Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tartós vastagság

A legtöbb nő nincs megelégedve teljesen magával, és beszélhetünk akár a legapróbb részletről is, a tökéletességet nagyon nehéz elérni saját mércénkkel. Így van ez a szánk tekintetében is, hiszen melyik hölgy nem szeretne igazán vastag, dús, szexi ajkakat. Sokan azonban nem merik bevállalni a változtatást, hiszen attól tartanak, hogy ez kimeríti majd őket – anyagilag is.

Míg más testrészünkön a vékonyság a cél, ebben az esetben szeretnénk vastagságot, méghozzá tartósan. A PermaLip ajakimplantátum segítségével azok előtt is kitárult egy új ajtó a változtatás lehetősége felé, akik eddig attól tartottak, hogy nem fogják bírni anyagilag. Ez az eljárás ugyanis – szemben az ajakfeltöltéssel, ahol ténylegesen akár félévente is költenünk kell arra, hogy szánk mindig számunkra megfelelő legyen –igencsak tartós eredményt ad, hiszen az implantátum soha nem szívódik fel, így korlátlan ideig megmarad.

Ezzel együtt pedig attól sem kell félnünk, hogy túl mű vagy akár nevetséges lesz az új szánk kinézete. A PermaLip ajakimplantátum ugyanis tökéletesen illik majd hozzánk, hiszen a beavatkozást megelőzően, a plasztikai sebész segítségével kerül kiválasztásra az, hogy milyen méretű, illetve formájú legyen, saját adottságainknak megfelelően. A végeredmény ezért nem csak vastag ajak lesz, hanem esztétikus és természetes hatású is.

Nem kell tehát tartanunk attól, hogy félévente muszáj lesz feltöltésre vagy korrigálásra járnunk, így nem lesz szükséges majd költenünk sem újra és újra vagyonokat arra, hogy olyan szánk lehessen, amilyenre eddig vágytunk. Ráadásul valljuk be, mindenkiben vagy egy kis félsz, bármilyen beavatkozás előtt áll, ezért persze az sem mindegy, mennyire gyakran kell befeküdnünk a sebész kezei alá. A PermaLip ajakimplantátum beültetése körülbelül 30 percet vesz igénybe, és egyszeri alkalom az egész. Ne féljünk hát meghozni a döntést, merjünk változtatni, és ha már ezt megtesszük, válasszuk a számunkra legkedvezőbb megoldást!

 

Tudjon meg többet a PermaLip ajakimplantátumról és az EstheticHungary Klinikáról:

http://esthetichungary.hu/

Tavaszi rúzs trend

Mint mindennek, a rúzsnak is megvan a saját divatja, és a változás most tavasszal is szembetűnő a sminkelés terén. Míg sok esetben szeretünk csak sima, alig látható szájfényt vagy ajakápolót használni, addig most tavasszal a berobbanó színek fognak hódítani. Legyünk hát divatosak, és vegyük fel a hömpölygő tavasziasodás iramát!

A szürke telet hátrahagyva nem is lehet annál jobb, mint ruhatárunkkal és természetesen sminkünkkel is meghozni a változást. Idén tavasszal főként a pink, a piros és a narancs különböző színvilágai fognak hódítani, de persze nem minden áll jól mindenkinek.

Akik világosabb bőrrel rendelkeznek, azok választhatnak a természetesség és a nagy kontraszt között. Hétköznapokra mindenképpen az első a nyerő, amit halvány rózsaszínnel, málnás pirossal érhetünk el. A buja vörös csak akkor jöhet szóba, ha nagyobb eseményre megyünk, vagy direkt szeretnénk kihangsúlyozni fehér porcelánbőrünket. Akiknek kreolosabb bőrük van, nyugodtan válogathatnak az élénk paradicsom piros, illetve a neonos színű narancs árnyalatok között.  

Természetesen rúzsozáskor az sem mindegy, mire kenjük fel a színeket. Az ajkak szempontjából nagyon fontos, hogy ápoltak legyenek, és persze az adottságok is húznak némi korlátot a színek használatához. A vékonyabb ajkakat általában nem szeretik annyira kiemelni, inkább a visszafogottabb stílust választják ilyenkor.

