Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tartós rúzs

A rúzsozás talán a smink egyik legnehezebb része. Ahhoz, hogy ne csússzon el a vonala, ne legyen túl erős, mégis szépen emelje ki ajkainkat, türelemre, gyakorlatra és persze időre van szükség. Viszont hiába kapott tökéletes rúzst a szánk, ha egy pillanat alatt elkenjük, leisszuk vagy elmaszatoljuk.

Akármennyire is egyszerűnek tűnik, a rúzsozás bizony nem könnyű. Amikor pedig percek alatt eltűnik a remekmű, mert éppen puszit adtunk valakinek, ittunk egy korty vizet vagy beleharaptunk egy szendvicsbe, érthető, hogy elkap minket a düh, hiszen kezdhetjük előről, vagy be kell érnünk a táskánkban tartott szájfénnyel, ami azért már nem ugyanaz.

Most egy olyan trükköt ismertetünk, ami tartóssá varázsolja rúzsunkat, és nem is nehéz alkalmazni. Kenjük fel kiválasztott rúzsunkat egy vékony rétegben, egyenletesen, majd szedjünk szét egy papírzsebkendőt rétegeire. Egyetlen ilyen réteget tegyünk és nyomkodjunk rá ajkainkra. Egy sminkes ecset segítségével púderezzük be alaposan – a legjobb, ha átlátszó púdert használunk – egész szánk területét a zsebkendőn. Mivel vékony ez a réteg, a legapróbb púderszemcsék átjutnak rajta, és fixálni fogják rúzsunkat. Persze ez sem marad fent a szánkon örökké, de az biztos, hogy tartósan megmarad, és nem jön le az első puszi után.

A rúzsozás művészetéhez azonban nem hiányozhat a főszereplő, vagyis a száj ápoltsága és szépsége sem. Akiknek túl vékony vagy keskeny ajkaik vannak, éppen ezért nem szeretik hangsúlyozni szájukat, és nagyon ritkán, vagy egyáltalán nem használnak rúzst. Ez pedig teljes mértékben befolyásolja egész megjelenésüket, arcuk karakterét és természetesen belső elégedetlenséget is eredményezhet.

Azonban a tökéletes száj nem kell, hogy csupán álom maradjon. Az EstheticHungary Klinika szolgáltatásai között megtalálható PermaLip ajakimplantátum ugyanis gyönyörű, telt ajkakat eredményez. Saját igényeinknek és adottságainknak megfelelően varázsol olyan szájat, amely nem csak szép, és esztétikus, de teljesen természetes hatású is. Ráadásul ez az eljárás tartós ajkakat eredményez, így biztosak lehetünk benne, hogy nem csak a rúzsunk lesz időtálló.

 

Tudjon meg többet a PermaLip ajakimplantátumról és az EstheticHungary Klinikáról:

http://esthetichungary.hu/

 

Ismét a piros az úr!

Sokan imádják, többen viszont tartanak tőle, mert valljuk be, a piros rúzst muszáj tökéletesen felvinni ajkainkra ahhoz, hogy szépen mutasson. Éppen ezért jól tesszük, ha gyakorolunk kicsit otthon a tükör előtt, így kifogástalan lesz megjelenésünk vörösben rikító ajkainkkal, hiszen idén a sminktrendben újra a piros vette át a vezető szerepet.

Természetesen a vörös rúzs egy olyan klasszikus, amely soha nem is ment ki a divatból igazán, de most azok is bátrabban alkalmazhatják, akik eddig kicsit idegenkedtek tőle, hiszen bármilyen sminket megkoronázhatunk ilyen színű ajkakkal.

Persze, mint mindig, most is fedezhetünk fel némi újítást, hiszen most minél csillogóbb, annál jobb, minél inkább odavonzza a szemeket, annál nagyobb lehet megelégedettségünk. A vörös ajkak amúgy is érzékiséget, nőiességet és szenvedélyességet sugároznak, így ki ne szeretné viselni őket?

Sajnos vannak olyanok, akik bizony nem szeretnék hangsúlyozni ajkaikat, mert nincsenek megelégedve velük. Akiknek túl keskeny vagy vékony a szájuk, azoknak általában nem is áll annyira jól a piros rúzs, mint a vastag, telt ajkúaknak. Néha lehet kicsit csalni, és van néhány praktika, melyek segítségével kicsit nagyobbra tudjuk varázsolni szánkat a rúzsozás során, azonban ha egy piciny baki is becsúszik a szájfestésünkbe, az inkább sajnos nevetséges eredményt szül, nem pedig csábító ajkakat.

