Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mit ne tegyünk ajkainkkal?

Ajkunk központi része arcunknak, így nagyon fontos, hogy megfelelően ápolt és szép legyen, hiszen nem jó, ha azzal vonzza oda a szemeket, hogy ki van száradva, cserepes, repedezett. Inkább azzal vonjuk rá a tekinteteket, hogy mennyire gyönyörű és csábos.

Sok dolgot tehetünk azért, hogy szánk egészséges állapotban legyen, most azonban azt vizsgáljuk meg, mit kerüljünk, és mit ne tegyünk annak érdekében, hogy ne pont a másik irányba menjen el ajkunk állapota.

Kerülnünk kell mindenképpen az olyan ajakápolókat, melyek kámfort vagy fenolt tartalmaznak, hiszen ezek a kémiai anyagok fertőtlenítő hatásuk mellett sajnos igencsak ludasak lehetnek a száj bőrének kiszáradásában. A száraz ajkak pedig nagyon hamar cserepesednek ki, és megindul egy ördögi kör az ilyen típusú ajakápolók használatával.

Amennyiben már kiszáradt a bőr ajkunkon, akkor amellett, hogy inkább természetes anyagokból készített kencékkel segítjük regenerálódását, fontos kerülnünk a nagyon sós és savas ételeket is, hiszen ezek csak még inkább kicsípnék szánk bőrét. Ugyanígy hanyagolnunk kell az erősen mentolos fogkrémeket is ilyen helyzetben, mivel ezek szintén durva hatással lehetnek ajkunkra.

Ahhoz azonban, hogy teljesen elégedettek lehessünk szánk kinézetével, sok esetben nem csak az kell, hogy szépen ápoltak legyenek ajkaink. Hiába nem repedezett a bőr rajta, ha saját magunknak nem tetszik a szánk mérete vagy épp formája miatt, és ilyenkor természetes, hogy nem is emeljük ki, vagy utáljuk, ha ránéznek a beszélgetőpartnereink. A saját adottságokkal azonban csak akkor vehetjük fel a kesztyűt, ha megfelelő szakemberhez fordulunk, és megfelelő segítséget kérünk a változtatáshoz. Eszünkbe ne jusson olyan megoldás, mint például a sok tini által elkövetett szájduzzasztás!

Az EstheticHungary Klinika egy olyan eljárással tud segítséget nyújtani mindazoknak, akik nem elégedettek ajkaik méretével, formájával vagy épp mindkettővel, mely egy teljesen természetes, szép eredményt ad. A PermaLip ajakimplantátum ugyanis teljesen egyénre szabott alakot és nagyságot képes megadni ajkainknak, ami azt jelenti, hogy a beavatkozást követően már imádni fogjuk a szánkat, és ennek megfelelően ki is fogjuk emelni, és fürdünk majd a jóleső magabiztosságban, ha rátévednek az elismerő tekintetek.

 

Tudjon meg többet a PermaLip ajakimplantátumról és az EstheticHungary Klinikáról:

http://esthetichungary.hu/

Ajakápolás nyáron

Ajkaink állapota igencsak fontos tényező arcunk kinézetében. Amikor repedezett vagy cserepes a szánk, nagyon csúnya látványt tud nyújtani, és elrontja az összképet. Sokan azt hiszik, csak a téli hideg és az őszi szél száríthatja ki nagymértékben ajkainkat, de ez nem így van. Nyáron is könnyen kiszáradhat a szánk ugyanis a sok napozástól.

Ahogy bőrünket, bizony ajkainkat is kiszárítják az erős napsugarak, és ezt még csak fokozza az, ha vízbe mártózunk a napozások közben. Az általában természetes, hogy hazaérve a strandolásból bekenjük bőrünket, azzal viszont ritkán foglalkozunk, hogy ajkainkat is helyrehozzuk kicsit. Pedig ugyanúgy, ahogy bőrünknek, szánknak is szüksége van az ápolásra.