Pedig nem kellene beletörődni ebbe sem, hiszen mindenki számára adott a lehetőség, hogy vad, buja, dús ajkai lehessenek. A PermaLip ajakimplantátum segítségével ugyanis nem csak vastagabb szánk lehet, hanem mindezt a természetesség legnagyobb megtartásával érhetjük el.

Az implantátum mindenkinek a saját adottságaihoz mérten kerül kiválasztásra mind formában, mind pedig méretben, éppen ezért leendő viselője tényleg esztétikus látványt fog nyújtani vele. A rúzsozás terén pedig még inkább kinyílik a világ, és nyugodtan bátorkodhatunk kiemelni gyönyörű szánkat igéző, vörös színekkel is.

 

Ismerje meg jobban a PermaLip ajakimplantátumot és az EstheticHungary Klinikát:

http://esthetichungary.hu/

Vékony ajkak

Taglaltuk már több esetben is, több szempontból megfigyelve azt, hogy milyen embertípusok társíthatók az egyes formájú és nagyságú ajkakhoz. Most egy kicsit nézzük meg közelebbről azt a szájformát, mely nem véletlenül eredményezhet fegyelmet vagy éppen félelmet – főként a gyerekek körében.

Akit vékony, keskeny ajkakkal áldott meg a sors, az megfigyelések alapján általában szigorú, türelmetlen és sokszor nem empatikus karakterjegyeket hordoz magában. Ezek az illetők sokszor magas intelligenciával rendelkeznek, és társalgásban éppen ezért jeleskedhetnek, azonban lerontja ezt a pozitívumot az, hogy sokszor irigyek, és nincsenek tekintettel a másik ember érzéseire.

Persze a fent leírtak nem minden esetben állják meg a helyüket, sokkal inkább felelnek meg egy különös sztereotípiának. Ám valami háttere egyértelműen van a következtetéseknek, de nem szabad általánosítani. Az is biztos viszont, hogy a legtöbb olyan karakter, mely a szigort és a fegyelmet alakítja animációkban, filmekben – például egy komoly tanárnőt, aki nem éppen a gyerekek kedvence, sőt, félelmet kelt bennük -, ijesztően keskeny és vékony ajkakkal rendelkezik.

Ha valakinek túlságosan vékony a szája, akkor akár emiatt a „besorolás” miatt is zavarhatja ez az adottság. Emellett persze esztétikailag sem elégedik meg mindenki a kis csíkká szűkülő ajkakkal, hiszen a nők általában a dús, szexi szájat akarják magukénak. Az érzékiség és bujaság mindenkiben megtalálható, ám nem könnyű azt előcsalogatni, ha teljesen másképp néznek az emberre. A vastag száj lehet az első lépés, hogy megvalósítsuk önmagunkat ilyen szempontból.  

Ezt nagyon egyszerűen lehet elérni a PermaLip ajakimplantátum segítségével, melynek beültetése után nem csak nagyobb, vastagabb, hanem tökéletesen természetes hatású ajkakat kapunk. A gyönyörű eredmény nem csak minket fog lenyűgözni, hanem a külvilágot is, és abban is biztosak lehetünk, hogy ezek után véletlenül sem fognak besorolni minket a katonás szerepkörbe. 

 

Ismerje meg jobban a PermaLip ajakimplantátumot és az EstheticHungary Klinikát:

http://esthetichungary.hu/

Ajak-alakok

Van, akinek keskeny, van, akinek vastag, van, akinek kicsi és van, akinek nagy, de mégis milyen titkokat rejthet az ember szájának formája? Nem is hinnénk, de bizony sok dolgot elárul rólunk az, hogy milyen alakú ajkakkal rendelkezünk.