Akinek gondja van szája formájával vagy méretével, annak inkább más megoldás után kell néznie az effajta csalások helyett. Létezik ugyanis már olyan segítség, mely a nélkül oldja meg ezeket a problémákat, hogy természetellenes, esetleg túl mű lenne a végeredmény.

A PermaLip ajakimplantátum segítségével gyönyörűek, esztétikusak és természetesen szépek lesznek ajkaink, hiszen az implantátum méretét és alakját az határozza meg, kinek milyen adottságai vannak. Így mindenki személyre szabottan kap megoldást eddigi problémájára, és ezután már nem kell félnünk, a piros rúzs csábosan, vadítóan fog hatni, és bármikor feldobhatjuk sminkünket egy kis merész vörössel!

 

Tudjon meg többet a PermaLip ajakimplantátumról és az EstheticHungary Klinikáról:

http://esthetichungary.hu/

Csábító ajkak

Már igazán pici korunkban jön az első vágy arra, hogy sminkelhessük magunkat. Nagyon nagy szó, amikor anyukánk otthon megengedi, hogy viseljük a rúzsát, ezen talán minden kislány átesik egyszer. Aztán amikor felnövünk, és odaérünk, hogy ténylegesen használhatjuk ezeket a szépségcikkeket, sok esetben elkélne néhány tanács, hogyan is lesz a végeredmény tökéletes.

A rúzsozás lehet, hogy egyszerűnek tűnik, de korántsem az. Egész sminkelésünket tönkreteheti ugyanis egy rosszul kiválasztott szín, vagy egy ügyetlenül felvitt kontúr. Most megtudhatjuk, hogyan is lehet csábító ajkunk a rúzs segítségével.

Fontos, hogy nem csak a ruhánkhoz, hanem saját egyéniségünkhöz is passzoljon az a szín, amit kiválasztunk. Az erősebb színek nem mindenkinek állnak jól, de egyes esetekben vaddá tehetik viselőjüket.

Először a kontúrt vigyük fel, a száj formáját követve. Ne próbálkozzunk azzal, hogy kijjebb rajzoljuk meg a szánk szélét, mert az sajnos a visszájára is elsülhet, és ahelyett, hogy nagyobb ajkakat kölcsönözne, inkább röhejessé válik majd az összkép. Ezek után egy vastagabb ajakceruzát, vagy rúzst alkalmazzunk ahhoz, hogy a kontúrt kitöltsük. Nem szabad sem túl sokat, sem túl keveset használni, ezért egy ecset segítségével oszlassuk el egyenletesen a megfelelő mennyiséget. Erre aztán tehetünk egy kis púdert a tartósság eléréséhez, vagy szájfényt, attól függően, hogy matt vagy fényes felületet szeretnénk.

Természetesen a csábos ajakak nem csak a sminkeléstől lesznek olyanok, amilyennek megálmodjuk őket. Az ajkakat viselni is tudni kell. Aki azonban nem elégedett saját szájával, annak sajnos ez nem fog menni, és akármilyen szépen is festi ki ajkait, sosem lesz megfelelő számára a végeredmény. Akit nem áldott meg a sors dús, vastag ajkakkal, és ez örök elégedetlenségét eredményezi, annak olyan megoldás után kell néznie, mely ezt a helyzetet tartósan megváltoztatja.

A PermaLip ajakimplantátum lehetőséget ad erre mindenkinek, aki telt, szexi ajkakat szeretne, mindezt hosszú távon. Az implantátum segítségével gyönyörű, természetes hatású eredményt kapunk, melynek köszönhetően tényleg már csak azzal kell foglalkoznunk, hogyan rúzsozzuk ki megfelelően csábos ajkainkat.

 

Tudjon meg többet a PermaLip ajakimplantátumról és az EstheticHungary Klinikáról:

http://esthetichungary.hu/

A vastag ajak sem mindig szexi

Szinte minden nő arról álmodik, hogy külseje tökéletes és vonzó legyen. Nem kis szerepe van a nőiességben az ajkaknak sem, így természetes, hogy a nők többsége azt szeretné, ha kívánatos, dús ajkai lennének. Nem mindegy azonban, hogy milyen formában szeretnénk ezt elérni, hiszen sajnos ma már rengeteg irány létezik az ajkak nagyobbításában.

