Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A csók ereje

Beszélhetünk anyai csókról, szenvedélyes csókról, vagy éppen első csókról, egy biztos: az, hogy milyen, mindent elárul arról, aki adja, arról, aki kapja, és kettejük kapcsolatáról is. Lehet bensőséges, vagy éppen felületes, gátlásos vagy tolakodó. Egy csókban minden benne van.

Egy kapcsolat elején mindenki az első csókra vár, hiszen szinte az egyik legdöntőbb részletet jelenti. Ha jó, és élvezetes, akkor működni fog, ha viszont rossz, akkor biztos, hogy bármit is tennénk érte, nem lesz jövője az egésznek. Hiszen a csók nagyon beszédes, megmutatja, ha nincs meg az összhang, és azt is, ha két embernek nem is szabadna elengednie egymást többé.

Pontosan ezért van az, hogy a csók főszereplői, az ajkak is nagyon fontos szerepet töltenek be a párválasztásban. Mint ahogyan az illat megmutatja, hogy kémiai összhang lehet közöttünk, a száj látványa is okozhat érdeklődést a másik iránt.

És, hogy milyen ajkak vonzzák leginkább a pasikat? Természetesen a telt, dús, csókos száj az, ami leginkább felkelti az érdeklődést és a vonzalmat. Nem véletlen, hogy rengeteg praktika létezik arra, hogy valamivel vastagabbnak tüntessük fel ajkainkat, azonban ezek a trükkök néha nagyon nem sülnek el jól, mert vagy inkább nevetségesen néznek ki ajkaink, vagy a smink letörlésekor csalódást okozunk.

Persze ez nem azt jelenti, hogy a vékony ajkak nem lehetnek szexisek, de valljuk be, mindenki teltebb, vastagabb ajkakról álmodik. Ahhoz pedig, hogy ezt elérjük, nem kell semmiféle olcsó vagy veszélyes trükköt alkalmaznunk, hanem elég egyetlen beavatkozás, és az eredmény gyönyörű lesz.

A PermaLip ajakimplantátum segítségével saját adottságainknak megfelelő, teljesen természetes hatást keltő lesz az eredmény, ami nem más, mint lélegzetelállítóan telt, csábos száj. A végeredmény pedig nem csak saját magunknak fog tetszeni, hanem akarva akaratlanul is vonzani fogják a tekinteteket dús ajkaink. Ha pedig megtaláljuk a tökéletes párt, egyben biztosak lehetünk: a csókolózás maga lesz a gyönyör, mindkét fél számára.

 

Tudjon meg többet a PermaLip ajakimplantátumról és az EstheticHungary Klinikáról:

http://esthetichungary.hu/

Arányos arc

A külsőt nézve a legnagyobb gondokat az tudja eredményezni, ha valami nem arányos rajtunk. Legyen szó az öltözködésről, a sminkelésről, mindig fontos, hogy adottságainknak megfelelően takarjuk el azt, ami nem előnyös, illetve emeljük ki azt, ami viszont tökéletes. Persze vannak olyan részletek, melyekkel különösen ügyesen kell bánnunk, hiszen ha aránytalan rajtunk bármi is, az összkép nem lesz szép.

Az arc arányossága szintén egy olyan dolog, melynél az adottságainkat nem tudjuk megváltoztatni, csak játszhatunk a sminkeléssel, illetve például azzal, hogy milyenre szedjük szemöldökünket. Van azonban olyan probléma, melyen nem igazán segít a smink sem.

Normális esetben a száj másfélszer, vagy maximum kétszer olyan hosszú, mint a szemünk. Ellenkező esetben teljesen felbomolhat az arc esztétikája, akár hosszabb, akár sokkal keskenyebb az ajkunk.

De ilyen gondot okozhat például az is, ha szép, nagy szemek, esetleg ráadásul még karakteres orr mellé nagyon vékony, keskeny száj társul. Az összképet ez nagyon el tudja rontani, és a legnagyobb hiba ilyenkor, hogy azt próbálja kiemelni az illető, ami szép – jelen esetben a szemeket -, így a száj még inkább háttérbe szorul.

Sajnos a túl vékony ajkak annyira befolyásolják emellett arcunk egész megjelenését, hogy sok esetben viselőjük szigorú, vagy éppen kissé frigid arckifejezést tudhat magáénak még akkor is, ha egyáltalán nincs a háttérben ilyen tartalom. Ez bosszantó lehet, és a legtöbben természetesen vastagabb ajkakra vágynának, hogy hátrahagyhassák ezt az összhatást.

