdalmak kezelésére is. Az egyik legismertebb felhasználása pedig a bőrfiatalításban rejlik. Azt viszont tényleg csak kevesen tudják, hogy a PRP-terápia bizony a hajkezelések területén is nagyon pozitív eredményeket mutat.

Törőcsik Dani, az Éjjel-Nappal Budapest egyik főszereplője is ezt a kezelést választotta, mert úgy érezte, hajzata két oldalt már nem olyan erős, mint régen. Márpedig, ahogy megismerhettük a televízió képernyője előtt ülve, mindig is dús és vastag frizurája volt, így nem tett volna jót semmilyen szempontból számára, ha nem foglalkozott volna ezzel a változással.

Hiszen, mint tudjuk, hajzatunk az egyik legfontosabb esztétikai eleme kinézetünknek. Hiába lehet valaki kigyúrt, formás, jóképű, bizony a rosszul választott frizura, vagy a hajzat romokban lévő állapota sajnos keményen formálja át az összképet, és teszi a megjelenésünket olyanná, amilyet senki sem szeretne magának.

A Drakula-terápia során egyébként minden esetben saját vérünket veszik le, melyből aztán kinyerik a PRP-t, vagyis a koncentrált saját vérsavót, majd ezt injektálják vissza a bőrünkbe. Hatására a növekedési faktorok koncentráltan halmozódnak fel, jelen esetben a fejbőrben, ami azt eredményezi, hogy elgyengült hajszálaink újra erőre kapnak majd.

Ez a sajátvér kezelés igencsak ajánlott a hölgyeknek is, hiszen legtöbb esetben náluk fordul elő főként a hajzat olyan károsodása, amely miatt szükséges lépni a frizura egészségének érdekében. Hiszen nem csak azoknak a negatív hatásoknak van kitéve hajzatunk, melyeket például az időjárás okoz, hanem bizony szóba jöhet a hajfestés, a hajvasalás vagy épp göndörítés, melyek egytől egyig roncsolják a hajszálakat, és elősegítik azok gyengülését.

Minden esetben érdemes tehát belevágni, hiszen a szépülés és az esztétikus megjelenés mellett egészségünkért is tehetünk ezen eljárás segítségével, amennyiben úgy érezzük és látjuk, hogy ez bizony már szükséges, mert valami már nem a régi.    

 

Bővebben a PRP-terápiáról:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Ismerjen meg még több szépészeti eljárást:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Gyönyörű szemöldök

Mind az öltözködésnek, mind a frizurának, a sminkelésnek és magának a szemöldöknek is megvolt mindig is a maga divatja, mely évről évre változott. Sajnos a szemöldök tekintetében jött egy olyan korszak, amikor a lányok szinte extra vékonyra szedték azokat, vagy teljesen eltávolították, és inkább tetováltattak helyette.

Ez pedig azt eredményezte, hogy rengetegen szenvednek ma hiányos, gyér szemöldökük miatt, hiszen nincs az a tetoválás – ami ráadásul még inkább gyöngíti és gyéríti a még megmaradt szálakat -, mely vissza tudná adni arcunk eredeti karakterét, melyért bizony nagymértékben felelős lenne szemöldökünk.

Ezen kívül az is lehetséges, hogy valakinek alapból nem nő szép, dús szemöldökszőrzete, amit okozhat a genetika, illetve egy természetes öregedési folyamat során szintén gyérülhet sajnos szemöldökünk is. De mit tegyünk, ha nem vagyunk megelégedve vele, és mi is szép, ívelt, dús szemöldököt szeretnénk?

A válasz a szemöldök beültetés. Ez az eljárás ugyanis nem csak képes egy olyan szemöldököt varázsolni nekünk, melyről mindig is álmodtunk, hanem mindezt úgy teszi, hogy a végeredmény gyönyörű, esztétikus és főként természetes lesz. A beavatkozás során a saját tarkónk területéről nyernek ki hajszálakat – éppúgy, mint a hajátültetésnél -, és egyesével ültetik be szemöldökünk hiányos, dúsítani kívánt részeibe. Mindezt úgy teszik, hogy precízen ügyelnek a szemöldökszálak pontos irányának betartására, hiszen az eredmény így lesz tökéletes.

