A külsőt nézve a legnagyobb gondokat az tudja eredményezni, ha valami nem arányos rajtunk. Legyen szó az öltözködésről, a sminkelésről, mindig fontos, hogy adottságainknak megfelelően takarjuk el azt, ami nem előnyös, illetve emeljük ki azt, ami viszont tökéletes. Persze vannak olyan részletek, melyekkel különösen ügyesen kell bánnunk, hiszen ha aránytalan rajtunk bármi is, az összkép nem lesz szép.

Az arc arányossága szintén egy olyan dolog, melynél az adottságainkat nem tudjuk megváltoztatni, csak játszhatunk a sminkeléssel, illetve például azzal, hogy milyenre szedjük szemöldökünket. Van azonban olyan probléma, melyen nem igazán segít a smink sem.

Normális esetben a száj másfélszer, vagy maximum kétszer olyan hosszú, mint a szemünk. Ellenkező esetben teljesen felbomolhat az arc esztétikája, akár hosszabb, akár sokkal keskenyebb az ajkunk.

De ilyen gondot okozhat például az is, ha szép, nagy szemek, esetleg ráadásul még karakteres orr mellé nagyon vékony, keskeny száj társul. Az összképet ez nagyon el tudja rontani, és a legnagyobb hiba ilyenkor, hogy azt próbálja kiemelni az illető, ami szép – jelen esetben a szemeket -, így a száj még inkább háttérbe szorul.

Sajnos a túl vékony ajkak annyira befolyásolják emellett arcunk egész megjelenését, hogy sok esetben viselőjük szigorú, vagy éppen kissé frigid arckifejezést tudhat magáénak még akkor is, ha egyáltalán nincs a háttérben ilyen tartalom. Ez bosszantó lehet, és a legtöbben természetesen vastagabb ajkakra vágynának, hogy hátrahagyhassák ezt az összhatást.

A PermaLip ajakimplantátum tökéletes megoldást jelenthet mindazoknak, akik teltebb ajkakat szeretnének. Az implantátum segítségével olyan esztétikus és természetes hatású szánk lehet, mely gyönyörűen passzol egész arcunk felépítéséhez. Nem lesznek ezek után túl nagyok a szemek, nem kap nagy hangsúlyt az orrunk sem, bármilyen formájú, hanem előtérbe kerülhetnek ajkaink is. Nem kell rejtegetnünk többé, hanem inkább kihangsúlyozhatjuk, és végre kisugárzásunk is mutatni fogja az elégedettséget. Nem csak mosolyunk lesz kimondhatatlanul szexi és gyönyörű, hanem arcunkon is az arányosság tökéletessége és szépsége fog tükröződni.  

 

Tudjon meg többet a PermaLip ajakimplantátumról és az EstheticHungary Klinikáról:

http://esthetichungary.hu/