Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A csók ereje

Beszélhetünk anyai csókról, szenvedélyes csókról, vagy éppen első csókról, egy biztos: az, hogy milyen, mindent elárul arról, aki adja, arról, aki kapja, és kettejük kapcsolatáról is. Lehet bensőséges, vagy éppen felületes, gátlásos vagy tolakodó. Egy csókban minden benne van.

Egy kapcsolat elején mindenki az első csókra vár, hiszen szinte az egyik legdöntőbb részletet jelenti. Ha jó, és élvezetes, akkor működni fog, ha viszont rossz, akkor biztos, hogy bármit is tennénk érte, nem lesz jövője az egésznek. Hiszen a csók nagyon beszédes, megmutatja, ha nincs meg az összhang, és azt is, ha két embernek nem is szabadna elengednie egymást többé.

Pontosan ezért van az, hogy a csók főszereplői, az ajkak is nagyon fontos szerepet töltenek be a párválasztásban. Mint ahogyan az illat megmutatja, hogy kémiai összhang lehet közöttünk, a száj látványa is okozhat érdeklődést a másik iránt.

És, hogy milyen ajkak vonzzák leginkább a pasikat? Természetesen a telt, dús, csókos száj az, ami leginkább felkelti az érdeklődést és a vonzalmat. Nem véletlen, hogy rengeteg praktika létezik arra, hogy valamivel vastagabbnak tüntessük fel ajkainkat, azonban ezek a trükkök néha nagyon nem sülnek el jól, mert vagy inkább nevetségesen néznek ki ajkaink, vagy a smink letörlésekor csalódást okozunk.

Persze ez nem azt jelenti, hogy a vékony ajkak nem lehetnek szexisek, de valljuk be, mindenki teltebb, vastagabb ajkakról álmodik. Ahhoz pedig, hogy ezt elérjük, nem kell semmiféle olcsó vagy veszélyes trükköt alkalmaznunk, hanem elég egyetlen beavatkozás, és az eredmény gyönyörű lesz.

A PermaLip ajakimplantátum segítségével saját adottságainknak megfelelő, teljesen természetes hatást keltő lesz az eredmény, ami nem más, mint lélegzetelállítóan telt, csábos száj. A végeredmény pedig nem csak saját magunknak fog tetszeni, hanem akarva akaratlanul is vonzani fogják a tekinteteket dús ajkaink. Ha pedig megtaláljuk a tökéletes párt, egyben biztosak lehetünk: a csókolózás maga lesz a gyönyör, mindkét fél számára.

 

Tudjon meg többet a PermaLip ajakimplantátumról és az EstheticHungary Klinikáról:

http://esthetichungary.hu/

Ajkak megzenésítve

A női ajkak megtestesítik magát a nőiességet, a szexualitást, a vágyakat. Éppen ezért nem véletlen, hogy rengeteg zeneszövegben lelhető fel a száj jelenléte, hiszen miről is szól a legtöbb dal? Szerelemről, gyengédségről, megbántásról, hazugságokról, szépségről, gyönyörről …

Hallhatunk zenéket tűzpiros szájakról, dacos ajkakról, el nem csókolt csókokról, az ajkak táncáról, és persze a külföldi dalszövegek milliói is emlegetik ezt a gyönyörű részletet. Az egyik legismertebb angol kifejezés a „cherry lips” (cseresznye ajkak), mely rengeteg zenében megtalálható évtizedekkel korábbról és napjainkban is.

Ez mind nem véletlen. A női ajkak ugyanis mindig a középpontban álltak, és állnak mind a mai napig, főleg, ha dúsak, formásak és teltek. Azonban nem mindenkinek adatik meg az, hogy kifogástalan szájjal szülessen. Sokan szenvednek attól, hogy túl vékony, vagy túl keskeny a szájuk, és éppen ezért nem is akarják kiemelni sem, amikor sminkelésről van szó.

Azok számára, akik titokban viszont arra vágynak, hogy tűzpirosra rúzsozott, csábos ajkuk lehessen, nem kell elkergetniük ezt az álmot. Létezik ugyanis egy olyan megoldás, mely nem veszi el természetességünket, mégis gyönyörű, telt ajakakat varázsol nekünk. Ez nem más, mint a PermaLip ajakimplantátum, melynek segítségével olyan vastag szánk lehet, melyet megálmodunk magunknak, saját adottságainknak megfelelően.

Mivel minden féle alakban és méretben is vannak implantátumok, ezért mindenki személyre szabva kapja a megfelelőt. Az eljárás után nem csak dús ajkaink lesznek, hanem természetes hatású és esztétikus marad a szánk.

Ha nem vagyunk megelégedve magunkkal, az kihat lelkünkre és kisugárzásunkra is, nem beszélve a külsőnkről. Hiszen legtöbbször inkább rejtegetjük azon részeinket, melyek az elégedetlenségünkért felelősek. Miért ne tennénk ez ellen, ha van rá lehetőség? A PermaLip segítségével egy olyan tartós és szép eredményt kaphatunk, amit szívesen kiemelünk majd, és olyan csábos ajkaink lehetnek, melyekről a dalok is születnek.  

