Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ismét a piros az úr!

Sokan imádják, többen viszont tartanak tőle, mert valljuk be, a piros rúzst muszáj tökéletesen felvinni ajkainkra ahhoz, hogy szépen mutasson. Éppen ezért jól tesszük, ha gyakorolunk kicsit otthon a tükör előtt, így kifogástalan lesz megjelenésünk vörösben rikító ajkainkkal, hiszen idén a sminktrendben újra a piros vette át a vezető szerepet.

Természetesen a vörös rúzs egy olyan klasszikus, amely soha nem is ment ki a divatból igazán, de most azok is bátrabban alkalmazhatják, akik eddig kicsit idegenkedtek tőle, hiszen bármilyen sminket megkoronázhatunk ilyen színű ajkakkal.

Persze, mint mindig, most is fedezhetünk fel némi újítást, hiszen most minél csillogóbb, annál jobb, minél inkább odavonzza a szemeket, annál nagyobb lehet megelégedettségünk. A vörös ajkak amúgy is érzékiséget, nőiességet és szenvedélyességet sugároznak, így ki ne szeretné viselni őket?

Sajnos vannak olyanok, akik bizony nem szeretnék hangsúlyozni ajkaikat, mert nincsenek megelégedve velük. Akiknek túl keskeny vagy vékony a szájuk, azoknak általában nem is áll annyira jól a piros rúzs, mint a vastag, telt ajkúaknak. Néha lehet kicsit csalni, és van néhány praktika, melyek segítségével kicsit nagyobbra tudjuk varázsolni szánkat a rúzsozás során, azonban ha egy piciny baki is becsúszik a szájfestésünkbe, az inkább sajnos nevetséges eredményt szül, nem pedig csábító ajkakat.

Akinek gondja van szája formájával vagy méretével, annak inkább más megoldás után kell néznie az effajta csalások helyett. Létezik ugyanis már olyan segítség, mely a nélkül oldja meg ezeket a problémákat, hogy természetellenes, esetleg túl mű lenne a végeredmény.

A PermaLip ajakimplantátum segítségével gyönyörűek, esztétikusak és természetesen szépek lesznek ajkaink, hiszen az implantátum méretét és alakját az határozza meg, kinek milyen adottságai vannak. Így mindenki személyre szabottan kap megoldást eddigi problémájára, és ezután már nem kell félnünk, a piros rúzs csábosan, vadítóan fog hatni, és bármikor feldobhatjuk sminkünket egy kis merész vörössel!

 

Tudjon meg többet a PermaLip ajakimplantátumról és az EstheticHungary Klinikáról:

http://esthetichungary.hu/

Az alkohol hatása a bőrre

Már sokszor hangsúlyoztuk, hogy az életmódnak mennyire sok köze van ahhoz, hogy külsőnk hogyan néz ki. Nem csak a belső egészségünkre van hatással a táplálkozás és az életvitel, hanem bizony bőrünkön, hajunkon is meglátszik, hogy jól vagy rosszul tartjuk magunkat. Most nézzük meg, hogy a túlzott alkoholfogyasztás mit tesz külsőnkkel.

A felnőtté váláshoz hozzá tartozik az is, hogy megismerkedünk olyan dolgokkal, mint például az alkohol. Sok fiatal úgy gondolja, hogy amíg lehet, bulizni kell mértéktelenül, pedig higgyük el, hogy ezek az időszakok is nyomot fognak hagyni. Viszont ha valaki később is sokkal többet iszik a kelleténél, annál nagyon durva változások figyelhetőek meg, nagyon rövid idő alatt.

