Akármennyire is azt gondoljuk, a gyönyörű szempár csak adottság lehet, nem így van. Ha eléggé odafigyelünk a részletekre, bárkinek lehet igéző tekintete, csak annyi a dolgunk, hogy minden részlet a helyén legyen. És persze itt nem a szemek színéről van szó, hanem bizony a szemeink környékéről, valamint a smink hatásáról.

Nagyon fontos ugyanis az összképhez, hogy gondosan ügyeljünk arra, milyen bőr veszi körül szemeinket, mennyire táskásak vagy éppen sötétek azok a bizonyos karikák, és milyen módon sminkeljük ki magunkat. Az egyetlen tényező, amire ilyenkor senki nem gondol, az viszont a szemöldök, pedig higgyük el, az egyik legbefolyásolóbb részletet jelenti.

Hiába lesz tökéletes a sminkünk, hiába foglalkozunk szemkörnyékünk bőrével, ha mindezt nem koronázza meg egy karakteres, szép, dús szemöldök. Ugyanis az a tekintet nem is lesz annyira csábos, ha az összképből hiányzik. Márpedig, ha túlzásba visszük a szemöldökszedést, és ezzel egy nagyon vékony szemöldököt érünk el, vagy ha egyszerűen olyan génekkel rendelkezünk, melyek miatt sajnos elég gyér ez a szőrzetünk, az nagyon el tudja rontani egész arcunk megjelenését.

Ilyenkor sokan próbálkoznak azzal, hogy különböző sminkeszközökkel húznak maguknak vastagabb szemöldököt, illetve jó páran tetoválással próbálják szebbé varázsoltatni. Sajnos ezek a megoldások nem lesznek természetesek és szépek, sőt, sokszor ezen módszereknek köszönhetően még tovább gyérülhet szemöldökünk.

Amennyiben természetesen szép és dús szemöldökre vágyunk, a szemöldök beültetés jelenthet számunkra igazi segítséget. Az eljárás során ugyanis saját tarkótáji hajzatunkból ültetnek át szálakat a szemöldök gyérebb területeibe, precízen követve a szemöldökszálak növekedési irányát. Az eredmény pedig gyönyörű lesz, és persze esztétikailag is sokkal szebb, mint például egy szemceruzával húzott vonal.

Érdemes tehát ezt a megoldást választani, és szépítkezésünkbe inkább a beültetett szemöldök karbantartását bevenni ahelyett, hogy nem éppen mutatós smink trükkökkel próbálnánk vastagabbá varázsolni szemöldökünket. A beavatkozás után biztosak lehetünk abban, hogy az összkép elégedettséggel tölt majd el minket, és tekintetünk varázslatos lesz.  

 

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás:

+36 70 512 2296
+36 30 883 6103