A vastag, széles ajkak viselője általában szenvedélyes, kezdeményező, és amit el akar érni, azt el is éri. Élvezi az életet, a szabadságot és a függetlenséget. A telt, viszont kicsi ajkak romantikus jellemre utalnak, érzelmi világuk gazdag és széles. Akiknek a felső ajkuk vastagabb, igen domináns személyek, akik folyton sikerre és elismerésre vágynak. Ezen kívül magabiztosak és kitartóak, amibe belekezdenek, mindképp véghezviszik. Akiknek viszont az alsó ajka vastagabb, azok titokzatosak, egyediek és egy kissé különcök is, legyen szó a divatról vagy bármi másról. A szűk, viszont egyben széles ajkak arról árulkodnak, hogy viselőjük egy realista személy, aki két lábbal él a földön, sok esetben szinte megközelíthetetlenek, és szeretnek mindent maguk intézni. A szűk és egyben kicsi ajkakkal rendelkezők igazán kalandvágyóak és optimisták. Keresik a kihívásokat, és sokszor spontán döntéseket hoznak.

A fenti leírások általában igazak, azonban nem kőbe vésett eredmények. Természetesen nem mindenkire illik rá mindez, és sokan nincsenek is megelégedve ajkaikkal. Nem véletlenül akarnak többen vastagabb szájat, teltebb ajkakat. Az viszont bizonyos, hogy ha valaki olyanra formáltatja száját, amilyenre mindig is vágyott, annak kisugárzása is meg fog változni, és talán éppen olyan lesz személyiségileg is, amilyen mindig is szeretett volna lenni. Ugyanis ha meg vagyunk elégedve kinézetünkkel, akkor megnő önbizalmunk is, és sokkal jobban fogjuk érezni magunkat bőrünkben.

A PermaLip ajakimplantátum lehetőséget ad mindenkinek arra, hogy olyan méretbeli és formabeli változtatást igényeljen, ami az egyéniségének és elképzeléseinek a legmegfelelőbb. Ezen felül a beavatkozás után egy természetes és esztétikus végeredményt kapunk, ami szintén növelni fogja szépségünket.

 

Forrás: http://www.eletforma.hu/test-es-lelek/a_szad_formaja_a_szexualitasodrol_is_arulkodikteszteld/

Keresse fel az EstheticHungary Klinikát, hogy többet megtudhasson a PermaLip-ről:

http://esthetichungary.hu/

Vastagabb ajkak

Az ajakvastagítás mára már egy nagyon elterjedt szépészeti beavatkozás, viszont még mindig mindenki elsőre az injekciós megoldásra gondol. Pedig van már egy sokkal újabb, és tökéletesebb megoldás arra, ha valaki igéző, vastagabb szájjal szeretne megjelenni. A PermaLip implantátum nem csak biztonságos, hanem tartós is.

A PermaLip egy olyan tartós szilikon implantátum, amelyet egy rövid ambuláns műtét során helyeznek be az ajkakba. A műtétet helyi érzéstelenítéssel végzik. A beültetett implantátumot bármikor el lehet távolítani, ha meggondolná magát a páciens, azonban ha az eljárást követően meglátja az eredményt, aligha lesz erre szükség.

Mivel a beültetett implantátum nem szívódik fel a beinjektált anyaggal szemben, így egy ténylegesen tartós megoldásról beszélünk. Ezáltal semmiféle ismétlésre sem kell sort keríteni, ellentétben az injekciós feltöltésekkel, melyek során ez mindig szükséges volt. Mindenképpen kényelmesebb és jobb megoldás tehát az ajakimplantátum mellett döntetni.

A beavatkozást természetesen itt is személyes konzultáció előzi meg, ahol a plasztikai sebész segítségével ki tudjuk választani a méretében és alakjában is megfelelő, szánkhoz leginkább illő implantátumot. Ezzel a lépéssel pedig biztosítjuk, hogy a végeredmény amellett, hogy teltebb és vastagabb ajkakat jelent, a lehető legtermészetesebben fog hatni. Búcsút inthetünk tehát a „kacsaszájnak” csúfolt, megnagyobbított ajkaknak, hiszen egy tökéletesen formás, esztétikus, természetes szájat fogunk kapni.

Az EstheticHungary Klinikán most bevezető áron juthatnak hozzá ehhez a forradalmian új megoldáshoz azok, akik ezt az eljárást szeretnék választani. A pácienseknek módjuk van arra, hogy csak a felső vagy csak az alsó ajkukat vastagítsák, de természetesen a kettőt egy lépésben is kérhetik. Az eredmény mindenképpen olyan lesz, amilyet elképzeltünk magunknak.

Bővebben a Klinikáról, és a PermaLip ajakvastagításról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.