Ehhez keverjünk egy kevés kristálycukrot egy kanálnyi mézhez, és ezzel dörzsöljük át óvatosan szánkat. Ezzel az elhalt, leszáradt hámrétegeket eltávolítjuk, ajkaink pedig különleges ápolást kapnak. A pakolásunkat dörzsölés után rajta is hagyhatjuk szánkon, majd pár perc múlva nedves törlőkendővel töröljük le. Ha ezt hetente többször megtesszük, akkor ajkaink gyönyörűen ápoltak lesznek.

Persze lehetséges, hogy ez még kevés ahhoz, hogy tökéletesen elégedettek legyünk szánkkal. Sokan túl keskenynek, vagy vékonynak érzik ajkaikat, ezért sosem azt látják a tükörben, amit szeretnének. Ilyen esetekre tökéletes megoldást jelent a PermaLip ajakimplantátum, mely nem csak vastagabb, telt szájat eredményez, hanem gyönyörű, természetes hatást kelt, hiszen mindenki számára meg lehet találni a tökéletes méretű és formájú implantátumot.

Az eljárás ráadásul tartós eredményt ad, szemben az ajakfeltöltéssel, így nem kell attól félnünk, hogy rendszeres időközönként, újra és újra vissza kell majd járnunk plasztikai sebészünkhöz. Csupán annyi lesz a dolgunk a beavatkozást követően, hogy foglalkozzunk ajkaink megfelelő ápolásával – akár a fent említett módszerrel -, így garantáltan varázslatos lesz a mosolyunk.

Tudjon meg többet a PermaLip ajakimplantátumról és az EstheticHungary Klinikáról:

http://esthetichungary.hu/

Varázslatos mosoly

Egy csábos mosoly, egy érzéki suttogás… Bizony szánk az egyik legrafináltabb vonzerővel bíró, sokszor hamis, mégis olyan mindig és mindenhol bevethető eszköz, mely mindenkit képes levenni a lábáról. Ez persze csakis akkor lehetséges, ha ajkaink szépek és ápoltak, visszataszító sminktől mentesek és az sem hátrány természetesen, ha a kivillanó fogak is rendben vannak. De mi kell egy tökéletes, varázslatos mosolyhoz pontosan?

Sokszor említettük már, hogy szánkat, mint minden más bőrfelületünket ápolni kell, különlegesen az olyan hideg hónapokban, melyeknek most nézünk elébe. Az erős, fagyos szél nem kíméli ajkainkat sem, így jobban tesszük, ha mindig hordunk magunknál ajakápolót ahhoz, hogy ne száradjon és repedezzen ki sehol a szánk. Ezen felül persze a tökéletes mosoly eléréséhez fogaink karbantartásáról sem szabad megfeledkeznünk, hiszen nincs is taszítóbb annál, ha elszíneződött vagy éppen hiányos fogsor villan ki egy amúgy gyönyörűnek mondható ajak mögül.

Nagyon fontos odafigyelni arra is, hogy ne legyen túl kirívó a száj festése, muszáj illeszkednie az egész sminkhez, és ha nagyon ki szeretnénk emelni ajkainkat, akkor is egyéniségünkhöz megfelelő színt használjunk, erős kontúrok nélkül. A túlzásba vitt sminkelés sokszor szintén elrontja az egész összképet.

És ha mindez megvan, akkor is fennáll még egy tényező fenyegetése, méghozzá az elégedetlenség saját ajkainkkal szemben. Ugyanis ha valakinek nem tetszik saját szája, az bizony nem fogja tudni, vagy éppen nem is akarja szépen kiemelni. Sokszor azok, akik ilyen problémákkal küszködnek, hogy túl keskenynek vagy éppen formátlannak látják ajkaikat, nem is képesek szép mosolyt vagy bármi mást közvetíteni felénk.

Erre a gondra is létezik már egy tökéletes megoldás, méghozzá a PermaLip ajakimplantátum képében. Mivel az implantátumnak mind a méretét, mind pedig az alakját személyre szabva, az egyén adottságainak megfelelően választják ki, így az eredmény egy teljesen természetes hatású, gyönyörűen telt száj lesz. A beavatkozás után pedig ténylegesen csak annyi lesz a dolgunk, hogy varázslatos mosolyunkkal nyűgözzünk le mindenkit!

 

> Bővebben az EstheticHungary Klinikán végzett PermaLip ajakimplantátumos beavakozásról

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.