A rúzsozás talán a smink egyik legnehezebb része. Ahhoz, hogy ne csússzon el a vonala, ne legyen túl erős, mégis szépen emelje ki ajkainkat, türelemre, gyakorlatra és persze időre van szükség. Viszont hiába kapott tökéletes rúzst a szánk, ha egy pillanat alatt elkenjük, leisszuk vagy elmaszatoljuk.

Akármennyire is egyszerűnek tűnik, a rúzsozás bizony nem könnyű. Amikor pedig percek alatt eltűnik a remekmű, mert éppen puszit adtunk valakinek, ittunk egy korty vizet vagy beleharaptunk egy szendvicsbe, érthető, hogy elkap minket a düh, hiszen kezdhetjük előről, vagy be kell érnünk a táskánkban tartott szájfénnyel, ami azért már nem ugyanaz.

Most egy olyan trükköt ismertetünk, ami tartóssá varázsolja rúzsunkat, és nem is nehéz alkalmazni. Kenjük fel kiválasztott rúzsunkat egy vékony rétegben, egyenletesen, majd szedjünk szét egy papírzsebkendőt rétegeire. Egyetlen ilyen réteget tegyünk és nyomkodjunk rá ajkainkra. Egy sminkes ecset segítségével púderezzük be alaposan – a legjobb, ha átlátszó púdert használunk – egész szánk területét a zsebkendőn. Mivel vékony ez a réteg, a legapróbb púderszemcsék átjutnak rajta, és fixálni fogják rúzsunkat. Persze ez sem marad fent a szánkon örökké, de az biztos, hogy tartósan megmarad, és nem jön le az első puszi után.

A rúzsozás művészetéhez azonban nem hiányozhat a főszereplő, vagyis a száj ápoltsága és szépsége sem. Akiknek túl vékony vagy keskeny ajkaik vannak, éppen ezért nem szeretik hangsúlyozni szájukat, és nagyon ritkán, vagy egyáltalán nem használnak rúzst. Ez pedig teljes mértékben befolyásolja egész megjelenésüket, arcuk karakterét és természetesen belső elégedetlenséget is eredményezhet.

Azonban a tökéletes száj nem kell, hogy csupán álom maradjon. Az EstheticHungary Klinika szolgáltatásai között megtalálható PermaLip ajakimplantátum ugyanis gyönyörű, telt ajkakat eredményez. Saját igényeinknek és adottságainknak megfelelően varázsol olyan szájat, amely nem csak szép, és esztétikus, de teljesen természetes hatású is. Ráadásul ez az eljárás tartós ajkakat eredményez, így biztosak lehetünk benne, hogy nem csak a rúzsunk lesz időtálló.

 

Tudjon meg többet a PermaLip ajakimplantátumról és az EstheticHungary Klinikáról:

http://esthetichungary.hu/