Van, akinek keskeny, van, akinek vastag, van, akinek kicsi és van, akinek nagy, de mégis milyen titkokat rejthet az ember szájának formája? Nem is hinnénk, de bizony sok dolgot elárul rólunk az, hogy milyen alakú ajkakkal rendelkezünk.

A vastag, széles ajkak viselője általában szenvedélyes, kezdeményező, és amit el akar érni, azt el is éri. Élvezi az életet, a szabadságot és a függetlenséget. A telt, viszont kicsi ajkak romantikus jellemre utalnak, érzelmi világuk gazdag és széles. Akiknek a felső ajkuk vastagabb, igen domináns személyek, akik folyton sikerre és elismerésre vágynak. Ezen kívül magabiztosak és kitartóak, amibe belekezdenek, mindképp véghezviszik. Akiknek viszont az alsó ajka vastagabb, azok titokzatosak, egyediek és egy kissé különcök is, legyen szó a divatról vagy bármi másról. A szűk, viszont egyben széles ajkak arról árulkodnak, hogy viselőjük egy realista személy, aki két lábbal él a földön, sok esetben szinte megközelíthetetlenek, és szeretnek mindent maguk intézni. A szűk és egyben kicsi ajkakkal rendelkezők igazán kalandvágyóak és optimisták. Keresik a kihívásokat, és sokszor spontán döntéseket hoznak.

A fenti leírások általában igazak, azonban nem kőbe vésett eredmények. Természetesen nem mindenkire illik rá mindez, és sokan nincsenek is megelégedve ajkaikkal. Nem véletlenül akarnak többen vastagabb szájat, teltebb ajkakat. Az viszont bizonyos, hogy ha valaki olyanra formáltatja száját, amilyenre mindig is vágyott, annak kisugárzása is meg fog változni, és talán éppen olyan lesz személyiségileg is, amilyen mindig is szeretett volna lenni. Ugyanis ha meg vagyunk elégedve kinézetünkkel, akkor megnő önbizalmunk is, és sokkal jobban fogjuk érezni magunkat bőrünkben.

A PermaLip ajakimplantátum lehetőséget ad mindenkinek arra, hogy olyan méretbeli és formabeli változtatást igényeljen, ami az egyéniségének és elképzeléseinek a legmegfelelőbb. Ezen felül a beavatkozás után egy természetes és esztétikus végeredményt kapunk, ami szintén növelni fogja szépségünket.

 

Forrás: http://www.eletforma.hu/test-es-lelek/a_szad_formaja_a_szexualitasodrol_is_arulkodikteszteld/

Keresse fel az EstheticHungary Klinikát, hogy többet megtudhasson a PermaLip-ről:

http://esthetichungary.hu/