Sok olyan otthoni praktika is terjeng – főként a fiatalok körében -, melyeket jobb lenne messze elkerülni vagy el is felejteni. Ilyen például az ajkak csipkedése, vagy ízléstelen rúzsozása, mellyel inkább rossz irányba visszük szánk kiemelését.

A legtöbben még mindig az ajakfeltöltésre esküsznek, amennyiben plasztikázás kerül szóba az ajkak megnagyobbításához. Ugyan szép eredményt érhetünk el ebben a műfajban is, de sajnos sokan túlzásba esnek, és ha valaki átbillen a ló túloldalára, akkor abból bizony előbb lesz nevetséges, mint szép száj.

A PermaLip ajakimplantátum segítségével azonban olyan esztétikus és természetes eredményt érhetünk el, mely a külvilág elismerését is vonzani fogja, nem csak a férfiak, hanem bizony nőtársaink körében is. Mivel az implantátumok több méretben és alakban is rendelkezésünkre állnak, ezért a plasztikai sebész segítségével tökéletesen hozzánk illőt tudunk kiválasztani. A behelyezés után olyan gyönyörű, telt ajkaink lesznek, melyekre mindig is vágytunk. Ráadásul ez egy tartós megoldás, és nem kell sűrű időközönként újra és újra azzal foglalkozni, hogy megint ráférne szánkra a „tatarozás”.

A szép ajkak elérése tehát nem lehetetlen, és nem kell félnünk attól sem, hogy műnek látszik majd. Ha emellett valakinek ápolt is a szája, akkor teljesen nyert ügye van. A mosolya nem csak esztétikus lesz, hanem csábos is, és ahhoz, hogy szexi legyen, elég akár egy halvány ajakfény is, hiszen nem szorul majd rá az élénk kiemelésre, mivel így is magára vonzza majd a szemeket.

 

Tudjon meg többet a PermaLip ajakimplantátumról és az EstheticHungary Klinikáról:

http://esthetichungary.hu/

Tavaszi rúzs trend

Mint mindennek, a rúzsnak is megvan a saját divatja, és a változás most tavasszal is szembetűnő a sminkelés terén. Míg sok esetben szeretünk csak sima, alig látható szájfényt vagy ajakápolót használni, addig most tavasszal a berobbanó színek fognak hódítani. Legyünk hát divatosak, és vegyük fel a hömpölygő tavasziasodás iramát!

A szürke telet hátrahagyva nem is lehet annál jobb, mint ruhatárunkkal és természetesen sminkünkkel is meghozni a változást. Idén tavasszal főként a pink, a piros és a narancs különböző színvilágai fognak hódítani, de persze nem minden áll jól mindenkinek.

Akik világosabb bőrrel rendelkeznek, azok választhatnak a természetesség és a nagy kontraszt között. Hétköznapokra mindenképpen az első a nyerő, amit halvány rózsaszínnel, málnás pirossal érhetünk el. A buja vörös csak akkor jöhet szóba, ha nagyobb eseményre megyünk, vagy direkt szeretnénk kihangsúlyozni fehér porcelánbőrünket. Akiknek kreolosabb bőrük van, nyugodtan válogathatnak az élénk paradicsom piros, illetve a neonos színű narancs árnyalatok között.  

Természetesen rúzsozáskor az sem mindegy, mire kenjük fel a színeket. Az ajkak szempontjából nagyon fontos, hogy ápoltak legyenek, és persze az adottságok is húznak némi korlátot a színek használatához. A vékonyabb ajkakat általában nem szeretik annyira kiemelni, inkább a visszafogottabb stílust választják ilyenkor.

Pedig nem kellene beletörődni ebbe sem, hiszen mindenki számára adott a lehetőség, hogy vad, buja, dús ajkai lehessenek. A PermaLip ajakimplantátum segítségével ugyanis nem csak vastagabb szánk lehet, hanem mindezt a természetesség legnagyobb megtartásával érhetjük el.

Az implantátum mindenkinek a saját adottságaihoz mérten kerül kiválasztásra mind formában, mind pedig méretben, éppen ezért leendő viselője tényleg esztétikus látványt fog nyújtani vele. A rúzsozás terén pedig még inkább kinyílik a világ, és nyugodtan bátorkodhatunk kiemelni gyönyörű szánkat igéző, vörös színekkel is.

 

Ismerje meg jobban a PermaLip ajakimplantátumot és az EstheticHungary Klinikát:

http://esthetichungary.hu/

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.