A PermaLip ajakimplantátum tökéletes megoldást jelenthet mindazoknak, akik teltebb ajkakat szeretnének. Az implantátum segítségével olyan esztétikus és természetes hatású szánk lehet, mely gyönyörűen passzol egész arcunk felépítéséhez. Nem lesznek ezek után túl nagyok a szemek, nem kap nagy hangsúlyt az orrunk sem, bármilyen formájú, hanem előtérbe kerülhetnek ajkaink is. Nem kell rejtegetnünk többé, hanem inkább kihangsúlyozhatjuk, és végre kisugárzásunk is mutatni fogja az elégedettséget. Nem csak mosolyunk lesz kimondhatatlanul szexi és gyönyörű, hanem arcunkon is az arányosság tökéletessége és szépsége fog tükröződni.  

 

Tudjon meg többet a PermaLip ajakimplantátumról és az EstheticHungary Klinikáról:

http://esthetichungary.hu/

Idősödő ajkak

Az idősödés minden téren utolér minket, de legjobban mégiscsak kinézetünkre nyomja rá nem várt bélyegét. A ráncosodás, a hajszálak őszülése, illetve testünk egyéb kisebb-nagyobb változásai mindenkit érzékenyen érintenek. Így van ez az ajkak tekintetében is, hiszen mint minden más, ezen részünk is változik az évek múlásával.

Méghozzá sokszor nagyon is drasztikusan. Az öregedéssel több esetben már elég korán elkezdenek ugyanis vékonyodni ajkaink, és keskenyebb is lesz szánk. Amennyiben eleve nem volt sosem dús és telt az ajkunk, akkor bizony ez nagyon zavaró is lehet, de azt is elégedetlenséggel töltheti el, akinek mindezidáig vastag szája volt.

Mivel mosolyunk az egyik leginkább önkifejező „eszközünk” a mimikánkban, így nagyon fontos, hogy azt is tükrözze, amit mi magunk érzünk és gondolunk. A vékony száj sokszor eredményez szigorúbb arcvonásokat, és ezáltal képes egész arcunkat olyan módon másnak mutatni, ami egy idő után feszélyező lehet.

A PermaLip ajakimplantátum segítséget nyújthat mindazoknak, akik már fiatalon túl vékonynak érzik szájukat, illetve azon idősödőknek is, akik nem akarnak belenyugodni abba, hogy az idő vas foga megtépkedi ajkuk kinézetét is. Mivel több méretben és formában rendelkezésünkre állnak az ajakimplantátumok, így könnyen kiválaszthatjuk, hogy milyen és mekkora kell majd nekünk a plasztikai sebész segítségével. Ezáltal az eredmény tökéletesen esztétikus, és kimagaslóan természetes hatású lesz.

Nem szabad beletörődnünk tehát az olyan adottságokba, és az olyan változásokba sem, melyek negatívan hatnak ránk. Egész önképünket fenyegetné ugyanis, ha elégedetlenségünk kihatna megjelenésünkre, kisugárzásunkra. Nem kell elfogadnunk azt sem, hogy az idő kegyetlenül múlik, nyomokat hagyva ajkainkon is, hiszen megvan arra a lehetőségünk, hogy éppen annyira legyünk fiatalok, szexisek és vagányak, amennyire lelkünkben azok maradtunk.

 

Tudjon meg többet a PermaLip ajakimplantátumról és az EstheticHungary Klinikáról:

http://esthetichungary.hu/

Tavaszi rúzs trend

Mint mindennek, a rúzsnak is megvan a saját divatja, és a változás most tavasszal is szembetűnő a sminkelés terén. Míg sok esetben szeretünk csak sima, alig látható szájfényt vagy ajakápolót használni, addig most tavasszal a berobbanó színek fognak hódítani. Legyünk hát divatosak, és vegyük fel a hömpölygő tavasziasodás iramát!

A szürke telet hátrahagyva nem is lehet annál jobb, mint ruhatárunkkal és természetesen sminkünkkel is meghozni a változást. Idén tavasszal főként a pink, a piros és a narancs különböző színvilágai fognak hódítani, de persze nem minden áll jól mindenkinek.

