Egy nő életében a sminkelésnek központi szerepe van, legyen az egy hétköznapi, egy partira való vagy egy elegáns smink. Ilyenkor amellett, hogy az adott programhoz, évszakhoz vagy ruhához igazítva sminkeljük magunkat, mindig belevisszük saját stílusunkat, egyéniségünket, és ez bizony nagyon sokat elárulhat rólunk.

Nem mindegy, hogy milyen sminket hordunk egy esküvőn – főleg, ha a saját nagy napunkról van szó -, egy éttermi vacsoránál, színházban vagy éppen egy éjszakai buliban. Viszont vannak alapvető vonások, melyeket mindig standard mozdulatokként felviszünk arcunkra. De mi van akkor, ha hiába ügyesek kezeink a szemceruzával vagy tussal, mégis szinte egyből tönkremegy a remekmű?

Ilyen eset nem csak akkor fordulhat elő, amikor elkezdünk sírni, és hamar lefolyik a sminkünk, hanem bizony akkor is, ha problémánk van felső szemhéjainkkal. A lecsüngő szemhéj ugyanis rálóg szemünk kifestett részére, ezzel nagyon hamar előidézi azt a tipikus és utálatos jelenséget, amikor a festékek nagy része egy ronda csíkban gyűlik össze, és természetesen nem ott, ahol kellene. Ilyenkor ha pislogunk, nagyon csúnya kép tárul azok elé, akik éppen velünk szemben vannak. Ráadásul az összetapadt festékcsíkot ezután még nehezebb eltávolítani, mint egy sima sminklemosásnál.  

A lógó szemhéj persze nem csak ebben okoz gondot, hanem sok esetben látásunkban is zavarhat, illetve nagyon öregedő, folyton álmatagnak kinéző tekintetet is eredményez. Akinek ilyen problémája van, mindenképpen érdemes szakemberhez fordulnia, hiszen ezek nem csak esztétikailag, de egészségileg is negatív hatással bírhatnak tehát.

Az EstheticHungary Klinikán felső és alsó szemhéjplasztikai beavatkozást is választhatunk, illetve a kettő eljárást egyben is kérhetjük attól függően, pontosan mi a helyzet szemkörnyéki területeinkkel. A plasztikai műtét után javulhat látásunk, és könnyedén készíthetjük el tökéletes sminkünket anélkül, hogy félnünk kellene, pár perc múlva tönkremegy. Emellett egy sokkal fiatalabb tekintet fog visszanézni ránk a tükörből, mely elégedettséggel és önbizalommal tölt majd el minket. 

 

Ismerje meg jobban a szemhéjplasztikát és az EstheticHungary Klinikát:

http://esthetichungary.hu/szemhejplasztika