A rendszeres alkoholfogyasztástól – és ez nem csak a sok mennyiségre vonatkozik – arcunkon és dekoltázsunkon a bőr pirosas lesz, és duzzadt, emellett pedig az arc két oldalán száraz foltok jelennek meg. A pirosság az erek kitágulásától jön létre, míg a száraz foltok azért, mert az alkohol megvonja szervezetünkből a vizet, felborítva ezzel folyadékháztartásunkat. Ennek eredményeképpen megjelennek a hajszálráncok, és mivel a méregtelenítésben résztvevő nyirokrendszernek sokkal nagyobb lesz a dolga, így a szemek alatti táskák is megduzzadnak. A bőrünk tehát idő előtt öregedni kezd, és ezt nem is tudjuk megállítani, csak azzal, ha legalább egy hosszú időre száműzzük az alkoholt életünkből, és később is csak keveset és ritkán fogyasztunk belőle.

Sok esetben elegendő, ha szervezetünk megtisztul, azonban ha tartós alkoholfogyasztásról beszélünk, akkor bizony az okozott károk nem múlnak el maguktól. Ilyen esetekben segítségünkre lehet masszázs, vákuumos kezelés, illetve a lehető legbiztosabb megoldás az arcplasztika.

Attól függően, hogy melyik részt szeretnénk helyrehozni, segíthet bajunkon a szemhéjplasztika, a szálbehúzásos arcfiatalítás, de szóba kerülhet még a botoxos injekció, illetve más arcfeltöltés is. Az ilyen esztétikai eljárások után biztosak lehetünk abban, hogy arcunk ismét fiatal lesz, és búcsút mondhatunk a korai ráncoknak, táskáknak, redőknek. Viszont ezzel együtt búcsút kell mondanunk az alkoholfogyasztás tekintetében a mértéktelenségnek is!

 

Ismerje meg jobban a különböző arcplasztikai beavatkozásokat az EstheticHungary Klinikán:

http://esthetichungary.hu/

Csókos száj

Bizonyára nem csak a hölgyek, hanem az urak is egyetértenek azzal a kijelentéssel, hogy a nőiesség egyik legszebb és legigézőbb ékköve a telt, csókos száj. Bizony nem véletlenül találták ki a rúzst, mely még jobban kiemeli ezt a szexualitással telt részletet az arcon. Azonban nem mindenkinek áll jól a vörös rúzs, és nem mindenki büszkélkedhet igazán vastag ajkakkal.

Már évtizedekkel ezelőtt is vitte a pálmát az, akin a piros rúzs nem csak, hogy jól állt, hanem tudta azt viselni is, megbolondítva ezzel minden hímnemű társát. De valljuk be, igazán jól mutatni csak akkor tud az összkép, ha ajkaink valóban teltek, és nem csak rákenjük a hivalkodóság színét, hanem egyúttal összeolvadunk a vele kialakított imázzsal.

Itt nem csak egy stílusról van szó, hanem a nőiesség legnagyobb kifejezési lehetőségéről. Viszont ha valakinek keskeny vagy pici a szája, sajnos ezt nem tudja véghezvinni. A forradalmian új ajakfeltöltő eljárás azonban mindenkinek meg tudja oldani ezt a problémáját, méghozzá olyan eredményt adva, amely nem csak természetes hatást kelt, de tartós és a kívánságoknak leginkább megfelelő.

A PermaLip ajakimplantátummal azok is teltebbé tehetik ajkaikat, akik az eddigi injekciós megoldástól ódzkodtak. Ugyanis itt nem fecskendezik az anyagot a szájba, hanem a saját formáknak és méreteknek megfelelő implantátumot helyezik bele, ami tökéletes és esztétikus eredményt nyújt. Az EstheticHungary Klinikán minden egyes eljárást megelőz egy vagy akár több személyes konzultációs alkalom, ahol ezeket a részleteket átbeszélhetjük és tisztázhatjuk a plasztikai sebésszel.

A beavatkozás után garantált, hogy arcunk összképe varázslatos lesz, igéző és telt ajkaink pedig úgy fogják viselni a vörös rúzst, mintha mindig is erre születtek volna, ellenállhatatlanná és csábítóvá téve ezzel egész kisugárzásunkat és külsőnket.

Bővebben a Klinikáról, és a PermaLip ajakvastagításról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.