 

Tudjon meg többet a PermaLip ajakimplantátumról és az EstheticHungary Klinikáról:

http://esthetichungary.hu/

Csókolózni jó

A plasztikai sebészettől még mindig nagyon sokan félnek, és nem mernek belevágni a változtatásokba. Az egyik legnagyobb félelem az, hogy a beavatkozások után valami nem lesz természetes. Pedig higgyük el, a plasztika mára már úgy kiforrott, hogy természetesebb eredményeket nem is lehetne kapni!

A hölgyek körében sokszor ad elégedetlenségre okot saját ajkaik nagysága és formája. Ez nem véletlen, hiszen örök idők óta azt láthatjuk, hogy a leginkább kívánatos száj az vastag, telt és szép formája van. Férfiak ezrei vesznek meg nőkért csak a szájuk miatt. Éppen ezért sokszor elégedetlenek magukkal azok, akiket vékony, keskeny ajkakkal áldott meg a sors.

Ilyenkor az első kérdés, hogy ezen változtatni szeretnének-e, hiszen a rúzsozás trükkjeivel és egyéb terjengő praktikákkal maximum ideig-óráig lehet csak megoldani ezt a problémát. A legkézenfekvőbb döntés ilyenkor a plasztika, ám nagyon sokan rettegnek a végeredménytől. Mivel irdatlan mennyiségű iszonyatos, elrettentő példát lehetett már látni, ez nem is csoda, de a másik oldala a félelemnek az, hogy milyen érzés lesz utána.

A legtöbben ugyanis attól tartanak, hogy nem fogja-e zavarni őket az új száj, leginkább a csókolózásban. Más lesz-e az egész, érezni fogja-e, illetve milyen lesz a partnerének? A válasz nagyon egyszerű.

A PermaLip ajakimplantátum segítségével nem csak gyönyörű, telt ajkaink lehetnek, hanem bizony a természetesség látszatát is megkapjuk. Mindezt elősegíti az, hogy személyes konzultációk során kerülnek kiválasztásra az egyén adottságaihoz illő implantátumok, melyek közül mind méretben, mind pedig formában lehet válogatni.

E mellett semmi nem fog módosulni, az ajkak érzékelése marad a régi. A telt, szexi ajkak pedig inkább csak vonzóbbak, és partnerünk számára még nagyobb elégedettséget jelentenek majd. A csókolózás pedig édesebb lesz így, mint valaha!

 

Ismerje meg jobban a PermaLip ajakimplantátumot és az EstheticHungary Klinikát:

http://esthetichungary.hu/

Csókos száj

Bizonyára nem csak a hölgyek, hanem az urak is egyetértenek azzal a kijelentéssel, hogy a nőiesség egyik legszebb és legigézőbb ékköve a telt, csókos száj. Bizony nem véletlenül találták ki a rúzst, mely még jobban kiemeli ezt a szexualitással telt részletet az arcon. Azonban nem mindenkinek áll jól a vörös rúzs, és nem mindenki büszkélkedhet igazán vastag ajkakkal.

Már évtizedekkel ezelőtt is vitte a pálmát az, akin a piros rúzs nem csak, hogy jól állt, hanem tudta azt viselni is, megbolondítva ezzel minden hímnemű társát. De valljuk be, igazán jól mutatni csak akkor tud az összkép, ha ajkaink valóban teltek, és nem csak rákenjük a hivalkodóság színét, hanem egyúttal összeolvadunk a vele kialakított imázzsal.

Itt nem csak egy stílusról van szó, hanem a nőiesség legnagyobb kifejezési lehetőségéről. Viszont ha valakinek keskeny vagy pici a szája, sajnos ezt nem tudja véghezvinni. A forradalmian új ajakfeltöltő eljárás azonban mindenkinek meg tudja oldani ezt a problémáját, méghozzá olyan eredményt adva, amely nem csak természetes hatást kelt, de tartós és a kívánságoknak leginkább megfelelő.

A PermaLip ajakimplantátummal azok is teltebbé tehetik ajkaikat, akik az eddigi injekciós megoldástól ódzkodtak. Ugyanis itt nem fecskendezik az anyagot a szájba, hanem a saját formáknak és méreteknek megfelelő implantátumot helyezik bele, ami tökéletes és esztétikus eredményt nyújt. Az EstheticHungary Klinikán minden egyes eljárást megelőz egy vagy akár több személyes konzultációs alkalom, ahol ezeket a részleteket átbeszélhetjük és tisztázhatjuk a plasztikai sebésszel.

A beavatkozás után garantált, hogy arcunk összképe varázslatos lesz, igéző és telt ajkaink pedig úgy fogják viselni a vörös rúzst, mintha mindig is erre születtek volna, ellenállhatatlanná és csábítóvá téve ezzel egész kisugárzásunkat és külsőnket.

Bővebben a Klinikáról, és a PermaLip ajakvastagításról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.