Ajkaink állapota igencsak fontos tényező arcunk kinézetében. Amikor repedezett vagy cserepes a szánk, nagyon csúnya látványt tud nyújtani, és elrontja az összképet. Sokan azt hiszik, csak a téli hideg és az őszi szél száríthatja ki nagymértékben ajkainkat, de ez nem így van. Nyáron is könnyen kiszáradhat a szánk ugyanis a sok napozástól.

Ahogy bőrünket, bizony ajkainkat is kiszárítják az erős napsugarak, és ezt még csak fokozza az, ha vízbe mártózunk a napozások közben. Az általában természetes, hogy hazaérve a strandolásból bekenjük bőrünket, azzal viszont ritkán foglalkozunk, hogy ajkainkat is helyrehozzuk kicsit. Pedig ugyanúgy, ahogy bőrünknek, szánknak is szüksége van az ápolásra.

Ehhez keverjünk egy kevés kristálycukrot egy kanálnyi mézhez, és ezzel dörzsöljük át óvatosan szánkat. Ezzel az elhalt, leszáradt hámrétegeket eltávolítjuk, ajkaink pedig különleges ápolást kapnak. A pakolásunkat dörzsölés után rajta is hagyhatjuk szánkon, majd pár perc múlva nedves törlőkendővel töröljük le. Ha ezt hetente többször megtesszük, akkor ajkaink gyönyörűen ápoltak lesznek.

Persze lehetséges, hogy ez még kevés ahhoz, hogy tökéletesen elégedettek legyünk szánkkal. Sokan túl keskenynek, vagy vékonynak érzik ajkaikat, ezért sosem azt látják a tükörben, amit szeretnének. Ilyen esetekre tökéletes megoldást jelent a PermaLip ajakimplantátum, mely nem csak vastagabb, telt szájat eredményez, hanem gyönyörű, természetes hatást kelt, hiszen mindenki számára meg lehet találni a tökéletes méretű és formájú implantátumot.

Az eljárás ráadásul tartós eredményt ad, szemben az ajakfeltöltéssel, így nem kell attól félnünk, hogy rendszeres időközönként, újra és újra vissza kell majd járnunk plasztikai sebészünkhöz. Csupán annyi lesz a dolgunk a beavatkozást követően, hogy foglalkozzunk ajkaink megfelelő ápolásával – akár a fent említett módszerrel -, így garantáltan varázslatos lesz a mosolyunk.

Tudjon meg többet a PermaLip ajakimplantátumról és az EstheticHungary Klinikáról:

http://esthetichungary.hu/