Taglaltuk már több esetben is, több szempontból megfigyelve azt, hogy milyen embertípusok társíthatók az egyes formájú és nagyságú ajkakhoz. Most egy kicsit nézzük meg közelebbről azt a szájformát, mely nem véletlenül eredményezhet fegyelmet vagy éppen félelmet – főként a gyerekek körében.

Akit vékony, keskeny ajkakkal áldott meg a sors, az megfigyelések alapján általában szigorú, türelmetlen és sokszor nem empatikus karakterjegyeket hordoz magában. Ezek az illetők sokszor magas intelligenciával rendelkeznek, és társalgásban éppen ezért jeleskedhetnek, azonban lerontja ezt a pozitívumot az, hogy sokszor irigyek, és nincsenek tekintettel a másik ember érzéseire.

Persze a fent leírtak nem minden esetben állják meg a helyüket, sokkal inkább felelnek meg egy különös sztereotípiának. Ám valami háttere egyértelműen van a következtetéseknek, de nem szabad általánosítani. Az is biztos viszont, hogy a legtöbb olyan karakter, mely a szigort és a fegyelmet alakítja animációkban, filmekben – például egy komoly tanárnőt, aki nem éppen a gyerekek kedvence, sőt, félelmet kelt bennük -, ijesztően keskeny és vékony ajkakkal rendelkezik.

Ha valakinek túlságosan vékony a szája, akkor akár emiatt a „besorolás” miatt is zavarhatja ez az adottság. Emellett persze esztétikailag sem elégedik meg mindenki a kis csíkká szűkülő ajkakkal, hiszen a nők általában a dús, szexi szájat akarják magukénak. Az érzékiség és bujaság mindenkiben megtalálható, ám nem könnyű azt előcsalogatni, ha teljesen másképp néznek az emberre. A vastag száj lehet az első lépés, hogy megvalósítsuk önmagunkat ilyen szempontból.  

Ezt nagyon egyszerűen lehet elérni a PermaLip ajakimplantátum segítségével, melynek beültetése után nem csak nagyobb, vastagabb, hanem tökéletesen természetes hatású ajkakat kapunk. A gyönyörű eredmény nem csak minket fog lenyűgözni, hanem a külvilágot is, és abban is biztosak lehetünk, hogy ezek után véletlenül sem fognak besorolni minket a katonás szerepkörbe. 

 

Ismerje meg jobban a PermaLip ajakimplantátumot és az EstheticHungary Klinikát:

http://esthetichungary.hu/