Persze, mivel hajszálakról beszélünk, fontos, hogy a későbbiekben foglalkozzunk beültetett szemöldökünkkel, de higgyük el, megéri, és hamarosan ugyan olyan rutinosak leszünk ebben, mint a sminkelésben, vagy épp a szemöldökszedésben, tehát könnyen beletartozik ez napi szépítkezési rutinunkba.

Ahhoz, hogy számunkra a legtökéletesebb eredményt kaphassuk, szükség van természetesen ennél a beavatkozásnál is személyes konzultációra, melynek során megtudhatjuk, körülbelül hány szál beültetésére lesz szükség ahhoz, hogy igazán szép szemöldököt kaphassunk. Arcunk pedig az eljárást követően visszanyeri igazi, eredeti karakterét, és szemeink elismerő tekinteteket fognak magukhoz vonzani új, csábos, dús szemöldökünknek köszönhetően.

 

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás:

+36 70 512 2296
+36 30 883 6103

Repceolaj a ráncok ellen

Nagyon sok olyan kozmetikum roskadozik a drogériák polcain, melyek a ránctalanság csodáját, az öregedés megállítását és akár több év letagadását is ígérik. Sajnos azonban ezek a készítmények nem csak drágák, hanem bizony hatásukat sem fejtik ki úgy, olyan mértékben és annyi ideig, ahogyan azt mi szeretnénk.

Drága kozmetikumok helyett alkalmazzunk inkább olyan otthoni praktikákat, melyek amellett, hogy pénztárcánkat is megkímélik, természetes módon segítenek bőrünk egészségének megtartásában. Persze ez nem azt jelenti, hogy egy-egy ilyen arcpakolás képes teljesen megszűntetni a ráncosodás folyamatát, azonban a helyes életmód kiegészítéseként akár késleltetni is tudjuk vele az idő gyors múlását.

A repceolaj egy nagyon sokoldalú, növényi olaj, melyet akár több területen is felhasználhatunk. A HairHungary Klinika blogoldalán olvashatnak egy cikkünkben arról, hogy a hajápolásban is kitűnően helyt tud állni, de akár ránctalanító krémek helyett is alkalmazhatjuk.

Nem kell mást tennünk, mint pár csepp repceolajjal bekennünk arcunkat, főként a szemek környékén, a homlokunkon és persze azokon a részeken, ahol nagyon szükséges. Mivel ez serkenti a vérkeringést, segítségével a bőr rugalmasabb, puhább és sokkal üdébb lesz. Ezt az eljárást legalább hetente alkalmazzuk a kívánt eredmény érdekében. Akár testápolónk helyett is használhatjuk, és masszázsolajként is megállja a helyét, cserébe pedig biztosítja a puha, egészséges bőrt, akár egész testünkön.

Azonban, ahogy azt fent is írtuk, sajnos az ehhez hasonló módszerekkel maximum csak késleltetni tudjuk az öregedést. Teljesen kiküszöbölni azonban nem lehet, ráadásul sokszor nem csak az életmódunk, hanem akár a genetika is befolyásolhatja, hogy mikor és mennyire mélyen jelennek meg rajtunk a szarkalábak.

Annak, akit zavar a hamar bekövetkezett ráncosodás, vagy egyszerűen még sokáig fiatalosan szeretne kinézni, tökéletes megoldást jelenthet a finomszálas arcfiatalítás. Ez a technika ugyanis nem csak tartósan oldja meg a problémánkat, de olyan regenerációs folyamatokat indít be a bőrben, melyek gyönyörű, természetes eredményt garantálnak. Az EstheticHungary Klinika már sok páciensnek adta vissza fiatalságát a szálbehúzásos módszerrel, mely egyre kedveltebb és elterjedtebb a fiatalodni vágyók körében.

 

Bővebben az arcfiatalításról és az EstheticHungary Klinikáról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.