Az ajakvastagítás mára már egy nagyon elterjedt szépészeti beavatkozás, viszont még mindig mindenki elsőre az injekciós megoldásra gondol. Pedig van már egy sokkal újabb, és tökéletesebb megoldás arra, ha valaki igéző, vastagabb szájjal szeretne megjelenni. A PermaLip implantátum nem csak biztonságos, hanem tartós is.

A PermaLip egy olyan tartós szilikon implantátum, amelyet egy rövid ambuláns műtét során helyeznek be az ajkakba. A műtétet helyi érzéstelenítéssel végzik. A beültetett implantátumot bármikor el lehet távolítani, ha meggondolná magát a páciens, azonban ha az eljárást követően meglátja az eredményt, aligha lesz erre szükség.

Mivel a beültetett implantátum nem szívódik fel a beinjektált anyaggal szemben, így egy ténylegesen tartós megoldásról beszélünk. Ezáltal semmiféle ismétlésre sem kell sort keríteni, ellentétben az injekciós feltöltésekkel, melyek során ez mindig szükséges volt. Mindenképpen kényelmesebb és jobb megoldás tehát az ajakimplantátum mellett döntetni.

A beavatkozást természetesen itt is személyes konzultáció előzi meg, ahol a plasztikai sebész segítségével ki tudjuk választani a méretében és alakjában is megfelelő, szánkhoz leginkább illő implantátumot. Ezzel a lépéssel pedig biztosítjuk, hogy a végeredmény amellett, hogy teltebb és vastagabb ajkakat jelent, a lehető legtermészetesebben fog hatni. Búcsút inthetünk tehát a „kacsaszájnak” csúfolt, megnagyobbított ajkaknak, hiszen egy tökéletesen formás, esztétikus, természetes szájat fogunk kapni.

Az EstheticHungary Klinikán most bevezető áron juthatnak hozzá ehhez a forradalmian új megoldáshoz azok, akik ezt az eljárást szeretnék választani. A pácienseknek módjuk van arra, hogy csak a felső vagy csak az alsó ajkukat vastagítsák, de természetesen a kettőt egy lépésben is kérhetik. Az eredmény mindenképpen olyan lesz, amilyet elképzeltünk magunknak.

Bővebben a Klinikáról, és a PermaLip ajakvastagításról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu