Sokan imádják, többen viszont tartanak tőle, mert valljuk be, a piros rúzst muszáj tökéletesen felvinni ajkainkra ahhoz, hogy szépen mutasson. Éppen ezért jól tesszük, ha gyakorolunk kicsit otthon a tükör előtt, így kifogástalan lesz megjelenésünk vörösben rikító ajkainkkal, hiszen idén a sminktrendben újra a piros vette át a vezető szerepet.

Természetesen a vörös rúzs egy olyan klasszikus, amely soha nem is ment ki a divatból igazán, de most azok is bátrabban alkalmazhatják, akik eddig kicsit idegenkedtek tőle, hiszen bármilyen sminket megkoronázhatunk ilyen színű ajkakkal.

Persze, mint mindig, most is fedezhetünk fel némi újítást, hiszen most minél csillogóbb, annál jobb, minél inkább odavonzza a szemeket, annál nagyobb lehet megelégedettségünk. A vörös ajkak amúgy is érzékiséget, nőiességet és szenvedélyességet sugároznak, így ki ne szeretné viselni őket?

Sajnos vannak olyanok, akik bizony nem szeretnék hangsúlyozni ajkaikat, mert nincsenek megelégedve velük. Akiknek túl keskeny vagy vékony a szájuk, azoknak általában nem is áll annyira jól a piros rúzs, mint a vastag, telt ajkúaknak. Néha lehet kicsit csalni, és van néhány praktika, melyek segítségével kicsit nagyobbra tudjuk varázsolni szánkat a rúzsozás során, azonban ha egy piciny baki is becsúszik a szájfestésünkbe, az inkább sajnos nevetséges eredményt szül, nem pedig csábító ajkakat.

Akinek gondja van szája formájával vagy méretével, annak inkább más megoldás után kell néznie az effajta csalások helyett. Létezik ugyanis már olyan segítség, mely a nélkül oldja meg ezeket a problémákat, hogy természetellenes, esetleg túl mű lenne a végeredmény.

A PermaLip ajakimplantátum segítségével gyönyörűek, esztétikusak és természetesen szépek lesznek ajkaink, hiszen az implantátum méretét és alakját az határozza meg, kinek milyen adottságai vannak. Így mindenki személyre szabottan kap megoldást eddigi problémájára, és ezután már nem kell félnünk, a piros rúzs csábosan, vadítóan fog hatni, és bármikor feldobhatjuk sminkünket egy kis merész vörössel!

 

Tudjon meg többet a PermaLip ajakimplantátumról és az EstheticHungary Klinikáról:

http://esthetichungary.hu/