Akik világosabb bőrrel rendelkeznek, azok választhatnak a természetesség és a nagy kontraszt között. Hétköznapokra mindenképpen az első a nyerő, amit halvány rózsaszínnel, málnás pirossal érhetünk el. A buja vörös csak akkor jöhet szóba, ha nagyobb eseményre megyünk, vagy direkt szeretnénk kihangsúlyozni fehér porcelánbőrünket. Akiknek kreolosabb bőrük van, nyugodtan válogathatnak az élénk paradicsom piros, illetve a neonos színű narancs árnyalatok között.  

Természetesen rúzsozáskor az sem mindegy, mire kenjük fel a színeket. Az ajkak szempontjából nagyon fontos, hogy ápoltak legyenek, és persze az adottságok is húznak némi korlátot a színek használatához. A vékonyabb ajkakat általában nem szeretik annyira kiemelni, inkább a visszafogottabb stílust választják ilyenkor.

Pedig nem kellene beletörődni ebbe sem, hiszen mindenki számára adott a lehetőség, hogy vad, buja, dús ajkai lehessenek. A PermaLip ajakimplantátum segítségével ugyanis nem csak vastagabb szánk lehet, hanem mindezt a természetesség legnagyobb megtartásával érhetjük el.

Az implantátum mindenkinek a saját adottságaihoz mérten kerül kiválasztásra mind formában, mind pedig méretben, éppen ezért leendő viselője tényleg esztétikus látványt fog nyújtani vele. A rúzsozás terén pedig még inkább kinyílik a világ, és nyugodtan bátorkodhatunk kiemelni gyönyörű szánkat igéző, vörös színekkel is.

 

Ismerje meg jobban a PermaLip ajakimplantátumot és az EstheticHungary Klinikát:

http://esthetichungary.hu/

Vékony ajkak

Taglaltuk már több esetben is, több szempontból megfigyelve azt, hogy milyen embertípusok társíthatók az egyes formájú és nagyságú ajkakhoz. Most egy kicsit nézzük meg közelebbről azt a szájformát, mely nem véletlenül eredményezhet fegyelmet vagy éppen félelmet – főként a gyerekek körében.

Akit vékony, keskeny ajkakkal áldott meg a sors, az megfigyelések alapján általában szigorú, türelmetlen és sokszor nem empatikus karakterjegyeket hordoz magában. Ezek az illetők sokszor magas intelligenciával rendelkeznek, és társalgásban éppen ezért jeleskedhetnek, azonban lerontja ezt a pozitívumot az, hogy sokszor irigyek, és nincsenek tekintettel a másik ember érzéseire.

Persze a fent leírtak nem minden esetben állják meg a helyüket, sokkal inkább felelnek meg egy különös sztereotípiának. Ám valami háttere egyértelműen van a következtetéseknek, de nem szabad általánosítani. Az is biztos viszont, hogy a legtöbb olyan karakter, mely a szigort és a fegyelmet alakítja animációkban, filmekben – például egy komoly tanárnőt, aki nem éppen a gyerekek kedvence, sőt, félelmet kelt bennük -, ijesztően keskeny és vékony ajkakkal rendelkezik.

Ha valakinek túlságosan vékony a szája, akkor akár emiatt a „besorolás” miatt is zavarhatja ez az adottság. Emellett persze esztétikailag sem elégedik meg mindenki a kis csíkká szűkülő ajkakkal, hiszen a nők általában a dús, szexi szájat akarják magukénak. Az érzékiség és bujaság mindenkiben megtalálható, ám nem könnyű azt előcsalogatni, ha teljesen másképp néznek az emberre. A vastag száj lehet az első lépés, hogy megvalósítsuk önmagunkat ilyen szempontból.  

Ezt nagyon egyszerűen lehet elérni a PermaLip ajakimplantátum segítségével, melynek beültetése után nem csak nagyobb, vastagabb, hanem tökéletesen természetes hatású ajkakat kapunk. A gyönyörű eredmény nem csak minket fog lenyűgözni, hanem a külvilágot is, és abban is biztosak lehetünk, hogy ezek után véletlenül sem fognak besorolni minket a katonás szerepkörbe. 

 

Ismerje meg jobban a PermaLip ajakimplantátumot és az EstheticHungary Klinikát:

http://esthetichungary.hu/

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.